Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• taraftar olarak sahaya inmediğimiz sürece bu işin biteceği yok, etkili bir protesto şart oldu
    Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar. Bu konu ne icraatın içinden konusudur ne de muhalefetin sesi konusu. Lütfen siyasi görüşlerinizi burada empoze etmeye çalışmayın. Birbirinize tahammülsüzlüğün bu kadarına ben hayret ediyorum. Bu forum, adı üstünde, Trabzonsporlular Birliğidir ve sizler buraya bir birlik olmak için geldiniz. Ayrışmak için değil. Gördüğünüz üzere siyasi konular en keskin şekilde ayrışmayı beraberinde getiriyor. Foruma giriş yaparken ceketlerinizi, rozetlerinizi, tişörtlerinizi, şapkalarınızı, atkılarınızı lütfen vestiyere bırakınız. Üzerinizde sadece ve sadece Trabzonspor forması olursa bizler burada huzurlu ve medeni bir şekilde fikir alışverişinde bulunabiliriz. Ülkemizin gerçeklerini göz ardı da edemeyiz. Seçim de yaklaşıyor. Bu saatten sonra malesef yine bu tür siyasi eleştiriler, eleştirilere eleştiriler, hakarete varan yorumlar, kalp kırmalar olacak sanırım. Sizler için siyasi görüşünüzün savunulması Trabzonspor'un şampiyonluğundan daha önemli ise, kusura bakmayın burada tek geçer yol Trabzonspor'un başarısıdır. Lütfen gidiniz siyasi forumlarda kavga ediniz.

Mevcut konu, siyasete kayabilecek kadar hassas bir konu. Bunun bizler de farkındayız. Fakat bilhassa bu konudaki taraflardan bıktık. Lütfen taraflığınızı bir kenara bırakıp taraftar olun.

Yok ben bildiğimi okumaya devam edeceğim diyen arkadaşlar. Uzun süre boyunca bu konuya atılan bir çok mesaja iyi niyetle yaklaşmıştık. Bir çok mesajı sadece silip ceza vermemiştik. Tekdir'den de anlamayan arkadaşlarımız bu saatten sonra kusura bakmasın. Varsın forum yöneticilerine küsüp forumdan ayrılsın, varsın arkamızdan kötü konuşsun.

Bu kadar net.

Teşekkürler.
      Arkada kalmasın.
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Ortadaki suyu hesaplamamışlar bir de. Çok gülerim hallerine
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha önce sorulmuştu da cevaplayan olmamıştı. Şimdi, iki taraftan dolduruyorlar ya, iş makineleri gidip gelsin diye. Bu doldurulan alan ortada birleşince, oluşan dolgu halkasının içinde göl olacak. Buradaki suyu nasıl dışarı çıkaracaklar acaba. ?

Çok merak ediyorum gerçekten

Dolguyu yaparken , Küçük göletler oluşturacaklar diye düşünüyorum denizi bir yerden sıkıştırıp bir başka yeri basmasın diye.

Özellikle dalgaların yönü akçabattan rizeye doğru olduğundan kara yolları tarafı daha hızlı ilerliyor.

İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Az önce TOKI'nin sayfasindaki "Değerlendirme Aşamasında Olan İhaleler" basligina baktim ve en son sirada "20. Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi İnşaat Öncesi, İnşaat Sırası ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Müşavirlik) Hizmetleri İşi danışmanlık hizmeti işi"ne rastladim.

Dolguyu yapan firmanin bu vurdumduymaz tavri acaba ortada bir danismanin olmamasindanmi kaynaklaniyor?

Yoksa ben konuyu tamamen yanlismi anladim?
          Denetçi firmanın olmaması , daha yavaş ilerlemesinin nedeni olabilir
          En son bordo61 tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 23:03.
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her kafadan ses çıkıyor .
            Az durun .
            Belirli kafalardan mı çıkması gerekiyor.İnsanlar heyecanlı bu konuda o kadar olur.

