hergün akyazının önünden yaklaşık 120 kmh hızla geçiyorum. sanırım hızlı gittiğimden göremiyorum dolgu başladı arkadaşlar yada başlamadı yada başlamak üzere yani siz merak etmeyin. hamdolsun ! dolgu işini başlatacağız .....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
- Manav Arena 'da Fena Durmuyor HaniTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehergün akyazının önünden yaklaşık 120 kmh hızla geçiyorum. sanırım hızlı gittiğimden göremiyorum dolgu başladı arkadaşlar yada başlamadı yada başlamak üzere yani siz merak etmeyin. hamdolsun ! dolgu işini başlatacağız .....
Yorum
-
Bu projeden stad dışındaki diğer projelerin çıkarıldığı söyleniyor...Bu doğru mu? Yani doldurulan alana sadece stad mı yapılacak? Yani en azıdan talimatta geçen hangisi?21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu projeden stad dışındaki diğer projelerin çıkarıldığı söyleniyor...Bu doğru mu? Yani doldurulan alana sadece stad mı yapılacak? Yani en azıdan talimatta geçen hangisi?
Ya stad yeri kadar dolgu yapılamazsa diye düşünmek lazım.
Ve hep bu projeyi bize kazandıranlara şükretmek lazım
Projemi!
Yapılacak o da.Sıra ona da gelecek.
Sabredelim önümüzde yıllar var acelemiz niye!Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu projeden stad dışındaki diğer projelerin çıkarıldığı söyleniyor...Bu doğru mu? Yani doldurulan alana sadece stad mı yapılacak? Yani en azıdan talimatta geçen hangisi?
Gemi şeklindeki proje 1000 dönüm şuan dolgusu düşünülen alan 660 dönüm.Trabzon büyükerşenini arıyor.
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
AKYAZI PROJESİ'NİN DOLGU ALANI İÇİN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU
Trabzonspor'da uzun zümündır gündemde olan Akyazı Projesi'nin hayata geçirilmesi için T.C Başbakanlık TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı resmi internet sitesinde Akyazı Stadyumu'nun dolgu ihalesinin yapılacağı tarih açıklandı. Buna göre, Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi yapımı için gerekli olan dolgu ve tahkimat yapım işi ihalesinin 22 Eylül 2010 tarihinde saat 11.00'da yapılacağı duyuruldu.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...hamdolsun ha...dalga geçmek için güzel kelime seçmişsin...siyaset yapmadan duramazsınız di mi...bu proje uzasa da kısalsa da,bunu Türkiye de bu insanlardan başka yapacak bi kadro biliyormusnuz ??? bildiklerinizin yaptıklarından bir örnek veriniz ??? 22 eylül dolgu ihalesi tarihi...ayrıca oradan 120 ile gitmek kanunen yasaktır....bisürü insan denize giriyor ordan az YAVAŞ...
diğer dediklerine cevap bile vermem. veremem değil vermem .... ha yeri değil biliyorum ama sordunuzya ufacık bişey diyim. dedinizya bildiklerinizin yaptıklarından bir örnek verin. bir değil bin örnek veririm. ama en önemlisini diyimmi. sizinkilerin yaptığı gibi insanların en masum en ince en hassas yerleri olan dini duygularıyla oynarak onları kandırmadı. müslümancılık yapmadı.... anlayanaEn son only ts tarafından düzenlendi; 19.08.2010, 14:12.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tibünde,
Her çeşit meyve var,
Ama salatalık yok,onlar maç izlemiyor mu?TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAKYAZI PROJESİ'NİN DOLGU ALANI İÇİN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU
Trabzonspor'da uzun zümündır gündemde olan Akyazı Projesi'nin hayata geçirilmesi için T.C Başbakanlık TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı resmi internet sitesinde Akyazı Stadyumu'nun dolgu ihalesinin yapılacağı tarih açıklandı. Buna göre, Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi yapımı için gerekli olan dolgu ve tahkimat yapım işi ihalesinin 22 Eylül 2010 tarihinde saat 11.00'da yapılacağı duyuruldu.''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ey basiretsiz başkan soysuzları ziyaret edeceğine stad projesinde ne durumdayız ne yapıldı güncel bilgilendirme yapın.En son ts_ozkan tarafından düzenlendi; 19.08.2010, 15:35.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum