taraftar olarak sahaya inmediğimiz sürece bu işin biteceği yok, etkili bir protesto şart oldu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar. Bu konu ne icraatın içinden konusudur ne de muhalefetin sesi konusu. Lütfen siyasi görüşlerinizi burada empoze etmeye çalışmayın. Birbirinize tahammülsüzlüğün bu kadarına ben hayret ediyorum. Bu forum, adı üstünde, Trabzonsporlular Birliğidir ve sizler buraya bir birlik olmak için geldiniz. Ayrışmak için değil. Gördüğünüz üzere siyasi konular en keskin şekilde ayrışmayı beraberinde getiriyor. Foruma giriş yaparken ceketlerinizi, rozetlerinizi, tişörtlerinizi, şapkalarınızı, atkılarınızı lütfen vestiyere bırakınız. Üzerinizde sadece ve sadece Trabzonspor forması olursa bizler burada huzurlu ve medeni bir şekilde fikir alışverişinde bulunabiliriz. Ülkemizin gerçeklerini göz ardı da edemeyiz. Seçim de yaklaşıyor. Bu saatten sonra malesef yine bu tür siyasi eleştiriler, eleştirilere eleştiriler, hakarete varan yorumlar, kalp kırmalar olacak sanırım. Sizler için siyasi görüşünüzün savunulması Trabzonspor'un şampiyonluğundan daha önemli ise, kusura bakmayın burada tek geçer yol Trabzonspor'un başarısıdır. Lütfen gidiniz siyasi forumlarda kavga ediniz.
Mevcut konu, siyasete kayabilecek kadar hassas bir konu. Bunun bizler de farkındayız. Fakat bilhassa bu konudaki taraflardan bıktık. Lütfen taraflığınızı bir kenara bırakıp taraftar olun.
Yok ben bildiğimi okumaya devam edeceğim diyen arkadaşlar. Uzun süre boyunca bu konuya atılan bir çok mesaja iyi niyetle yaklaşmıştık. Bir çok mesajı sadece silip ceza vermemiştik. Tekdir'den de anlamayan arkadaşlarımız bu saatten sonra kusura bakmasın. Varsın forum yöneticilerine küsüp forumdan ayrılsın, varsın arkamızdan kötü konuşsun.
Bu kadar net.
Teşekkürler.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Ortadaki suyu hesaplamamışlar bir de. Çok gülerim hallerine'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce sorulmuştu da cevaplayan olmamıştı. Şimdi, iki taraftan dolduruyorlar ya, iş makineleri gidip gelsin diye. Bu doldurulan alan ortada birleşince, oluşan dolgu halkasının içinde göl olacak. Buradaki suyu nasıl dışarı çıkaracaklar acaba. ?
Çok merak ediyorum gerçekten
Dolguyu yaparken , Küçük göletler oluşturacaklar diye düşünüyorum denizi bir yerden sıkıştırıp bir başka yeri basmasın diye.
Özellikle dalgaların yönü akçabattan rizeye doğru olduğundan kara yolları tarafı daha hızlı ilerliyor.
İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce TOKI'nin sayfasindaki "Değerlendirme Aşamasında Olan İhaleler" basligina baktim ve en son sirada "20. Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi İnşaat Öncesi, İnşaat Sırası ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Müşavirlik) Hizmetleri İşi danışmanlık hizmeti işi"ne rastladim.
Dolguyu yapan firmanin bu vurdumduymaz tavri acaba ortada bir danismanin olmamasindanmi kaynaklaniyor?
Yoksa ben konuyu tamamen yanlismi anladim?En son bordo61 tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 23:03.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer kafadan ses çıkıyor .
Az durun .
Yorum
-
İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemühendis var mı orada ki?
Yorum
-
Arkadaşlar şuan sağlam bir dalga vursa şimdiye kadar yapılan o ince dolgu yol ortadan kaybolmaz mı ? Ben mi yanlış mantık yürütüyorum yoksa.."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şuan sağlam bir dalga vursa şimdiye kadar yapılan o ince dolgu yol ortadan kaybolmaz mı ? Ben mi yanlış mantık yürütüyorum yoksa..
Edit ;
Yatmışsın teşekkür ederim uyarılarımı dinlediğin için bu saatte böyle şeyler sorguluyorsan birşeylerde sorun vardır demektir zaten hadi Allah rahatlık versin tatlı rüyalarEn son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 28.03.2011, 01:44.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şuan sağlam bir dalga vursa şimdiye kadar yapılan o ince dolgu yol ortadan kaybolmaz mı ? Ben mi yanlış mantık yürütüyorum yoksa..NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şuan sağlam bir dalga vursa şimdiye kadar yapılan o ince dolgu yol ortadan kaybolmaz mı ? Ben mi yanlış mantık yürütüyorum yoksa..TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şuan sağlam bir dalga vursa şimdiye kadar yapılan o ince dolgu yol ortadan kaybolmaz mı ? Ben mi yanlış mantık yürütüyorum yoksa..
Şu Resimde T Gibi gözükenler.
Aslında bize gözüken kısmı hiçbir işe yaramıyor, asıl o altında kalan kısım dalgayı kırıyor.
Bundan yola çıkarsak
Dolguda da siz sadece üst kısmı görüyorsunuz , birde asıl kısmı var.
Ondan dolayı , çok büyük felaket dışında rahat olun bişey olmaz.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDolgu malzemesi nerden getiriliyor acaba ? Fotoğraflardan görebildiğimiz kadarıyla önce denizin önüne set geçecekler sonra da doldurmaya başlayacaklar, hayırlısı bakalım
Dediğimiz gibi bu set ufak bişey gibi gözüküyor ama asıl iş denizin altında yapılıyor. Bu yüzden yavaş ilerlemesi normal.
Benim anlamadığım nokta niye erken bir tarih verip milleti beklenti içine sokuyorlar ve niye iki taraflı çalışılmıyor?
Ben olsam dolguyu ikiye böler, doğu kısmını bir ekibe, batı kısmını başka bir ekibe verip yarıştırırım, böylelikle çok daha verimli bir iş ortaya çıkacağına eminim.
Bu dolgunun tamamı 540 gün içinde bitebilir belki ama stadın yeri mayıs ayına kadar doldurulamaz. Çünkü bu set işi dolgunun en zor kısmı ve çok zaman alıyor.
Yorum
Yorum