Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kapasite, tribünlerin yakınlığı kadar dış görünüm de çok öenmli bence. Rize Stadı çok basit bir görünümü var. Rakip gelince, stadı dışardan görünce bir vaaaayyy çekmeli Kayseri Kadir Has Stadı'nın dış mimarisi çok değişik ve ilgi çekici. Sıradışı bir mimariyle yapılsın da dikkat çeksin biraz
    ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      35-40 bin stad bizim icin ideal.

-Orasi rüzgarli olmali olasiligi yüksekdir yani ertrafi kapali olmali keske üstü kapanir acilir bir stad yapabilsek,
      -kale arkalari tek tribün olsa müthis olur
      -tribünler dik olmali
      -loca sayisi yüksek olmali ve denize bakisi felan müthis olmali
      -Stadimiz bide borda-mavi renklerde biraz olmali sanki..
      -dis görünümü güzel olsa biraz degesik bisi olsa süper olur.
      -
      -
      -

Orada sadece stad felan yapmakla bu is bitmez.

-Taraftarlar icin gidis-gelis olayi cözülmeli (metrobüs, rayli sistem, ...)
      -2 gidis 2 gelis yolu var ve samsuna giderkende ordan geciyorsun rizeye giderkende buda bir sikinti yaratir, Gidis-gelis yollari genisletilmeli veya baska birsey düsünülmeli yoksa orda cok sikinti yasanir..
      -Örnegin almanyada bileti olanin trenle vs. gitmesi bedava gidis gelis böyle seylerde düsünülmeli zaten maddi olaniklari fazla degil,
      Tamam kardeş sen olayı çözmüssün işte tokiye felan gerek yok sen dolguya başla toki arkadan gelir.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akyazı'lı olan varsa kusuruma bakmasın ama Akyazı köy arkadaşlar.Yani Buraya yapılan bir stadı merkezileştirmek pek kolay değil.He diyeceksiniz ki Akyazı iki adımlık yer ne olacak.Bence de bir şey olmaz da ben Trabzon'da tanjant'tan Meydan'a uzak diyenler gördüm
        Akyazı köy öylemi?Sen herhalde başka yerlen karıştırdın akyazı şuan trabzonun en değerli yerlerinden biridir.Stadımızında oraya yapılması gayet güzel bence.

Yorum

• Akyazı köy mü
          Ayrıca köy olsa bile neden Akyazılı olanlar kusura bakacakmış anlamadım. Ne mutlu köylü olana ... köyü olana
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu işlere biraz ilgisi olan bir abim, proje olursa Söğütlü'den havaalanına kadar hafif raylı sistem yapılacağını söyledi. Ben de öyle bişey olsa illa ki biyerlerde haberi çıkardı dedim, inanmadım ama içimde bir umut da oluşmadı değil.

Umudumun sebebi de bu abimin akpli olmaması.
            En son f1bekir tarafından düzenlendi; 25.09.2010, 11:11.

Yorum

• Köy değil de şehir merkezine uzak bence de
              Yanıbaşımızdaki 19 Mayıs'a bile gitmiyorken
              Neyse buna gitcez mecburen de.
              Hiç umutlu değilim.
              Ne yapılacağından.
              Ne sağlıklı olacağından.
              Korkarım da denizden

Bide yani bu konuda birbirimizi kırmanın sen karışma sen yorum yapma demenin bi anlamı yok ki ?
              Hepimizin amacı ortak.Güzel bi stadımızın olması bir an önce yapılması verilen sözlerin tutulması vs.vs.

Yorum

• Tribünlerin kesinlikle sahaya yakın olması lazım.Bunun takıma en az %10 katkısı olur.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tribünlerin kesinlikle sahaya yakın olması lazım.Bunun takıma en az %10 katkısı olur.
                  Aynen aynen.Zaten o ufak tefek gibi görünen ayrıntılar düşünülmezse ölü doğum gibi bişi olur bu stad.

