Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Utanmanıza az kaldı
    Bu sözün denmesi gereken zaman fazlasıyla geçti zaten.Utanacak birşey yok

Yorum

• bu gidişle o stadı dolduracak taraftar kalmayacak. daha şampiyonluğumuzu alamıyoruz siz stadtan bahsediyorsunuz. ben yavuz selimde oynamaya razıyım yeter ki şampiyonluğum verilsin
      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Göreceksiniz bu stadyum seçim malzemesi olarak kullanılacak yıllar boyu. Gören de dolgu yapıyorlar sanacak.
        İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yillardir kullaniliyor zaten...
        Sizlerinde istediği bu değilmi zaten,kusura bakmayın ama ikidebir aynı şeyleri yazdığınız için ben böyle anladım.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sizlerinde istediği bu değilmi zaten,kusura bakmayın ama ikidebir aynı şeyleri yazdığınız için ben böyle anladım.
          Neyi istiyoruz kardeşim ne alakası var ? Olan durum bu. Bu akşamdan önce de bu konuya en son ne zaman yazdığımı hatırlamıyorum.
          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 18.03.2012, 02:07.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sizlerinde istediği bu değilmi zaten, kusura bakmayın ama ikidebir aynı şeyleri yazdığınız için ben böyle anladım.
            Benim ne istedigimi sen nerden anladin afedersin?
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hala mı siyaset..
              FIRTINA

Yorum

• 2 seçimden sonra bitmez diyorsunuz ya. ben o denizin ağlayan görüntüsünden dolayı yalaka başkan adaylarına oy vermem.
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Utanmanıza az kaldı
                  Ne zaman sadece Trabzonspor diyeceksiniz ?

Trabzon'un faal ya da eski tüm siyasetçileri Trabzonspor'a sırtını döndü.

Neyin utanması,siz utanma fiili üst kurulu musunuz ?

Utanmamıza az kalmışmış.

Hadi oradan.

50 tane siyasi parti cebini dolduracak, yıllarca hırsızlık yapacak, duygularımızla oynayacak,sonra da ben utanacağım.

10 sene oldu be 10 Yazı ile on
                  Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                  Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Ayrıca hainlikse de hainlik, deniz doldurularak yapılacak stada karşıyım.

Yapabilecek bir şeyim var mı?

O da yok.
                    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Ben olsam neyine Trabzon'un stadyum. Adamalar seçim için bekletiyor diyenmi dersin, Avniakere şehrin göbeğine yapınmı dersin, yavuz selim oynayalımmı dersin.

Ya Beyler akıl var mantık var o kadar büyük bir stadyum istiyorsunuz güzellik istiyorsunuz ve bide adamların işine karışıyorsunuz böylelerine gerçekten yavuz selim mustahaktır, ama adamlar hala seçim peşinde vb diyorlar yahu bu stadyum niye bu kadar geç derken mimarlar odası durdurmadımı bunları ne yapsın adamlar Trabzon'un büyümesini isteyenler kadar çekemeyenler, rant sağlamak isteyenlerde çok. Az biraz sabırlı, ve akıllı olmaya davet ediyorum sizi lütfen.
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Geçmiş geçmiş parti aşkı Trabzonspor'un önüne geçmiş. Hayde geçmiş olsun
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Ne partisi.Birinin 4 milletvekili diğerlerinin birer milletvekili var.Hangisi şike sürecinde yanımızda oldu.Dut yemiş bülbüle döndü hepsi.Parti çıkarı uğruna bu şehre ihanet etmişlerdir.Trabzonspor partilerin çok üstündedir.Ben trbzonsporluyum arkadaş.Yemişim partisini.
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• projeyi tartışıp konuşacağımıza siyaset konuşuyoruz..
                            https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Konuşuruz çünkü bu projenin yapılmasından rahatsızlık duyanlar var bunuda Trabzonspor sevgisi adı altında yapıyorlar..

Yorum

• Arkadaşlar stad yapımına başlandı mı ne oldu hiç bişeyden haberim yok
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X