İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş boş konuşmanın alemi yok..bu adamlar yapıyorlar işte daha ne istiyorsunuz 50 senedir lafı ediliyordu şimdi ise gerçekleşiyor..köpek kulübesi yapılmıyor koss koca bir deniz dolduruluyor..Trabzonun yarısını oraya koysan alır..ne sabırsız milletsiniz yahu..sırf buadamları beğenmiyorsunuz diye gece gündüz eleştiri yapılırmı? Sırf Trabzon'a Stadyum yapılsın diye mecliste kanun değişti..mahkemeler aşıldı,hala yok seçim yatırımı,yok bilmem ne? birkaç ay sonra inşaat başladığında bakalım ne diyeceksiniz?Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak nurver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe partisi.Birinin 4 milletvekili diğerlerinin birer milletvekili var.Hangisi şike sürecinde yanımızda oldu.Dut yemiş bülbüle döndü hepsi.Parti çıkarı uğruna bu şehre ihanet etmişlerdir.Trabzonspor partilerin çok üstündedir.Ben trbzonsporluyum arkadaş.Yemişim partisini.
Bazi adamlar bu kadar gelismeden sonra hala saksakcilik yapiyorlarya sinir oluyorum arkadas.
Ben fanatik apkliydimde noldu? chplilere mhplilere düsman gözüyle baktimda noldu? tbmmde can ciger kuzu sarmasi kanka gibi koca yasayi degistirdiler.. Hic bir konuda birlik beraberlik icinde karar alamayan 530 sahtekar bu konuda hep beraber gerdege girdiler...
Igreniyorum hepsinden. Trabzonspor taraftari sifati altinda particilik yapanlardanda igreniyorum. Rezilsiniz hepiniz!Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş boş konuşmanın alemi yok..bu adamlar yapıyorlar işte daha ne istiyorsunuz 50 senedir lafı ediliyordu şimdi ise gerçekleşiyor..köpek kulübesi yapılmıyor koss koca bir deniz dolduruluyor..Trabzonun yarısını oraya koysan alır..ne sabırsız milletsiniz yahu..sırf buadamları beğenmiyorsunuz diye gece gündüz eleştiri yapılırmı? Sırf Trabzon'a Stadyum yapılsın diye mecliste kanun değişti..mahkemeler aşıldı,hala yok seçim yatırımı,yok bilmem ne? birkaç ay sonra inşaat başladığında bakalım ne diyeceksiniz?# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Siyasetin bu işlere karışmasını istemiyorsak o zaman stadı devlet değil biz yapacaktık.var mı o kadar gücün yok.O zaman siyasetçilerin eline muhtacız.Seçim malzemeside olur her şeyde olur.Bizim yapabileceğimiz en iyi şey beklemek ve sonucu görmek.5 10 yıl sürer belki ama sonunda olur.Ha derseniz stat istemeyiz kimseninde eline bakmayız kendimizi borçlu hissetmeyiz o zaman stadı kendimiz yaparız yada bir çok il stadını yaparken bizde aynı yerimizde avni akerde olmadı yavuz selimde maçlarımızı yaparız.
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş boş konuşmanın alemi yok..bu adamlar yapıyorlar işte daha ne istiyorsunuz 50 senedir lafı ediliyordu şimdi ise gerçekleşiyor..köpek kulübesi yapılmıyor koss koca bir deniz dolduruluyor..Trabzonun yarısını oraya koysan alır..ne sabırsız milletsiniz yahu..sırf buadamları beğenmiyorsunuz diye gece gündüz eleştiri yapılırmı? Sırf Trabzon'a Stadyum yapılsın diye mecliste kanun değişti..mahkemeler aşıldı,hala yok seçim yatırımı,yok bilmem ne? birkaç ay sonra inşaat başladığında bakalım ne diyeceksiniz?
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş boş konuşmanın alemi yok..bu adamlar yapıyorlar işte daha ne istiyorsunuz 50 senedir lafı ediliyordu şimdi ise gerçekleşiyor..köpek kulübesi yapılmıyor koss koca bir deniz dolduruluyor..Trabzonun yarısını oraya koysan alır..ne sabırsız milletsiniz yahu..sırf buadamları beğenmiyorsunuz diye gece gündüz eleştiri yapılırmı? Sırf Trabzon'a Stadyum yapılsın diye mecliste kanun değişti..mahkemeler aşıldı,hala yok seçim yatırımı,yok bilmem ne? birkaç ay sonra inşaat başladığında bakalım ne diyeceksiniz?u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla siz burada parti propagandasından başka hiç birşey yapmıyorsunuz kusura bakmayın uzun zamandır takip ediyorum. attığınız her msj bir öncekinin farklı hali. başka bir amaçla burda bulundugunuzu düşünüyorum
Şike konusunu geçtik te bari bu konuda yöneticileri bu konu için özen göstermeye davet ediyorum.Geçtim partisini son 2 haftada herkesin günün belirli saatlerde atıştığı bir yer oldu burası.
Rakip miyiz Renktaş mı bunu anlayalım önce ? ? ?9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasetin bu işlere karışmasını istemiyorsak o zaman stadı devlet değil biz yapacaktık.var mı o kadar gücün yok.O zaman siyasetçilerin eline muhtacız.Seçim malzemeside olur her şeyde olur.Bizim yapabileceğimiz en iyi şey beklemek ve sonucu görmek.5 10 yıl sürer belki ama sonunda olur.Ha derseniz stat istemeyiz kimseninde eline bakmayız kendimizi borçlu hissetmeyiz o zaman stadı kendimiz yaparız yada bir çok il stadını yaparken bizde aynı yerimizde avni akerde olmadı yavuz selimde maçlarımızı yaparız.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoşu pisti olacak mi ?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum