Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...evet dediğiniz gibi,çok iyi hatırlıyorum...Akyazıya T ler yapılırken de bisürü istemezuk tantanası kopmuştu...ben Samsun-Trabzon yolunu ta 1084 ten beri yoğun kullananan biriyim...yemin ediyorum Trabzon Samsun otobüsle 8,taksiyle 6 saatti....hem de ne sarsıntılı ve yorucu bir yol...şimdi o yolda TRabzondan Samsuna kaymak gibi bir yolda 3 saate gidiyoruz...e bazı yerde plajlar ölmüş...yemişim plajı...trafikte ne canlar ölüyor...hem ben TRabzonda denize girilecek onlarca yer biliyorum ve gidiyorum...çimenli,yalıncak,yomra,arsin,kalecik,araklı,çamburnu,akçakale,çarşıbaşı vs..vs...siz denizi doldurduğunuzda deniz kaybolmuyorki,sadece yeri az öne çıkıyor,hem stad projesinde öne güzel bir sistemle yine plajlar oluşturulabilir....

Abicim haklısın ama Gölcükte senin dediğin şekilde yapılmıştı kaya dolgu ve T lerle suni sahilli vardı ama sonuç ne oldu? Deme sakın Trabzon deprem bölgesi değil. Doğa her zaman verdiğini bir şekilde almıştır. Bak dubaiye Palm Island var adamlar ne güzel yaptı değil mi? Yüz milyarlarca dolar harcadılar onlara ama sonuçta deniz geri alıyor yapılanı ver her sene milyonlarca dolar harcamaya devam ediyolar ki bir gün sular altında kalmasın o suni ada.

Bu arada evet deniz kaybolmuyor o yapıların altında dolguyu da zamanla yiyor yapılarıda yani kısacası o plajlarda inşallah günün birinde birilerini yemez!

Benim düşüncem bu seninkine de saygım sonsuz kimin haklı olduğunu torunlarımız görür ancak ama inşallah sen haklı çıkarsın senden daha çok isterim haklı çıkmanı. Saygılar.
    En son Emre HIZAL tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 01:43.
    Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
    "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
    Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
    Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...evet dediğiniz gibi,çok iyi hatırlıyorum...Akyazıya T ler yapılırken de bisürü istemezuk tantanası kopmuştu...ben Samsun-Trabzon yolunu ta 1084 ten beri yoğun kullananan biriyim...yemin ediyorum Trabzon Samsun otobüsle 8,taksiyle 6 saatti....hem de ne sarsıntılı ve yorucu bir yol...şimdi o yolda TRabzondan Samsuna kaymak gibi bir yolda 3 saate gidiyoruz...e bazı yerde plajlar ölmüş...yemişim plajı...trafikte ne canlar ölüyor...hem ben TRabzonda denize girilecek onlarca yer biliyorum ve gidiyorum...çimenli,yalıncak,yomra,arsin,kalecik,araklı,çamburnu,akçakale,çarşıbaşı vs..vs...siz denizi doldurduğunuzda deniz kaybolmuyorki,sadece yeri az öne çıkıyor,hem stad projesinde öne güzel bir sistemle yine plajlar oluşturulabilir....
      Ya ne kadar güzel görünüyor yazınca değil mi? Ne için yazdığınız zerre umrumda değil. Benim evimin önündeki sahili doldurdular. Yılda bir kez memleketime gidip evimin önünde denize giriyordum, bu hakkımı aldılar elimden. Sahil denizin herşeyi, eğer denize gireceksen.

Öte yandan trafikte ne canlar ölüyor demişsiniz. Bu yollar yapılıp, ulaşıma açıldığında; ne alt geçit vardı ne üst geçit. O dönem 1 hafta köyde kaldığım dönemde, 5 km'lik kısımda 4 ölümlü kaza olmuştu. Hepsi arabaların yayalara çarpmasıyla olmuştu.

Bakış açınızı, zihniyetiniz gayet iyi biliyorum. Sırf sizin destekledikleriniz yaptı diye körü körüne desteklemeyin. Yanlışsa yanlışı söyleyin.
      21.12.2009 Unutmayacağız...
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
      Cemil Usta
      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Bu arada işin ehli insanlar bir şey diyorsa oturup bir dinlersin fikirlerini sorarsın mimarlar odası karşı çıkıyorsa bir sebebi vardır oturup konuşursun jeoloji muhendisleri, inşaat muhendisleri, su yapılarında uzman olan yetkin kişiler, deniz bilimcileri kim gerekiyorsa coğrafyayı da hesaba katarak bağımsız bir komisyon kurarsın iddaları araştırır raporunu verir onun doğrultusunda kararını verirsin. Herkesin içini de rahatlatırsın. Kulaktan dolma yok şu şole diyor bu böyle diyor diyerek konuşmanın hiç kimseye faydası olmaz. Ya da başlasında gerisi onemli değil diyip. Bu konu hakkında tek başına bir inşaat muhendisi de konnuşamaz bir jeoloji muhendisi de. İşin içinde çok fazla değişken çok fazla özel konu var. Bu özel konular işin uzmanları tarafından incelenip raporlanmalıdır aksi taktirde yapılan iş benim için göz boyamadan ibaret bir şey olmaz.

