Stadın akustiği iyi olsa bari..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederiz Ozan.
Bari kendileri bir proje hazırlasalardı da onu ihaleye çıkartsalardı. Ne yani en dandik stadı kim hazırlarsa o mu kazanacak ihaleyi, söylediklerinden bu çıkıyor.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseyrantepe stadıda aynı şekilde yapıldı bilginize........
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin misin Ramazan. İlk Eren-talu almıştı ihaleyi yanlış hatırlamıyorsam. Projeyi de onlar mı yapmıştı? Ben sanki hazır proje üzerine ihaleye çıkıldı diye hatırlıyorum.
Yorum
-
İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprojede eren talu nun dü.. eminim hatta galatasaray kongre üyesi olarak stadı yapmak benim için onur gibi bişelerde demişti
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah iyi bişey çıkar ortaya ne diyelim.
Yorum
-
İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim stad için varlıbaş ve uzunlar baya istekli duruyo ama projenin fikir babası nuri albayrak ı unutmamamk lazım uefa standartlarına uyumlu bir stad tasarlanırsa iyi bir proje oluşur ama asıl mesele trabzonu ve karadenizi simgeleyen bir stad olmalı ki görünce bak u stad karadeniz de densin
Sonuçta projeyi kim yaparsa yapsın belli kalite standartları gözetilecektir. Ancak görüntüsü nasıl olacak stadın, akustiği nasıl olacak, bu noktalarda endişeliyim sadece.
Yoksa diğer tarafları uefa standartlarına göre yapılacaktır zaten.
Yorum
-
İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildirenktaş sana seyrantepe diyorum başka bişe demiyorum
Yorum
-
Ben bu stad projesinde çalışmak istiyorum....SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu stad projesinde çalışmak istiyorum....FIRTINA
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildiIddiana "insallah böyle bir sey olmaz" türü seyler yazsaydin inan bana bu arkadas o cevabi vermiycekti sana..
yoksa sonrası çok geç.Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
Yorum