Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sahilin bozuldugu dogru ama su görüntüde cok güzel gercekten.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yukarıdaki görüntü evet uzaktan çok güzel gözüküyor lakin istenilen beklenilen hareketlilik yok.. Eski Beşirlinin yerinde yeller esiyor. Denize ulaşmak için koca 2 yoldan geçiyorsun vs vs Karadeniz yolunun geçiş noktasının yanlışları.. O yol olmadan da öyle bir görüntüye sahip olabilirdi o bölge.. Benim söylediğim manzaraya değil yola.. Olmuş bitmiş elimizde bir Akyazı kalmış sahil niteliğinde karşı çıkan kişilerin haklı sebepleri var.

Bende ilk zamanlar karşı çıkıyordum ama Trabzon'un durumu malum düz alan bulmak çok zor söz konusu Trabzonspor da olunca gerisi teferruata kaçıyor. Şikayetler davalar yersiz sadece süreci uzatır..

Yorum

• Besirlide oturan birisi olarak:

Sehrin hicbir güzelligi kalmamis. Heleki ayni yolun ayni yada yakin bir maaliyetle Tanjantin üstünden gecebilecegini düsünürsek.

Ha isimize yariyormu yariyor...
        En son izzet tarafından düzenlendi; 08.01.2011, 23:40.
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mimarlar odası zamanında bu güzelliğe de karşı çıkmıştı,,,neymiş efendim...sahil mahvoluyormuş...bakın bakalım mahv mı oldu,daha mı güzel oldu...İstanbul a ikinci köprüde zamanında hep mahkemelere verildi...bazı odalar işe takoz koymaktan başka hiçbir işe yaramazlar

Abicim sen bu fotoğraftaki ışık oyunlarına aldanmışsın şehrin denizle hiç alakası kalmadı resmen eskien sahil kenarında olan yerler şimdi sahilden 200 - 300 mt uzakta.
          Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
          "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
          Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abicim sen bu fotoğraftaki ışık oyunlarına aldanmışsın şehrin denizle hiç alakası kalmadı resmen eskien sahil kenarında olan yerler şimdi sahilden 200 - 300 mt uzakta.
            hiçbirşeye aldandığım yok,evim zaten o semtte...eskisiyle şimdi arasında mercedesle,doğan arasındaki fark kadar fark var...size göre zağnosun eski hali,şimdikinden daha güzeldi....sebep malum...

Yorum

• Yapilacak birsey yok, güzellessin diye degil, gerekli diye yapildi...

Illaki bir gün trabzonun büyümey Ihtiyaci olacak, ve illaki Akyazi Dolduruluacak.

Bence yapilsin artik Stad oraya...
              Trabzonspor

Yorum

hiçbirşeye aldandığım yok,evim zaten o semtte...eskisiyle şimdi arasında mercedesle,doğan arasındaki fark kadar fark var...size göre zağnosun eski hali,şimdikinden daha güzeldi....sebep malum...
                Zagnos'un yeni hali cok güzel bence, yoksa onuda begenmeyenler mi var?
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Karayolları dolgu şefini çok iyi tanırım.Kendisiyle akyazı ile ilgili konuştuğumda mimarlar odasının karşı çıktığı akyazı doğal koy bozulmasın laflarının tamamen uydurma olduğunu öğrenmiştim.

1990'dan önce orada plaj yoktu,1990'da 110 metre ileri, 25 metre sağa ve sola şeklinde tler yapılarak 4-5 yıl içinde akyazıya denizin kum doldurmasıyla günümüzdeki şekline geldi. İlginç olansa o gün de mimarlar odasının akyazının t şeklinde doldurulmasına karşı çıkmasıdır.

Mimarlar odasının itirazı projenin yapılmasının etkilemez ama,albayrak veya tokiye işi ertelemek için çok iyi bahane olur.
                  Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zagnos'un yeni hali cok güzel bence, yoksa onuda begenmeyenler mi var?
                    Zagnosu bende cok begeniyorum. Pislikden arinmis, yasam alani olusturulmus.

Ama uzunkum yok oldu, dogal kiyi denen birsey kalmadi... Denizi görmek icin, sidik ve bira kokan iki alt gecitten gecmek zorundayim artik.

Güzelmi degil, yol iyi ve yararlimi yararli
                    Trabzonspor

Yorum

• - zagnosun yeni haline laf eden tas olur.