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abicim haklısın ama Gölcükte senin dediğin şekilde yapılmıştı kaya dolgu ve T lerle suni sahilli vardı ama sonuç ne oldu? Deme sakın Trabzon deprem bölgesi değil. Doğa her zaman verdiğini bir şekilde almıştır. Bak dubaiye Palm Island var adamlar ne güzel yaptı değil mi? Yüz milyarlarca dolar harcadılar onlara ama sonuçta deniz geri alıyor yapılanı ver her sene milyonlarca dolar harcamaya devam ediyolar ki bir gün sular altında kalmasın o suni ada.

Bu arada evet deniz kaybolmuyor o yapıların altında dolguyu da zamanla yiyor yapılarıda yani kısacası o plajlarda inşallah günün birinde birilerini yemez!

Benim düşüncem bu seninkine de saygım sonsuz kimin haklı olduğunu torunlarımız görür ancak ama inşallah sen haklı çıkarsın senden daha çok isterim haklı çıkmanı. Saygılar.
          bisi olmaz ondan canim okadarda degil

suanda cadde bostanin bir kismi ve kadikoyde doldurmadir diye biliyorum

senelerdir ayakta oralar
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bisi olmaz ondan canim okadarda degil

suanda cadde bostanin bir kismi ve kadikoyde doldurmadir diye biliyorum

senelerdir ayakta oralar

Hemen hemen bağdat caddesine kadar dolgudur kadıköy sahilin nerdeyse tamamı Bir şey olmaz la olmuyor ben kocaelinde inşaat mühendisliği okudum orda zemin hocamız çok irdelemişti bu konuları bilirkişi olarak hep onlar gitmişti o bölgelere illa olacak diye bir şey demiyorum. evet senelerdir ayakta oralar ama 7 ustu bir depremde nekadarı ayakta kalcak oraların tartışılır mesela allah korusun şole 7.5 olsa... doğaya her zaman saygı göstermek gerektiğini düşünüyorum.
            En son Emre HIZAL tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 02:11.

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hemen hemen bağdat caddesine kadar dolgudur kadıköy sahilin nerdeyse tamamı Bir şey olmaz la olmuyor ben kocaelinde inşaat mühendisliği okudum orda zemin hocamız çok irdelemişti bu konuları bilirkişi olarak hep onlar gitmişti o bölgelere illa olacak diye bir şey demiyorum ama doğaya her zaman saygı göstermek gerektiğini düşünüyorum.
              E tabi isin ilmini bilmini bilemem dogal olarak

Koskoca titanicte batmaz dediler ama batti mesela

Isini dogru durust yaptiktan sonra Allah istemezse bi sorun olcagini sanmiyorum acikcasi..

Erzincanli bi abim anlatmisti.. Butun binalar belli bi kurala gore yapilmis depreme dayanikli olsunlar diye..

Depremin sag ve sollu gelecegini hesap ederek yapmislar binalari fakat deprem asagi yukari seklinde gelmis (terimleriyle soylemisti ama hatirlamiyorum)

Sonuc olarak beklemedikleri sekilde geldigi icin cok sayida can kaybi yasanmis..

Demem o ki dogrudur bu isin bir ilmi muhakkak vardir ama Onemli olan oncelikle isimizi dogru sekilde yapip biyerden sonra Allaha siginmamiz lazimdir..
              En son zahido tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 02:17.
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• yapılan her güzel işi kötüleyen vardır...devlet trilyonlar harcamış...sahile kaymak gibi yol yapmış,efendim birisi denize tam evinin önünde giriyormuşta,artık denize girmek için biraz yol katedecekmiş...hayret ya...şu karadeniz sahil yoluna da burun kıvırıyoruz ...sen denize evin tam önünden gir diye sahil yolu yapılamasamıydı..

