Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avni Aker'in yeri çok kötü, çarpık kentleşme var. Artık yeni yapılan stadların çevrelerinde yapılaşmaya izin verilmiyor. Doğrusu da bu, binlerce insanı getirip daracık yerde boğamazsınız.

Yorum

• stadın istanbula alınmasını isteyen arkadaşlar var...Trabzonun takımının istanbulda ne işi var?
      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• akyazi mi var sirf trabzonda..illede dolgumu yapilmali..avni aker de oynamali takim.yeni stadimizda arkadasimizin dedigi gibi cimento fabrikasinin oralara yapilabilir.olimpiyatlar avni akerde yapilir..stadimiza güzel bir veda olur.böylelikle yeni yapilacak statta kosu pisti yapmalarina gerek kalmaz
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak babuly tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kimse klübün neden istanbula alınmasını düşünmüyor...duygusal bi toplum olduğumuz kesin fakat biraz profesyonel de düşünmeliyiz eğer bu takıma gönülden destek veriyor isek...kulüp binasının ve stadın istanbula alınması her açıdan büyük camiamıza daha da katkılı olacaktır diye düşünüyorum ben...
          Trabzon ile Trabzonspor birbirine bağlıdır.Ayıramazsınız.En fazla 1 sene ayrılır.O da yeni stadın inşaası için.

Yorum

kimse klübün neden istanbula alınmasını düşünmüyor...duygusal bi toplum olduğumuz kesin fakat biraz profesyonel de düşünmeliyiz eğer bu takıma gönülden destek veriyor isek...kulüp binasının ve stadın istanbula alınması her açıdan büyük camiamıza daha da katkılı olacaktır diye düşünüyorum ben...
            İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
            İzleyici sorusu "Kulübü İstanbula taşıyın"

Sadri Şener "Kesinlike katılmıyorum. Trabzonspor Trabzonda yaşayanlar için üst kimliktir, o iş öyle kolay değil"

Celal Doğan "Trabzonspor'u oradan söküp atamazsınız, onun kökleri 1923 İdmanocağı'na dayanır"
            İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi
            Trabzonspor'un İstanbul'a taşınması önerisi ile ilgili maile cevaben:
            "Trabzon halkının elinden Trabzonspor'u alırsan, Trabzon'un millet vekili sayısı da 3'e iner. Trabzonspor bir üst kimlik hiç kimse Trabzon'dan ayıramaz"
            Kanımca Sadri Şener gerekli cevabı vermiş.

Yorum

• İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stadın istanbula alınmasını isteyen arkadaşlar var...Trabzonun takımının istanbulda ne işi var?
              bu şekilde bence düşünmemelisin...avrupadan gelen topcular...marcelinho mesela neden adapte olamadı.şimdi nasıl top oynadığı ortada..sosyal yaşam standartları malesef memleketimizde düşük.syzmek futbolu bıraktı...bi ara campell'ı getirdik ne oldu o da yapamadı ve bizden ayrıldıktan hemen sonra döktürmeye başladı...bunlar önemli detaylar...yabancı transferlerin adaptasyon sorunlarından büyük bi kısmı sosyal yaşamlarındaki uyumsuzluk...

Yorum

bu şekilde bence düşünmemelisin...avrupadan gelen topcular...marcelinho mesela neden adapte olamadı.şimdi nasıl top oynadığı ortada..sosyal yaşam standartları malesef memleketimizde düşük.syzmek futbolu bıraktı...bi ara campell'ı getirdik ne oldu o da yapamadı ve bizden ayrıldıktan hemen sonra döktürmeye başladı...bunlar önemli detaylar...yabancı transferlerin adaptasyon sorunlarından büyük bi kısmı sosyal yaşamlarındaki uyumsuzluk...
                Bu ilden 6 şampiyonluk nasıl çıktı...Bence sende bunları düşün..

Yorum

ligdeki tüm takimlar istanbula tasinsin o zaman.hatta yurt disinda metropolleri olmayan ülkelerin takimlarida istanbula tasinsin..sende kendi bünyene uyacak oyuncular alirsin.shota trabzonda cok mutluydu..yattara da öyle.