- eskiden sahilde yürürken dalgalarin serinligi yüzüme vururdu, simdi denizi görmesem sahil kenti oldugumuzu unutacam...

- stad cooook öncelerden ve bugün yazdigim gibi sanayi kirliligini temizlerdi o bölgede. cokta güzel olurdu. ama akyaziya karar kilinmis anlasmalar, ihaleler yapildiktan sonra dava acilmasi resmen yikiciliktir, hainliktir. o proje Trabzon icin bir miladdir...

düsüncelerim budur.

Yorum

• Elin Yabancısı yoktan kendine sahil yapabilmek için milyonlarca dolar para harcıyor. Biz elimizdeki sahili milyarlarca dolara yol yapıyoruz! Kos koca Trabzon’da denize girilebilen bir kaç tane yer kaldı. Kumsal denilen şey hiç kalmadı. Ben Ofluyum arkadaşlar. En basit örneği, Of’da ananemin evinin kapısının önünden denize girerdik eskiden. Boylu boyunca kumsalı vardı. Voleybol oynardık o sahilde, futbol oynardık, ateş yakar akşamları orda oturur muhabbet ederdik. Orası bizim için bambaşka bir dünyaydı sessiz sakin el değmemiş. Yazın 1 aylığına giderdik memlekete büyükşehirin kirinden pisliğinden, o sahilden karadenizin dalgalarına kendimizi bırakarak arınırdık. Şimdi denize giremiyorum Of'da! O çok sevdiğim KARADENİZ le kucaklaşamıyorum doya doya. Kayaların üstünde kaçamak yapıyoruz sanki. Sahili yok hüzünlü Karadeniz. 10 sene önceyle şimdi çok fark var, kayaları doldurdular sahile, yolu yaptılar. Deniz kendi pisliğini bile atamıyor üstünden. Utanıyorum her sene KARADENİZİ o halde görmekten. Üzülüyorum... Bu arada ben inşaat mühendisiyim idarecilerimiz kolayı sever milletimiz de buna kanar. Ne yaptılar o dolgunun üstüne, voleybol sahası, tenis kortu çay bahçesi. Ama ruhunu öldürdüler o sahilin, bizim zaten voleybol sahamız vardı orada…

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zagnosu bende cok begeniyorum. Pislikden arinmis, yasam alani olusturulmus.

Ama uzunkum yok oldu, dogal kiyi denen birsey kalmadi... Denizi görmek icin, sidik ve bira kokan iki alt gecitten gecmek zorundayim artik.

Güzelmi degil, yol iyi ve yararlimi yararli

Evet sahili bozdular ama yerine yine insanlarin güzelce dolasabilecegi bir alan yaptilar, sonucta kimse orada denize girmiyordu.

Eskidende hijyenik degildi simdide degil. Eskiden kum vardi simdi kayaliklar var, hepsi bu yani.

Uzunkum Otel var, hatira olarak.

Yorum

Abicim benim anlatmaya çalıştığım şey çok farklı KARADENİZİN bir sahili vardı eskiden sen daha iyi hatırlarsın yaşın itibariyle ha bu arada belirtiyim ben senede 1 ay dururum malesef kendi memleketimde. O yol keşki başka şekilde yapılsaydı ve yapılabilirdi, sahilide sahil olarak bırakıp güzelleştirebilirlerdi pekala mumkun bir şeydi bu.

Bu arada bana göre sebep ne abicim banada soyle sebebi bende bileyim.
                            En son Emre HIZAL tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 00:09.

Yorum

• - Servet abi'ye fikrini kabul ettirene 1 ay Antalya tatili hediye ederim
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abicim benim anlatmaya çalıştığım şey çok farklı KARADENİZİN bir sahili vardı eskiden sen daha iyi hatırlarsın yaşın itibariyle ha bu arada belirtiyim ben senede 1 ay dururum malesef kendi memleketimde. O yol keşki başka şekilde yapılsaydı ve yapılabilirdi, sahilide sahil olarak bırakıp güzelleştirebilirlerdi pekala mumkun bir şeydi bu.

Bu arada bana göre sebep ne abicim banada soyle sebebi bende bileyim.

Yol içerden yapılabilir sahil çok güzel şekilde değerlendirilebilirdi bunda haklısınız ama, devlet yaparmıydı yapmazdı.Maliyet daha fazla olacaktı. Devlet istanbul + 10 şehir dışında yıllarca anadolu topraklarını yok saydı.
                                Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X