Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mimarlar odası zamanında bu güzelliğe de karşı çıkmıştı,,,neymiş efendim...sahil mahvoluyormuş...bakın bakalım mahv mı oldu,daha mı güzel oldu...İstanbul a ikinci köprüde zamanında hep mahkemelere verildi...bazı odalar işe takoz koymaktan başka hiçbir işe yaramazlar

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mimarlar odası zamanında bu güzelliğe de karşı çıkmıştı,,,neymiş efendim...sahil mahvoluyormuş...bakın bakalım mahv mı oldu,daha mı güzel oldu...İstanbul a ikinci köprüde zamanında hep mahkemelere verildi...bazı odalar işe takoz koymaktan başka hiçbir işe yaramazlar
      Doğa medeniyetten her zaman daha güzeldir
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

mimarlar odası zamanında bu güzelliğe de karşı çıkmıştı,,,neymiş efendim...sahil mahvoluyormuş...bakın bakalım mahv mı oldu,daha mı güzel oldu...İstanbul a ikinci köprüde zamanında hep mahkemelere verildi...bazı odalar işe takoz koymaktan başka hiçbir işe yaramazlar
        Bu mu güzel görüntü deniz ile kopmuş bir şehir yemişim öyle güzelliği..

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğa medeniyetten her zaman daha güzeldir
          kesinlikle öyledir....ama bununla ilgisi yok...kesilen bir orman yok...denizin 50 metre daha kuzeye alınması var...deniz ve kıyı yokolmuyor,daha da rantabıl hale geliyor...siz resimdeki yerin eski halini hatırlıyormusunuz ??? bırakın koşu pisti,yürümek bile tehlikeli bir haldeydi...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ...gözünü kapayan kendine gece yapar....hava güzel olunca Allah aşkına şu sahilde bir dolaş dostum...eski halinin 100 katı insan yoksa ben meydanda anıracağım...nasıl deniz ile kopmak bu...bırakın bu işleri ya...senin görüşündeki insanlar yapmadı diye tukaka dimi....

Yorum

...gözünü kapayan kendine gece yapar....hava güzel olunca Allah aşkına şu sahilde bir dolaş dostum...eski halinin 100 katı insan yoksa ben meydanda anıracağım...nasıl deniz ile kopmak bu...bırakın bu işleri ya...senin görüşündeki insanlar yapmadı diye tukaka dimi....
              Alakası yok bugün belediyenin çalışmalarını tebrikte ediyorum mesela kendi görüşümden de değil. En azından sizin gibi bu benim görüşümden ne yaparsa en iyisi budur demiyorum..

Neyse yol yine siyasete uzanıyor kapansın bu konu..

Yorum

• Dava çok kepaze bir davaya benziyor, eğer burada yazılanlardan daha fazlası ellerinde yoksa. Kendi görüşlerine göre odur, şudur. Kimsenin mimarlar odasına falan görüş sorduğunu sanmıyorum. Önemli olan halkın beklentisidir. Halk bu stadın yapılmasını bekliyor.

Yorum

• Bence anlamsız ve çekememezlik kokan bir dava,ne gerek vardı zaten zor işleyen bir prosedür var, işleri iyice yokuşa sürmek kime ne kazandırır, ne çok seviyoruz kendi ayağımıza sıkmaya kendi kendimize zarar vermeye, ben inanıyorum bütün bu sıkıntılara rağmen stadımız yapılacak ve harika olacak ve bence 2-3 sene içinde olacak bu iş inşaallah.
                  KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                  Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• trabzon düşmanları ortaya cıkıyor

Yorum

• Yukardaki resimdeki görüntü çok güzel olmuş, allah yapandan razı olsun. Samsun sahilinin büyük bir bölümüde böyle. Dilerim hep sahil boyu böyle park, bahçe, sosyal gezinti piknik yeri olsun. Medeniyet böyle olur zaten

Yorum

Alakası yok bugün belediyenin çalışmalarını tebrikte ediyorum mesela kendi görüşümden de değil. En azından sizin gibi bu benim görüşümden ne yaparsa en iyisi budur demiyorum..

Neyse yol yine siyasete uzanıyor kapansın bu konu..
                        ...nasıl anladım ama

Yorum

bu goruntuye kotu diyenler dogadan bahsedenler gittsin dagda yasasin
                          https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu goruntuye kotu diyenler dogadan bahsedenler gittsin dagda yasasin
                            Hatta mağarada yaşasın. Tamamen doğal ortam.
                            Özkan SÜMER

Yorum

...nasıl anladım ama
                              Ne mutlu size.
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Şaka gibi gerçekten ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X