Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu ne yaa???????????? yok statın kapasitesi fazla yok stat şehir dışında olmazmış... yaa geçin bunu statın yapılacağı yer belli zaten.statın projesi ile ilgili başka fikriniz yokmu yani??????* düşünceler sığ olmamalı bence.....

Yorum

• Bizim fikirlerimiz çok sığ denizi doldurma fikri çok modern tebrikler.
      Bordomavi.net

Yorum

• Burda bazı arkadaşlar sürekli konuyu siyasete getiriyorlar bunların içerisinde şuan yöneticilerde var bu başlığa her girişimizde dolgu inşaatını konuşmak yerine yok 3 seçim yok 5 seçim arkadaşın biri demiş bu dolgu yavaş ilerliyor acaba tabeladaki koskoca 540 iş gününü okumuş mu?Buna ek olarak mimarlar odasındaki 6 aylık gecikmeyi hesaba katmış mı?Hayır yani amacınız ne yüklenici firma eğer verdiği tarihte işi bitiremezse eleştirilerimizi yaparız ama sürekli buraya gelip aynı şeyleri konuşmak baydı artık..

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burda bazı arkadaşlar sürekli konuyu siyasete getiriyorlar bunların içerisinde şuan yöneticilerde var bu başlığa her girişimizde dolgu inşaatını konuşmak yerine yok 3 seçim yok 5 seçim arkadaşın biri demiş bu dolgu yavaş ilerliyor acaba tabeladaki koskoca 540 iş gününü okumuş mu?Buna ek olarak mimarlar odasındaki 6 aylık gecikmeyi hesaba katmış mı?Hayır yani amacınız ne yüklenici firma eğer verdiği tarihte işi bitiremezse eleştirilerimizi yaparız ama sürekli buraya gelip aynı şeyleri konuşmak baydı artık..
          Yahu bir kerede birisi yazdıklarımın tamamını okusa da ona göre cevap verse. Özellikle mi bana denk geliyor ? Diyorum kaç mitingte söz verildi sonra başlandı.

Mimarlar odasındaki gecikmeyi kastetmediğimi ayrıca belirttim. Yani birşeyin yavaş gittiğini söylemek için vaadedilen sürede bitirilememesini mi beklemek lazım ?

Ağzımıza koli bandı vurup bekleyelim madem.
          ----
          Buradan aşağısını genele yazıyorum

Stadyum siyasi malzeme olarak kullanılıyor veya kullanılacak diye tahmin yapmak siyaset konuşmak olmaz. Bunun neresi siyaset konuşmak hâla çıkaramadım.

Rastgele bir milletvekilinin dolgu alanına anlamadan 2 adım attığını düşünün. Bende diyorum ki şu milletvekili dolgu alanında yürüdü. Sizde bana diyorsunuz ki konuyu siyasete çekiyorsun.
          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 19.03.2012, 02:27.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dolgu devam ediyor...
            Sakin olalım.
            karadaniz dalgalidir sakaya gelmez , bir dalga vurur o dolgu gecen yok oldugu gibi yine yok olur...
            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Boş boş konuşmanın alemi yok..bu adamlar yapıyorlar işte daha ne istiyorsunuz 50 senedir lafı ediliyordu şimdi ise gerçekleşiyor..köpek kulübesi yapılmıyor koss koca bir deniz dolduruluyor..Trabzonun yarısını oraya koysan alır..ne sabırsız milletsiniz yahu..sırf buadamları beğenmiyorsunuz diye gece gündüz eleştiri yapılırmı? Sırf Trabzon'a Stadyum yapılsın diye mecliste kanun değişti..mahkemeler aşıldı,hala yok seçim yatırımı,yok bilmem ne? birkaç ay sonra inşaat başladığında bakalım ne diyeceksiniz?
              Trabzonsporluların bu adamları ya da şu adamları yok......

Trabzonsporu var.....

30 sene önce Mehmet Ali ılmaz Tesislerini yapanda hizmet etmiştir.....

1996 senesinde stadyuma ışıklandırma yapanlarda.....

