Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadın akustiği iyi olsa bari..

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Teşekkür ederiz Ozan.

Bari kendileri bir proje hazırlasalardı da onu ihaleye çıkartsalardı. Ne yani en dandik stadı kim hazırlarsa o mu kazanacak ihaleyi, söylediklerinden bu çıkıyor.
      valla bende öle anladım ... ve eğer öle olacaksa vah ki vah
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• seyrantepe stadıda aynı şekilde yapıldı bilginize........

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          seyrantepe stadıda aynı şekilde yapıldı bilginize........
          Emin misin Ramazan. İlk Eren-talu almıştı ihaleyi yanlış hatırlamıyorsam. Projeyi de onlar mı yapmıştı? Ben sanki hazır proje üzerine ihaleye çıkıldı diye hatırlıyorum.

Yorum

Emin misin Ramazan. İlk Eren-talu almıştı ihaleyi yanlış hatırlamıyorsam. Projeyi de onlar mı yapmıştı? Ben sanki hazır proje üzerine ihaleye çıkıldı diye hatırlıyorum.
            projede eren talu nun dü.. eminim hatta galatasaray kongre üyesi olarak stadı yapmak benim için onur gibi bişelerde demişti

Yorum

projede eren talu nun dü.. eminim hatta galatasaray kongre üyesi olarak stadı yapmak benim için onur gibi bişelerde demişti
              İnşallah iyi bişey çıkar ortaya ne diyelim.

Yorum

İnşallah iyi bişey çıkar ortaya ne diyelim.
                bizim stad için varlıbaş ve uzunlar baya istekli duruyo ama projenin fikir babası nuri albayrak ı unutmamamk lazım uefa standartlarına uyumlu bir stad tasarlanırsa iyi bir proje oluşur ama asıl mesele trabzonu ve karadenizi simgeleyen bir stad olmalı ki görünce bak u stad karadeniz de densin

Yorum

bizim stad için varlıbaş ve uzunlar baya istekli duruyo ama projenin fikir babası nuri albayrak ı unutmamamk lazım uefa standartlarına uyumlu bir stad tasarlanırsa iyi bir proje oluşur ama asıl mesele trabzonu ve karadenizi simgeleyen bir stad olmalı ki görünce bak u stad karadeniz de densin
                  Benim de asıl endişem bu.

Sonuçta projeyi kim yaparsa yapsın belli kalite standartları gözetilecektir. Ancak görüntüsü nasıl olacak stadın, akustiği nasıl olacak, bu noktalarda endişeliyim sadece.

Yoksa diğer tarafları uefa standartlarına göre yapılacaktır zaten.

Yorum

• bence türkiyedeki en güzel stad bizim olucak..hemde deniz'e sıfır çok karizma olur..kışın çok soğuk olur o yönden büyük sorun gibi

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi
                      renktaş sana seyrantepe diyorum başka bişe demiyorum
                      ...aynen yani .......sonuçta birileri kafa yormuş,ortaya dev bir proje koymuş ve iyi-kötü geç-meç işe de başlanmış...proje ilk çıktığında ,tamamen hayal,başlaması imkansız deniyordu...şimdi ucundan başladılar,"bu stad kesinlikle kalitesiz olacak"deniyor....pes valla....yani bazısı şurayı eline yüzüne bulaştırsınlar,yapılamasın da biz haklı çıkalım gayretinde gibi geliyo bana...İnşAllah yanılıyorumdur

Yorum

• Hala yok mu resim
                        FIRTINA

Yorum

• Ben bu stad projesinde çalışmak istiyorum....
                          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben bu stad projesinde çalışmak istiyorum....
                            Forumdan birisinin olması süper olur abi İnşş..
                            FIRTINA

Yorum

• Şu sayfada düşünce değil bilgi amaçlı yazılar olmalı sadece; laf salataları çok fazla kirletiyor bu konuyu.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi
                                Iddiana "insallah böyle bir sey olmaz" türü seyler yazsaydin inan bana bu arkadas o cevabi vermiycekti sana..
                                temenni ayrı bir şey, ne yazik ki temenni ederek olmuyor bu iş. biz bu şekilde sadece ümit ederek bekler isek halimiz harap. takipçisi olalım, her şeye eyvallah demeyelim, stad olsun da nasıl olursa olsun demeyelim. hakkımızı arayalım, şimdiden takipçisi olalım.

yoksa sonrası çok geç.
                                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

Yükleniyor...
                                X