Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen de bence benim gibi nadansın ve delikanlı değilsin.
    Paşam.
    Bu tür lafları kimin söylediğine bakarım evvela.
    Söyleyene göre kendimi tebrik bile ederim yani.
    Sıkıntı yok.
    Bu lafları ortaya seren zat-ı muhteremin altyapısına baktığımda ben kendimle gurur duyarım. Bence sende guru duy

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Paşam.
      Bu tür lafları kimin söylediğine bakarım evvela.
      Söyleyene göre kendimi tebrik bile ederim yani.
      Sıkıntı yok.
      Bu lafları ortaya seren zat-ı muhteremin altyapısına baktığımda ben kendimle gurur duyarım. Bence sende guru duy
      2010 Türkiye'sinde nadan olduğum için o kadar mutluyum ki...Senin gibi nadanları görünce biraz daha umutlanıyorum..
      Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
      K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herşey "inşallahla" yani Allah'ın izni ile yürür, O'nun izni olmadan ne sen ne de ben bir nefes alabiliriz, ne bir yaprak kımıldar ne de taş taş üzerinde durabilir vesselam.
        Ya böyle saçma bir mantık olamz. Her şey allah'ın izniyle olur tabi. Bu stad projesinin alakası yoktur. Stad olmayınca allah izin vermedi diye olmadı deyin isterseniz böyle saçma sapan birşey yok. Mantık da yok. Sen stad yapmak iste Allah engel olmaz zaten korkma.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2010 Türkiye'sinde nadan olduğum için o kadar mutluyum ki...Senin gibi nadanları görünce biraz daha umutlanıyorum..
          Uyyy... Pana mu dedun ?

Yorum

• Şu forumu chat yapar gibi kullanıyorsunuz ya ayar oluyorum. Gereksiz atışmalar, gereksiz gerilimler. Ne statmış yapılsa bir dert yapılmasa başka bir dert. Yapılan yorumlarda herkes bal gibi siyaset yapıyor, bazı arkadaşlar stat projesinin gecikmesi nedeniyle eleştiri yapayım derken farklı yoldan eleştiriyor, diğer taraftan diğer arkadaşlar bu eleştirilere (saldırı demek daha doğru aslında) cevap vermek için uğraşıyor. Ya kardeşim gece gece kafanız mı güzel, stat gecikse de gecikmesede yapılmasını istiyor musunuz istemiyor musunuz. Başbakan 3-4 sene önce de stat sözü verdi diye kaçınız ona oy verdiniz kimse vermediğine göre az çok siyaseti biliyorsunuz demektir Gecikmenin nedenleri var, bana göre de geçerli nedenlerdir. İşiniz devlete kaldıysa bu gecikmeler normal hangi ülükede yaşdınız şimdiye kadar. Söz veripta zamanında yapılan hangi icraatı gördünüz. Hayatınızda annenin babanız size verdiği sözlerin hepsini zamanında mı yerine getirdi. Başlık öyle bir haldeki yazık valla, iyice kafayı yemişsiniz ha pardon kafabız güzeldi zaten ) İyi geceler herkese..
            En son Emorfo tarafından düzenlendi; 14.06.2010, 03:44.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bazıları stad konusunda öyle koku alırlar ki anında bitiverirler o günlerde başlığa. Sonraları ortalarda görülmezler. Belki de görevi odur bilemeyiz.

Nuri Bey'in yalanlarına inanmış kişiler için şimdiki yalanlar bilimin süzgecinden çıkmış gerçekler gibi görünüyorsa bu onların problemidir bizim değil.

Bu ülkenin gerçekleri bir tek bizim için geçerli sanırım. Rize, Kasımpaşa, Seyrantepe ne de olsa masal ülkeleriniin hayali yerleşim yerleri.

Yorum

• akyazı projesi trabzonluyu uyutma projesidir..gereken cevap sandıkta verilecektir..
                coolman COLMAN....

Yorum

• - Ya Arkadaş ben bu tartışmaları nasıl kaçırdım
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu forumu chat yapar gibi kullanıyorsunuz ya ayar oluyorum. Gereksiz atışmalar, gereksiz gerilimler. Ne statmış yapılsa bir dert yapılmasa başka bir dert. Yapılan yorumlarda herkes bal gibi siyaset yapıyor, bazı arkadaşlar stat projesinin gecikmesi nedeniyle eleştiri yapayım derken farklı yoldan eleştiriyor, diğer taraftan diğer arkadaşlar bu eleştirilere (saldırı demek daha doğru aslında) cevap vermek için uğraşıyor. Ya kardeşim gece gece kafanız mı güzel, stat gecikse de gecikmesede yapılmasını istiyor musunuz istemiyor musunuz. Başbakan 3-4 sene önce de stat sözü verdi diye kaçınız ona oy verdiniz kimse vermediğine göre az çok siyaseti biliyorsunuz demektir Gecikmenin nedenleri var, bana göre de geçerli nedenlerdir. İşiniz devlete kaldıysa bu gecikmeler normal hangi ülükede yaşdınız şimdiye kadar. Söz veripta zamanında yapılan hangi icraatı gördünüz. Hayatınızda annenin babanız size verdiği sözlerin hepsini zamanında mı yerine getirdi. Başlık öyle bir haldeki yazık valla, iyice kafayı yemişsiniz ha pardon kafabız güzeldi zaten ) İyi geceler herkese..
                    - Emorfo hocam yazında stadyumun neden hala yapılmadığını hesap soranlara fena gönderlemeler yaptığını hissettim

- Nedense hesap soranlar kafası güzel oluyor , cevap verenler mülaim aklı başında adamlar oluyor...

- Sende bariz keseri kendine yontuyosun

- Şu Başa Başka parti geçsede aynı sözü versede bakalım biz susuyormuyuz..o zaman da yazamazsak her söyleneni kabul edicem ben..
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ÖSS denemelerinde paragraf sorularını çok severdim,

iyide net çıkartırdım hani, soruların kolay olduğunu düşünürdüm,

Okuduğunu anlamak, bana basit gelirdi..

fakat buralarda yazılanlara verilen cevapları görünce aslında " okuduğunu anlamanın" ne zor olduğunu anladım...

Sağolun, Varolun...

Yorum

• siyaset forumu acalım daha rahat konusuruz..

bu arada the storm mantığına hayran kaldım.. bence sen evinde otur bütün gün zikir çek

Yorum

• Bu İş Yaş.......
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Bu tartışmalar neden çıkıyor biliyormusunuz.

Başbakan Trabzon Mitingini izliyordum Tv'den tekrarını

Bir yerde bir şiir okuyacaktı dediki yanlış okursam düzeltin .

Adamın biri ordan bas bas bağırmaya başladı.

-Senin yanlışında doğrudur , yanlışın olmaz.

Senin boyuna posuna kurban olayım.

İşte bu zihniyetten dolayı çıkıyor.

Halbuki Başbakan diyorki bende insanım yanlış yapabilirim.

Ama birileri kabullenemiyor , nasıl olur , hayır yapamaz.

Ula herkes yanlış yapar bizde yapıyoruz sizde.

Başbakan da insan o da yapıyor.

Kabullenin yahu.

Eleştiri olunca yok efendim bilmem ne kadar yatırım yaptı nasıl eleştirisiniz moduna niye giriyorsunuz. Doğru yanlışı götürüyor mu ?

Halbuki bir Trabzon Milletvekili çıkıp sadece ilini düşünse. Gelecek seçimde listede olup olamayacağını düşünmese

Sayın Başbakanım size saygım sonsuz ama her gördüğünüz yerde söz veriyorsunuz , ama bir civi bile çakmadınız halk bizi sıkıştırıyor gel yapalım bu projeyi dese bu proje çoktan başlamıştı.

Herkes bir rant peşinde olduğu için kimse yanlışı söyleyemiyor.

Aman bişey olur.

--------------

Defalarca tekrarladım , bırakalım tüm tartışmayı birbirimize laf sokmayı.

Şu 2 sene içerisinde birlik olup projenin takipçisi olalım.

Varmısınız ??
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• - Varım zaten takipteyim...

- Şimdi iddalaşmanında kimseye bi faydası yok ..

- Bu stad yapılmalı arkadaşlar yeni stad yeni heyecan...

- 5 senenin altında yapsınlar ayakta alkışlarım...

Yorum

• Hayal kırıklığı

Trabzonspor tesislerini ziyaret eden Recep Tayyip Erdoğan, yapımına destek beklenen yeni stadla ilgili bir açıklama yapmadı.
                                Trabzon’a çıkarma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın duraklarından biri de hatırlanacağı gibi Trabzonspor olmuştu. Tesislere gelen ve burada görkemli bir şekilde karşılanan Başbakan’ın özellikle Akyazı Projesi ile ilgili neler söyleyeceği merak ediliyordu. Çünkü hem yönetimin hem de teknik direktör Şenol Güneş’in önceliği bu projenin hayata geçmesiydi. Ancak Erdoğan konu hakkında çok yeni bir açılım yapmadı. Genel çerçevede konuşan Başbakan, projenin tamamlanması için gereken talimatları vereceğini söyledi ama net bir tarih açıklamaktan kaçındı.

Kaynak : Fanatik

- Al şimdi burdan yak... Yandın sen fanatik , linç olucan burda...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X