Yorum

bende bunu bi ara çok istiyordum.
                    stad istanbula gelse maç hasılatları inanılmaz artar takımın alacağı futbolcularda bile değişiklik olur diye düşünüyordum.bunlar doğru ancak birazda derin düşünürsek trabzonspor trabzondan çıkıp istanbula geldiği zaman istanbul takımlarından ne farkı kalıyor? çıkar trabzonsporun trabzonunu önüne istanbul yaz daha iyi.

bu durumda bütün takımların istanbula gelmesi lazım değilmi?

neyse stada gelirsek ben baştan beri denizin doldurulmasına karşıydım aslında.
                    tıpkı yepyeni bi stadın yapılmasına karşı olduğum gibi.

avni aker gibi bir stad büyütülmeyi ve modernleştirilmeyi beklerken, resmen para basan fb nin bile yeni stad yapmayıp mevcut stadı büyütürken biz neden deli gibi para yiyecek yeni bir stad yapıyoruz.hemde bu kadar borç varken

bence en mantıklısı avni akerin bölüm bölüm inşaata alınması.
                    hem çok daha ucuza mal olucak bütçeyi zorlamayacak, daha kısa sürede tamamlanacak, avni aker gibi bir stad çöpe gitmeyecek ve en önemliside olimpik bir staddan kurtulmuş olucaz.
                    ben başkan olsam böyle bişey yapardım
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• duygusal olduğumuzu söylemiştim...neyse fikirlerimi söylemek istedim...ben ne olursa olsun fikirlerimin arkasındayım...bir ikincisi başkan kolay deil demiş imkansız deil...bir diğeri de koparmak olmaz demiş koparmak deil bu zaten...biz istanbulda yaşıyoruz ve trabzonsporu tutabiliyorsak trabzondakiler de trabzonspordan koparılmış sayılmaz...her neyse....fikirleri paylaşalım ki bişeyler üretelim...

Yorum

• akyazi, yapilirsa en iyisi yeni bir alan da yapilmasi.. genis ve proje aslinda cok guzel.. Stad guzel yapilirsa, pistsiz...! Sadri sener de bunu yapabilecek kisi,
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bende bunu bi ara çok istiyordum.
                          stad istanbula gelse maç hasılatları inanılmaz artar takımın alacağı futbolcularda bile değişiklik olur diye düşünüyordum.bunlar doğru ancak birazda derin düşünürsek trabzonspor trabzondan çıkıp istanbula geldiği zaman istanbul takımlarından ne farkı kalıyor? çıkar trabzonsporun trabzonunu önüne istanbul yaz daha iyi.
                          malum durumdan daha iyi olmaz mı dostum?istanbul takımlarından bir farkı kalmıyor belki ama bu şekilde anadolu takımlarından geçmişimiz hariç bi farkımız yok...

Yorum

İlk 2 mesajınızda hemen şehre saldırmaya başladınız.Her şehir Berlin, İstanbul, Londra, Paris olcak diye bir şart yok.Her futbolcu bu şehirler de oynayacak diye bir şartta yok.Şehrine uygun adamlar alırsın (Şota, Arçil, Yattara).
                            Symek'in de şehirden kaçtığına inanmıyorum.Eğer şehri sevmeseydi en yakın arkadaşı Zurawski'nin gelmesi için çalışmazdı.
                            Trabzon ile Trabzonspor etle tırnak gibidir.Birbirinden ayrılmaz.Ayırırsanız ne Trabzon bugünkü kadar göz önünde olur ne de Trabzonspor kalır.

Yorum

duygusal olduğumuzu söylemiştim...neyse fikirlerimi söylemek istedim...ben ne olursa olsun fikirlerimin arkasındayım...bir ikincisi başkan kolay deil demiş imkansız deil...bir diğeri de koparmak olmaz demiş koparmak deil bu zaten...biz istanbulda yaşıyoruz ve trabzonsporu tutabiliyorsak trabzondakiler de trabzonspordan koparılmış sayılmaz...her neyse....fikirleri paylaşalım ki bişeyler üretelim...
                              bence takimi münihe alalim.hem türkiyedeki ayak oyunlarindan uzak olur hemde gurbetciler doldurur trübünleri.ne olacak biz burda yasayip trabzonsporu tutabiliyorsak türkiyeden de trabzonsporu koparmis sayilmayiz

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk 2 mesajınızda hemen şehre saldırmaya başladınız.Her şehir Berlin, İstanbul, Londra, Paris olcak diye bir şart yok.Her futbolcu bu şehirler de oynayacak diye bir şartta yok.Şehrine uygun adamlar alırsın (Şota, Arçil, Yattara).
                                Symek'in de şehirden kaçtığına inanmıyorum.Eğer şehri sevmeseydi en yakın arkadaşı Zurawski'nin gelmesi için çalışmazdı.
                                Symek de trabzonda mutluydu ama malum bazı nedenlerden dolayı gitti..Bilen arkadaşlar bilir..Trabzon ile alakası yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X