Benim bir başka derdim de şu an bazı maçlar hariç 10 bin kişi olmayan trübünlerimiz 40 bin kişilik stad yapılnca ne yapacak çok merak ediyorum doğrusu.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Köy değil de şehir merkezine uzak bence de
                    Yanıbaşımızdaki 19 Mayıs'a bile gitmiyorken
                    Neyse buna gitcez mecburen de.
                    Hiç umutlu değilim.
                    Ne yapılacağından.
                    Ne sağlıklı olacağından.
                    Korkarım da denizden

Bide yani bu konuda birbirimizi kırmanın sen karışma sen yorum yapma demenin bi anlamı yok ki ?
                    Hepimizin amacı ortak.Güzel bi stadımızın olması bir an önce yapılması verilen sözlerin tutulması vs.vs.
                    Biz olsak neyse ömrümde 3 sefer ya görüm ya görmedim denizi
                    Trabzon'da yaşayıp denizden korkmak nası bişi Nebiye kardeş,kimse duymasın aman diyim
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 80 milyon dolguya verilecek sadece..stad kaça çıkar Allah bilir..

Sadece 80 milyona Avni Aker'in etrafı temizlenip,şahane bir stad yapılırdı..şehir dışına stad yapma modası var..hayırlısı diyelim ama yapılan masraf fuzuli görünüyor..giden gül gibi sahil de cabası..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen aynen.Zaten o ufak tefek gibi görünen ayrıntılar düşünülmezse ölü doğum gibi bişi olur bu stad.

Benim bir başka derdim de şu an bazı maçlar hariç 10 bin kişi olmayan trübünlerimiz 40 bin kişilik stad yapılnca ne yapacak çok merak ediyorum doğrusu.
                        Bende onu düşünüyorum abicim.

25-30.000 kombine satışı yapılması lazım.Bu staddan fazla taraftar desteği beklemek de biraz zor.Maraton ve kapalı tribündeki taraftarların alkış ya da ıslıklama görevlerini yapmaları lazım.Avrupa'da çoğu tribünler böyle.Taraftarın mükemmel olduğu tribünler de oralarda değişik birşekilde yapılıyor.Ya yönetim kolaylık sağlıyor ya da taraftarlar kendileri sevdikleri takım için fedakarlık yapıyorlar.

Stad hayırlısıyla yapılsın da.Trabzon halkı cefakardır.Takımlarına destek için ellerinden geleni yapıcaklardır.Yapmalıdırlar!

Yorum

• Raylı sistem işi kesinmi?Ben hiç duymadım öyle bişey.

Yorum

• Raylı sistem kesin değil olacağınıda hiç bir resmi kesim söylemedi. Ayrıca belediye meydana yapmak istiyordu ama maliyet karşılamıyordu nüfus olarak küçük kalıyor diye vazgeçirdi. Ama kesinlikle bir şey yapılmalı.Sahil yolu ve devlet karayolu oradan köprülü bir kavşak yapılmalı.
                            Ama raylı sistem çok kolay yapılır oraya çünkü dümdüz sadece beşirlide bir dönüş var. Ama söğütlüye geçeceğini sanmıyorum çünkü yıldızlıda bayır var biraz, raylı sistemde oradan geçmesi zor gibi. Ama gönül isterki hafif raylı sistem Yomradan Akçaabata kadar gitsin. Böylece stadı doldurma sorunu olmaz gibi düşünüyorum. Ayrıca Deniz otobüsüde kullanılabilir.

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor şu an yaklaşık 20 bin kişiye oynuyor..maraton ve kale arkaları yaklaşık olarak doluyor..sıkıntı kapalı tribünde..yarıdan çoğu boş kalıyor..

