Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hergün akyazının önünden yaklaşık 120 kmh hızla geçiyorum. sanırım hızlı gittiğimden göremiyorum dolgu başladı arkadaşlar yada başlamadı yada başlamak üzere yani siz merak etmeyin. hamdolsun ! dolgu işini başlatacağız .....
    u will need justice at the end..

Yorum

• Bu bombaymış

Artık, sevgili yöneticiler Kombineeeeee demezler

Yorum

• - Manav Arena 'da Fena Durmuyor Hani
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hergün akyazının önünden yaklaşık 120 kmh hızla geçiyorum. sanırım hızlı gittiğimden göremiyorum dolgu başladı arkadaşlar yada başlamadı yada başlamak üzere yani siz merak etmeyin. hamdolsun ! dolgu işini başlatacağız .....
          ...hamdolsun ha...dalga geçmek için güzel kelime seçmişsin...siyaset yapmadan duramazsınız di mi...bu proje uzasa da kısalsa da,bunu Türkiye de bu insanlardan başka yapacak bi kadro biliyormusnuz ??? bildiklerinizin yaptıklarından bir örnek veriniz ??? 22 eylül dolgu ihalesi tarihi...ayrıca oradan 120 ile gitmek kanunen yasaktır....bisürü insan denize giriyor ordan az YAVAŞ...

Yorum

• Son 4 mesajın hepsi bomba gibi.Gece gece güldürdünüz beni.Seviyorum memleketimin insanını

Yorum

• Bu projeden stad dışındaki diğer projelerin çıkarıldığı söyleniyor...Bu doğru mu? Yani doldurulan alana sadece stad mı yapılacak? Yani en azıdan talimatta geçen hangisi?
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu projeden stad dışındaki diğer projelerin çıkarıldığı söyleniyor...Bu doğru mu? Yani doldurulan alana sadece stad mı yapılacak? Yani en azıdan talimatta geçen hangisi?
                Olduğu kadar yada dolduğu kadar yapılacak işte bişeyler.

Ya stad yeri kadar dolgu yapılamazsa diye düşünmek lazım.

Ve hep bu projeyi bize kazandıranlara şükretmek lazım

Projemi!

Yapılacak o da.Sıra ona da gelecek.

Sabredelim önümüzde yıllar var acelemiz niye!
                Sen ağlat biz severiz seni...
                Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                ts_mania

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu projeden stad dışındaki diğer projelerin çıkarıldığı söyleniyor...Bu doğru mu? Yani doldurulan alana sadece stad mı yapılacak? Yani en azıdan talimatta geçen hangisi?
                  Sadece stad için orayı doldurup o kadar masrafa gireceklerini sanmıyorum.

Gemi şeklindeki proje 1000 dönüm şuan dolgusu düşünülen alan 660 dönüm.
                  Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu bombaymış

Fark ettiniz mi bilmiyorum ama. Stadın ışıklandırması yetersiz. Skorboardu da yok.
                    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• AKYAZI PROJESİ'NİN DOLGU ALANI İÇİN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU
                      Trabzonspor'da uzun zümündır gündemde olan Akyazı Projesi'nin hayata geçirilmesi için T.C Başbakanlık TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı resmi internet sitesinde Akyazı Stadyumu'nun dolgu ihalesinin yapılacağı tarih açıklandı. Buna göre, Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi yapımı için gerekli olan dolgu ve tahkimat yapım işi ihalesinin 22 Eylül 2010 tarihinde saat 11.00'da yapılacağı duyuruldu.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ...hamdolsun ha...dalga geçmek için güzel kelime seçmişsin...siyaset yapmadan duramazsınız di mi...bu proje uzasa da kısalsa da,bunu Türkiye de bu insanlardan başka yapacak bi kadro biliyormusnuz ??? bildiklerinizin yaptıklarından bir örnek veriniz ??? 22 eylül dolgu ihalesi tarihi...ayrıca oradan 120 ile gitmek kanunen yasaktır....bisürü insan denize giriyor ordan az YAVAŞ...
                        hızlı yada yavaş giderim bu sizi ilgilendirmez. hız benim tutkumdur. öleceksemde hız yüzünden öleyim. sen sigara içersin ben hız yaparım ( misal )

diğer dediklerine cevap bile vermem. veremem değil vermem .... ha yeri değil biliyorum ama sordunuzya ufacık bişey diyim. dedinizya bildiklerinizin yaptıklarından bir örnek verin. bir değil bin örnek veririm. ama en önemlisini diyimmi. sizinkilerin yaptığı gibi insanların en masum en ince en hassas yerleri olan dini duygularıyla oynarak onları kandırmadı. müslümancılık yapmadı.... anlayana
                        En son only ts tarafından düzenlendi; 19.08.2010, 14:12.
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu tibünde,

Her çeşit meyve var,

Ama salatalık yok,onlar maç izlemiyor mu?
                          yok hıyarlar genelde ya maçı yönetiyor yada protokolde oturuyor
                          TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            AKYAZI PROJESİ'NİN DOLGU ALANI İÇİN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU
                            Trabzonspor'da uzun zümündır gündemde olan Akyazı Projesi'nin hayata geçirilmesi için T.C Başbakanlık TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı resmi internet sitesinde Akyazı Stadyumu'nun dolgu ihalesinin yapılacağı tarih açıklandı. Buna göre, Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi yapımı için gerekli olan dolgu ve tahkimat yapım işi ihalesinin 22 Eylül 2010 tarihinde saat 11.00'da yapılacağı duyuruldu.
                            bu ihaleninde sonuçsuz kalabilme ihtimali var mı?malum bunu skorbord olayında yaşamıştık.kimse ihaleye falan girmemiş skorbord ihalesi sonuçsuz kalmıştı.
                            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                            #Ziya Doğan

Yorum

• Allahım şu stadın bittiği günü görebilecekmiyim acaba...

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu bombaymış

stad konusu çok zor olabilir fakat en azından güncel olarak taraftarı bilgilendirmek gerekiyor. yılalrdan beri konusulup duruyor gs vs nerdeyse stad bitti maclara baslayacaklar bizim halen gorunurde bişey yok.

Ey basiretsiz başkan soysuzları ziyaret edeceğine stad projesinde ne durumdayız ne yapıldı güncel bilgilendirme yapın.
                                En son ts_ozkan tarafından düzenlendi; 19.08.2010, 15:35.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X