İlk olarak pascalli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bu gidişle o stadı dolduracak taraftar kalmayacak. daha şampiyonluğumuzu alamıyoruz siz stadtan bahsediyorsunuz. ben yavuz selimde oynamaya razıyım yeter ki şampiyonluğum verilsinDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöreceksiniz bu stadyum seçim malzemesi olarak kullanılacak yıllar boyu. Gören de dolgu yapıyorlar sanacak.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYillardir kullaniliyor zaten...
Yorum
-
İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizlerinde istediği bu değilmi zaten,kusura bakmayın ama ikidebir aynı şeyleri yazdığınız için ben böyle anladım.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 18.03.2012, 02:07.
Yorum
-
İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizlerinde istediği bu değilmi zaten, kusura bakmayın ama ikidebir aynı şeyleri yazdığınız için ben böyle anladım.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUtanmanıza az kaldı
Trabzon'un faal ya da eski tüm siyasetçileri Trabzonspor'a sırtını döndü.
Neyin utanması,siz utanma fiili üst kurulu musunuz ?
Utanmamıza az kalmışmış.
Hadi oradan.
50 tane siyasi parti cebini dolduracak, yıllarca hırsızlık yapacak, duygularımızla oynayacak,sonra da ben utanacağım.
10 sene oldu be 10 Yazı ile onHes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Yorum
-
Ben olsam neyine Trabzon'un stadyum. Adamalar seçim için bekletiyor diyenmi dersin, Avniakere şehrin göbeğine yapınmı dersin, yavuz selim oynayalımmı dersin.
Ya Beyler akıl var mantık var o kadar büyük bir stadyum istiyorsunuz güzellik istiyorsunuz ve bide adamların işine karışıyorsunuz böylelerine gerçekten yavuz selim mustahaktır, ama adamlar hala seçim peşinde vb diyorlar yahu bu stadyum niye bu kadar geç derken mimarlar odası durdurmadımı bunları ne yapsın adamlar Trabzon'un büyümesini isteyenler kadar çekemeyenler, rant sağlamak isteyenlerde çok. Az biraz sabırlı, ve akıllı olmaya davet ediyorum sizi lütfen.# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Ne partisi.Birinin 4 milletvekili diğerlerinin birer milletvekili var.Hangisi şike sürecinde yanımızda oldu.Dut yemiş bülbüle döndü hepsi.Parti çıkarı uğruna bu şehre ihanet etmişlerdir.Trabzonspor partilerin çok üstündedir.Ben trbzonsporluyum arkadaş.Yemişim partisini.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum