Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onun derdi başka. Devletle anlaşıp stadın ince işlerini yaptırdı, karşılığında üstünü kapatmanın masrafını üstlendi. Ama şu rapor, bu güneş diyerek senelerdir kaytarmanın derdinde. Işık geçiren sistem diye de pahalı çelik sistem yerine ucuz alternatifini yapma derdi de var anlaşılan. Olan devlete oluyor tabi
    bence komplo teorisi yapmaya gerek yok. adam başka yere stat yapma planı kuruyor. bizim için önemli olan kısım, membran çatının faydası ve statın güneş ve rüzgar almasının ne kadar önemli olduğu.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence komplo teorisi yapmaya gerek yok. adam başka yere stat yapma planı kuruyor. bizim için önemli olan kısım, membran çatının faydası ve statın güneş ve rüzgar almasının ne kadar önemli olduğu.
      Peki dış cephesindeki membranın neye faydası var? Orayı Membran yapmasaydık ne kaybederdik?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Şimdi;

1- Localar katlı mı olacak yoksa yayılmış şekilde mi? Ben orayı tam anlamadım projenin ne yönde değiştiğini.

2- Kale arkası mesafenin 7,5 yan çizginin 6 metre olduğu örnek bi stadyum görseli paylaşabilir misiniz fikir edinmek açısından

3- Mühendislikten anlamam ama şu iki yerin de diğer kısımlar gibi kapatılması çok mu zor? O çatının altına camekan şekilde bi kaplama yapmak zor belki ama şu iki parça gibi olan yerler de tıpkı üst kısımlar gibi kapatılamaz mı?

Yorum

• Isiklandirma keske mete aratin cizdigi projedeki gibi catiyi boydan boya dolansa. Toki'nin ekledigi kedi kulaklari tam facia.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adamlar devletle davalık. Devlet yükümlülüğünü yerine getir diyor. Bunlar işi uzatıyor. Komplo teorisi başka şey olsa gerek. Çünkü ortada bir anlaşma var. Membran daha yeni ve pratik bir malzeme. Dolayısı ile tercih ediliyor. Edildikçe fiyatı ucuzluyor. Bizimkinin masrafı nedir bilemiyorum.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Isiklandirma keske mete aratin cizdigi projedeki gibi catiyi boydan boya dolansa. Toki'nin ekledigi kedi kulaklari tam facia.
              Mete Bey'in projesinde boydan boya dolanıyor muymuş? Öyleyse kendisine haksızlık etmişim. Çünkü o kulakları ben de beğenmedim, çok kötü.

Bu arada @husain localar Mete Bey'in projesinde stadyum etrafını kaplıyormuş, Toki değiştirip tek tribünde yapmış şimdiki haliyle, yukarda bilgi veren Cihan İnce arkadaşımızın yazdıklarından anladığım bu
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ah toki ah.. hangi akla hizmet değiştirdin o projeyi.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  40 bin kişilik stadyum, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası, spor tesisleri, doğal ve sentetik çimden oluşan 7 antrenman sahası, tenis ve basketbol sahalarıyla otoparkın birde kulüp binası da bu ihalenin içerisinde ihale süresi de 700 gündür. Hepsi eş zamanlı bitmesi gerekiyor.
                  eyvallah renkdaş saol ...
                  Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Önce stadı yapsınlar sonra diğer tesislere bakarlar. önemli olan stadımız. basketbol sahası 2 tane var Trabzonda 3.ye gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Önce stadı yapsınlar sonra diğer tesislere bakarlar. önemli olan stadımız. basketbol sahası 2 tane var Trabzonda 3.ye gerek yok.
                      bu bir kompleks renkdaş ... eğer yarım kalırsa birdaha olmaz ve bir ucube olur trabzonun girişinde ... bu nedenle hepsi önemli ... ağaçlandırmasından yeşil alan peyzajına kadar hepsi açıldığı gün bitmiş olmalı ...
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mete Bey'in projesinde boydan boya dolanıyor muymuş? Öyleyse kendisine haksızlık etmişim. Çünkü o kulakları ben de beğenmedim, çok kötü.

Bu arada @husain localar Mete Bey'in projesinde stadyum etrafını kaplıyormuş, Toki değiştirip tek tribünde yapmış şimdiki haliyle, yukarda bilgi veren Cihan İnce arkadaşımızın yazdıklarından anladığım bu
                        Ben bu görselden onu anliyorum:

Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Stadyum bitikten sonra bir kale arkasına 61 yazılmalı ve o tribün 6 tribünü diye adlandırılıp bölük olan taraftar gruplarını orada tek isim altında toplamayarak en ateşli taraftar grubunu oluşturulmalı bence.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önce stadı yapsınlar sonra diğer tesislere bakarlar. önemli olan stadımız. basketbol sahası 2 tane var Trabzonda 3.ye gerek yok.
                            kardeş sana katılmıyorum futbol ve basketbol birbirine yakın olsması lazım 19mayıs yıkılıcak zaten hargürde ters kalıyor koplks içinde mutlaka güzelbir basketbol salonu (10binkişilik) olması lazım bu şehir basketbola yeni alışıyor kopleks içinde futbol maçı olduğu gün basketbol maçıda olursa taraftar salonu doldurur diye düşünüyorum.
                            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Şantiyedeki çalışmalar dan bir kare.

Yorum

• Projen'in iyi yönlerini iptal edip kötü yönünde israr ediyorlar inanilir gibi degil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X