Yorum

• Zahido kardeş deprem oncesi yapıların dayanımıyla ilgili o kadar çok konuşabilirim ki senle burası yeri değil. Ama Erzincanlı abin çok güzel yere değinmiş doğanın sana nasıl bir oyun oynayacağını tahmin edemessin. İşi tabikide gerekleri neyse ona göre yapcaksın ama muhendislikte ilk başta öğretilen bir şey vardır allah rahmet eylesin daha önece rektörlukte yapmış hatta Atatürk barajının projesinin hazırlanmasında hayata geçmesinde çok önemli bir yeri olan su yapılarında bana göre Türkiye'de 1 numara olan Dunyadaki ilk betonerme kayığını yüzdürmüş çok sevgili hocamızın bir lafı vardı ne yaparsanız yapın doğayla asla dalga geçmeyin onu asla hafife almayın doğa her zaman sizin bildiklerinizden daha çok şey bilir derdi. Birde benim sorunum haddinden fazla doğayı seviyorum heralde inşaat mühendisiyim ama yaptığım işten tiksindiğim çok zamanlar olmuştur.
                  En son Emre HIZAL tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 02:29.

Yorum

• bu basligin ismi siyaset meydani diye degistirilsin madem bu kadar cok siyaset konusulmasina izin veriliyor,TS icinde olsa TS adina da olsa yeter artik siyaset yapmayin....
                    Saygilar....
                    sakin olun...

Yorum

• Neyse arkadaşlar hepinize iyi geceler benim siyaset yaptığımı duşunenleriniz olabilir ben sadece duşuncelerimi soyledim yazdıklarımın siyasi hiçbir yönü yoktur. Hepinize Saygılar.

Bu arada BU SEZON ŞAMPİYON TRABZONSPOR....

Yorum

• Bu Mimarlar odasının amacı neymiş beyler? Bu projeye karşı çıkarak Trabzon'u karşısına almış olmuyor mu? Resmen isteyerek yada istemeyerek Trabzon düşmanlığı yaparak siyaset yapıyorlar.

Yorum

• bu ülkenin sırtında bir yüktür bu istemezükçüler... etliye sütlüye karışmaz bu zihniyet ama herşeye de muhaliftirler.
                          taraf

Yorum

• Neler neler tartışılmış burada. Ulaşımın geliştirilmesi şart ama doğal güzelliklerin korunması da şart. Benim aklımdaki fikirde o kadar deniz doldurulacağına yan yana iki ray döşenseydi sahil boyunca gerektiği yerde denizde gerektiği yerde karadan hem çok daha uzun vadeli bir çözüm olurdu hem de doğa bu kadar katledilmemiş olurdu. Benim aklıma gelen bu fikir neden karar vericilerin aklına gelmez, yoksa gelir de işlerine mi gelmez bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Samir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neler neler tartışılmış burada. Ulaşımın geliştirilmesi şart ama doğal güzelliklerin korunması da şart. Benim aklımdaki fikirde o kadar deniz doldurulacağına yan yana iki ray döşenseydi sahil boyunca gerektiği yerde denizde gerektiği yerde karadan hem çok daha uzun vadeli bir çözüm olurdu hem de doğa bu kadar katledilmemiş olurdu. Benim aklıma gelen bu fikir neden karar vericilerin aklına gelmez, yoksa gelir de işlerine mi gelmez bilmiyorum.
                              ...HANGİ doğa katledildi kardeş...denizi doldurmak doğa katliamı değildir...tek gidiş tek geliş yolun neresine ray döşiycen ??? 12 ağustos 1989,Babam yeni aldığımız kartal arabasıyla,bolaman virajlarında,karşıdan gelen arabanın hatalı sollaması sonucu tepeden denize uçtu...Annem rahmetli oldu,babam günlerce komada kaldı...bu 26 km lik virajlı bolman yolu,1 saatte geçilemezdi...şimdi tünellerle ve duble yollarla 15 dk da geçiliyor...ve de yolun geçtiği yerler daha da düzenli hale geldi...siyasi konuşuyorsam Allah beni kahretsin ama yani şu Karadeniz sahil yoluna doğa katledildi denmesi beni hayrete düşürüyor...Akyazıda da zaten eskiden böyle bir plaj yoktu,sonradan oluşturuldu...oraya projedeki gibi bi kompleks yapılırsa,ön tarafta yeni plaj oluşturulabilir....eski Trabzon resimlerine bakınız,şu anda imperial hastanesinin olduğu yer,anadolu lisesinin önü denizmiş..eğer katliamsa TRabzon komple katliam

Yorum

• İlk olarak Samir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neler neler tartışılmış burada. Ulaşımın geliştirilmesi şart ama doğal güzelliklerin korunması da şart. Benim aklımdaki fikirde o kadar deniz doldurulacağına yan yana iki ray döşenseydi sahil boyunca gerektiği yerde denizde gerektiği yerde karadan hem çok daha uzun vadeli bir çözüm olurdu hem de doğa bu kadar katledilmemiş olurdu. Benim aklıma gelen bu fikir neden karar vericilerin aklına gelmez, yoksa gelir de işlerine mi gelmez bilmiyorum.
                                O rayları da kartondan direklerle tuttururlardı kesin.
                                Hocam ironi mi yapıyosun anlamadım.
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X