Daha sonra kapalı tribünü yapanlarda.....

Yani bu iş siyaset üstüdür....

Bu adamlar yapıyor diyorsunuz ceplerinden para vererekmi yapıyorlar ya da babalarının hayrınamı yapıyorlar...?

Kendileri ceplerini doldurmadanmı yapıyorlar.....?

bedavamı yapıyorlar...?

hayır paralarını son kuruşuna kadar fazlasıyla alıcaklar....

ayrıca bu mesela 2006 dan beri pişirilip pişirilip önümüze koyulan bir proje 6 yılda hala temel noktasına bile gelemediğine göre "bu adamlar" çok iyi çalışmıyorlar demektir...

hasbinallah siyaset yapacağım diye kasılıp durmanın alemi yok...

burasıda bu adamların ya da şu admaların yeri değil.....

org.tr uzantılı parti sitenizde istediğiniz gibi siyasetinizi yapın ancak burada söyledikleriniz olumlu değil bilakis çok kötü biçimde algılanacaktır...

Biz her şeyi görüyoruz..

okuyoruz çalışıyoruz doğruyla yanlışı ayırt edecek aklımız var çok şükür.....

o nedenle bu sitede kimseyi etkileyemezsiniz....

başka yerde yapın siyasi reklamlarınızı....
              En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.03.2012, 08:28.
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bu siyeseti kapasiteyi falan bırakalımda stadyumun yanında hastanede olabilirmiş bence olmasın hoş olmaz orada hastahane

Yorum

• projenin resim hali bitmiş hali varsa buraya ekleyebilir misiniz...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Toki'nin sitesinde dolgunun yüzde 38'inin bittiği yazıyor.Bu sene sonuna kadar biter dolgu.

Yorum

• stadla ilgili bir proje çizilsede görsek, daha önce sunulan bikaç proje vardı bence onların dışında daha görkemli bişey olmalı bence

Yorum

• Almanya'da yarışa girip kaybeden bir stadyum projesi var. Onu Trabzon Akyazı projesine monte ettiler. Eğer üzerine gidilmezse stad projemiz o olacak görünüyor

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu projelerin ihalesi ne zaman yapılacak ??
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Almanya'da yarışa girip kaybeden bir stadyum projesi var. Onu Trabzon Akyazı projesine monte ettiler. Eğer üzerine gidilmezse stad projemiz o olacak görünüyor

Umarım bu proje olmaz.

Maraton ve kapalı çift kale arkaları tek katlı olmalı.

Akustiği düşünülmeli statın.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Burası açık bir platform ise siyasette yapılır, sporda konuşulur, fındıktan da bahsedilir..benim görüşlerime katılmak zorunda değilsiniz..ne bir siyasi parti temsilcisiyim nede kimsenin sözcüsü,gördüklerimi,yaşadıklarımı ve duyduklarımı aktarıyorum..forum yöneticisi olmak en doğruyu biz söyleriz demek değildir..1969 yılından beri Trabzon'da maçlara giden birisi olarak bunları yazıyorum..Kim Trabzon'a hizmet vermiş eser bırakmışsa hepsini saygıyla anıyoruz.. Böyle bir projeyi Trabzon'da hangi babayiğit yapabilirdi?..Devlet bugüne kadar iki tane stadyum yaptı Türkiye'de biri Akdeniz oyunları için İzmir Atatürk stadyumu diğeride olimpiyatlar için Atatürk olimpiyat stadyumu ,diğerleri ya belediyeler yada özel sektör tarafından inşa edilmiştir..Eğer Trabzon'daki bu projeyi devlet üstlenmişse bu Trabzon'a verilen önemin göstergesidir..bugünkü yöneticilerin bu projeyi bitireceklerine inanan biri olarak görüşlerimi yazıyorum diye tepki gösteriyorsanız silin üyeliğimi..yorum yazsam ne olur yazmasam ne ? yeterki dünya çapındaki bu eser ortaya çıksın..

Yorum

• trabzonda olanlar resim çekebilecek yok mu 3-5 gün oldu herhalde en son çekileli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X