40 bin kişiyi stada çekebilir miyiz..bakmak lazım.. şimdiden bir şey söylemek zor..belki bu stad 5 yıl sonra açılacak..o zaman 40 değil belki 50 de olsa dolacak..
                              *
                              Şu an da Trabzon sahil bandında 2 tarafa da oldukça büyüdü..stad Akçaabat tarafına yapılacak ve o kısımda tahminen şu an 70-80 bin nüfus yaşıyor..Akçaabat-Trabzon-Yomra hattında yaklaşık 450-500 bin kişi yaşıyor..5 yıl sonra nüfus daha da artacaktır..yeter ki takım iyi olsun..stad boş kalmaz..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• Sarı lacivertliler kale arkasına yapılacak yeni localardan 2 milyon Euro ek gelir sağlayacak. Ayrıca yenileme çalışmaları tamamlandığında stadın kapasitesi de 57-58 bine çıkacak.

GALATASARAY’ın Türk Telekom Arena’yı bitirme aşamasına gelmesinin ardından Fenerbahçe de büyük bir stadyum hamlesi başlatıyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın verdiği talimat üzerine stattan sorumlu yönetici Ömer Temelli kollarını sıvadı. Sarı lacivertliler böylece, Şükrü Saracoğlu’nun yeni açılacak Seyrantepe’nin gölgesinde kalmasının önüne geçecek.
                                İzin alınacak
                                Kale arkası tribünlerinin büyütülmesi için UEFA’dan izin alarak çalışmalarına başlayacak olan Fenerbahçe, bu tribünlere 20 adet loca yaparak yıllık 2 milyon Euro ek gelir elde edecek. Ancak UEFA’nın Avrupa Kupaları’nda oynanacak maçlarda inşaata izin vermemesi nedeniyle sarı lacivertliler çalışmalarını hızlı bir biçimde bitirmek zorunda. Bu nedenle UEFA’dan özel izin alınacak. Stadyumun kapasitesinin artması ve sahayı iyi görmeyen koltukların kaldırılmasının ardından koltuk aralıkları sabit bir hale getirilerek stadyumun kapasitesi de artırılacak. Böylelikle Saracoğlu’nun kapasitenin 57-58 bin seviyesine çekilmesi hedefleniyor. Fenerbahçe tüm bu çalışmaları yaparken, kulübe mali yük binmemesi için maliyetin büyük bölümünü yöneticilere ödetecek.
                                Çalışmalar başladı
                                Hatta sarı lacivertli yönetim ilk olarak stadyumun dış cephesine yapılacak yenileme çalışmalarına başladı bile. Bunun dışında Fenerium tribününe de yürüyen merdiven yapılarak, bu bölümün daha lüks hale getirilmesi için stadyum içinde çalışmalar da sürdürülüyor.

5 milyon Euro gelecek

Stadından 70 milyon Euro gelir elde eden F.Bahçe, yeni localardan 2 milyon, kapasitenin artmasıyla da 3 milyon Euro daha kazanacak.

ŞÜKRÜ Saracoğlu Stadı’nda yapılacak yeniliklerle Fenerbahçe’nin elde edeceği gelir yaklaşık 5 milyon Euro artacak. Sarı lacivertli kulüp, yapılması planlanan 20 yeni locadan 2 milyon Euro ek gelir elde edilecek. Ayrıca kapasitenin artmasıyla beraber tribün gelirlerinde de gözle görülür bir yükseliş olacak. Böylece Saracoğlu’ndan yaklaşık 70 milyon Euro elde eden sarı lacivertlilerde bu gelir 5 milyon Euro daha artacak.
                                G.Saray ile yarışacaklar
                                Ancak rakiplerine stadyum gelirlerinde büyük fark atan Fenerbahçe’ye gelecek sezondan itibaren Galatasaray da ciddi rakip olacak. Sarı kırmızılılar, Türk Telekom Arena’nın tamamlanması ile yıllık en az 50-60 milyon Euro arası gelir elde edecek. Böylelikle iki kulüp arasında çok büyük bir stat rekabeti başlamış olacak.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X