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mühendis var mı orada ki?
              Evet var ben gezmiştim iki tane mühendisle konuşmuştum.

Yorum

• Arkadaşlar şuan sağlam bir dalga vursa şimdiye kadar yapılan o ince dolgu yol ortadan kaybolmaz mı ? Ben mi yanlış mantık yürütüyorum yoksa..
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar şuan sağlam bir dalga vursa şimdiye kadar yapılan o ince dolgu yol ortadan kaybolmaz mı ? Ben mi yanlış mantık yürütüyorum yoksa..
                  Gecenin bu saatinde oturup bunu mu düşündün Allah aşkına bi git yat Aşşağa yalvarırım.

Edit ;

Yatmışsın teşekkür ederim uyarılarımı dinlediğin için bu saatte böyle şeyler sorguluyorsan birşeylerde sorun vardır demektir zaten hadi Allah rahatlık versin tatlı rüyalar
                  En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 28.03.2011, 01:44.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Arkadaşlar şuan sağlam bir dalga vursa şimdiye kadar yapılan o ince dolgu yol ortadan kaybolmaz mı ? Ben mi yanlış mantık yürütüyorum yoksa..
                    arkadaşlar ince dediğimiz o yol en az 8-10 metre genişliğindedir.bence bu yol birleştikten sonra ortada kalan su kısım kısım boşaltılacak ve dolgu yapılacak yol bittikten sonra dolgu işi bence 10 kat daha hızlanır...
                    NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

ince görünüyor o yer ama ön tarafını kayalarla set örülerek yapılıyor yol. birde ben ömrüm boyunca öyle bir dalga görmedim trabzonda
                      TRABZONSPOR
                      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                      Mesut Keleş (19)

Yorum

Hiç dalga kıran gördünüz mü

Şu Resimde T Gibi gözükenler.

Aslında bize gözüken kısmı hiçbir işe yaramıyor, asıl o altında kalan kısım dalgayı kırıyor.

Bundan yola çıkarsak

Dolguda da siz sadece üst kısmı görüyorsunuz , birde asıl kısmı var.

Ondan dolayı , çok büyük felaket dışında rahat olun bişey olmaz.
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Dolgu malzemesi nerden getiriliyor acaba ? Fotoğraflardan görebildiğimiz kadarıyla önce denizin önüne set geçecekler sonra da doldurmaya başlayacaklar, hayırlısı bakalım

Yorum

• Dün minibüsle geçiyordum akyazıdan.Taşlar denize dik bir şeklinde yerleştirilmişti.Ben fazla anlama bu işlerden mühendis arkadaşlar daha iyi bilir.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dolgu malzemesi nerden getiriliyor acaba ? Fotoğraflardan görebildiğimiz kadarıyla önce denizin önüne set geçecekler sonra da doldurmaya başlayacaklar, hayırlısı bakalım
                              Ben Maçka'dan getiriliyor diye biliyorum. Albayrak'ın kendi taş ocağı varmış orada.

Dediğimiz gibi bu set ufak bişey gibi gözüküyor ama asıl iş denizin altında yapılıyor. Bu yüzden yavaş ilerlemesi normal.

Benim anlamadığım nokta niye erken bir tarih verip milleti beklenti içine sokuyorlar ve niye iki taraflı çalışılmıyor?

Ben olsam dolguyu ikiye böler, doğu kısmını bir ekibe, batı kısmını başka bir ekibe verip yarıştırırım, böylelikle çok daha verimli bir iş ortaya çıkacağına eminim.

Bu dolgunun tamamı 540 gün içinde bitebilir belki ama stadın yeri mayıs ayına kadar doldurulamaz. Çünkü bu set işi dolgunun en zor kısmı ve çok zaman alıyor.

Yorum

• bi allahın kulu resim çeksin yaww
                                u will need justice at the end..

Yorum

Yükleniyor...
                                X