Birader zaten hali hazırda o stad ancak hayallerde yapılır.
Yapılmayacağına inanmak ne hikmetse siyaset yapmak oluyormuş.
Sen boşver sıkma canını.
Ben işin siyasi boyutunda değilim. Bu nedenle vicdanen çok rahatım. Ancak çok iyi hatırlıyorum son genel seçimlerden önce "bu proje masada eğer söz konusu parti iktidara gelirse stad yapılacak muhabbetlerini". Özellikle yerel kanallarda.
Bahane bitmez. Olurya bir daha ki seçim sonunda ki bahane de "biz gelseydik yapacaktık" olur.
Ne demiş canım Victor Hugo "bana yağmurdan bahsetme yağdır"
Ne der atasözü "lafla pilav pişmez"
Yani neymiş icraat icraat icraat!
En son Hotaman tarafından düzenlendi; 15.06.2010, 18:48.
gümrükçüoğlu öyle bir konuşmuş ki sanki küçük bir Monaco inşa edilecek akyazıya. oldu oacak bi de f1 pisti yapalım oraya. stadın içinde geçerek tesislere çıkan ordan limana devam eden arada beşirli sahil yoluna teğet geçen bir pist harika olurdu evet. napayım siz söyleyin güleyim mi ağlıyayım mı
bence stad tam 61 bin kişi olmalı. Bizim için 61 in ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteririz hem bence büyük stad olması hem taraftar hem de yöneticiler için daha karlı bir durum
renkdaslar, kavga etmeye gerek yok. artik 2010 yilinda yasiyoruz ve neredeyse her sey parayla oluyor. kim en cok parayi verirse stadin isim hakkini alir. itiraz istemem. yoksa bu transferler parasizmi oluyor artik.
para para para.!!!
money rules the world!!!!
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum