Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stat sözü verildi diye söz konusu partiye herkes oy verecek diye bir şey yok. Akyazı olayı Trabzon'daki milletin çok fazla gündeminde değil zaten, 10 tane stat yapsanızda yine oy vermezler, milletin derdi ekmek kavgası, o yüzden stat sözü verildi bu seçimi de kurtaracaklar diye genelleme yapmak biraz saçma olur. Stat başlar, biterse belki millet o zaman oy verir söz konusu partiye. TOKİ Gs'ye stat yaptı diye şimdi bütün Gsliler o partiye mi oy verecek, bu tip yorumlar saçma geliyor.

Ne güzel özetlemişsin stat sözü verildi diye oy mu verilir....

Akyazı olayı tamamen yatırım ile alakalı tüm Türkiye de yetmedi yurt dışlarında çok buyuk inşaatlara el atan çok zengin Trabzonlu iş adamlarımız malesef onlar sahip cıkmadı bu projeye ilk once onlar sorgunlanmalı ve en onemlisi Trabzonda sorgulanacak biri varsa 2016 aday kadrosuna alınmayan Trabzonumuzun müthiş arkasında duran!!!! Bakanımızı sorgulamak gerekir demekki fedarasyonda hala anti Trabzonlular mevcıut...

Stat konusuna gelince ilk dozer atılması itbari ile bu sözün samimiyetine inanacağım...

Yorum

• - O stad 2 senede bitsin bende futbola başlayıp Trabzonsporun vazgeçilmezlerinden olmazsam ne olayım
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Arkadaslar bence busefer gercetende yapilcak stat Senol Hocamizda cok istiyo Basbakanimizla görüsmüstürde bu olayla ilgili

#9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• müjdeli haber geldi başbakanımız söz verdi bu iş olacak inşallah

Yorum

• - Toki başkanı demedimi " Kardeşim önce Şampiyon Olun sonra Gelin stad isteyin " diye

- Şahsen ben kendisinden böyle bi cümle beklerdim
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - toki başkanı demedimi " kardeşim önce Şampiyon olun sonra gelin stad isteyin " diye

- Şahsen ben kendisinden böyle bi cümle beklerdim
              :d:d:d........

Yorum

• Yorumları okudukça üzülüyorum. Siyasi arenadaki kutuplaşmayı burda da görmek hayli sinir bozucu. Herkesin siyasi düşüncesi elbette olacaktır. Ancak Trabzonspor üzerinden siyaset yapmak, siyasi içerikli mesajlarla ego tatmini yapmak masumane değil ne yazıkki. Projenin gecikmesi nedeniyle hükümete sallaıyoruz gayet normal. Ancak merak ediyorum acaba bu proje için söz verdiklerinde bu eleştiren arkadaşların kaçı stat sözü verildi diye söz konusu partiye oy verdi. Bu gibi ucu açık ne olacağı belli olmayan konularda verilen sözlere göre oy veren arkadaşlarımız varsa kusura bakmasınlar saftiriğin önde gidenleridir. Oy veripte hayal kırıklığına uğradılarsa da sallamakta haklılardır. O halde sert şekilde siyasi içerikli mesajlarla saldıran kardeşlerimiz bu gruba mı giriyor merak ediyorum.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ben bu sefer bu işin olacağına inanıyorum. hadi bakalım hayırlısı ...
                  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                  "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                  kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak TRABZONLU_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Akyazı’nın iki yıl içinde bitirileceğini söyledi.

Erdoğan, “Son seçimde buraya geldiğimde dedim ki, Akyazı’da stadı yapalım bu stadı yaparken biz dedim bu stadı yapacak iş adamlarına çünkü değişik yerlerde bunu yaptık. Mevcut Avni Aker’i verelim başka yerlerden de bir şeyler verelim. Bekledik bekledik olmadı. Sonunda iş başa düştü. Şimdi Toplu Konut İdaresi olarak buna biz şuan başlıyoruz. Projeyi süratle bitiriyoruz. Denize dolgu yapıyoruz. 600 bin metrekare alan burada meydana getiriyoruz. 40 bin kişilik stad yapıyoruz. İl müdürlüğü hizmet binası, kamp eğitim merkezi 3 bin seyircili tenis kortları, çift futbol sahaları burada bulunacak. Böyle bir komplekse sahip oluyor Trabzon” dedi.

Başbakan Erdoğan, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’a bakarak, “Erdoğan Bey ne zaman bitiriyoruz hem şehrimize bizi mahçup etme” bizi deyip espri yaptı. Erdoğan Akyazı’yı iki yıl içinde bitireceklerini belirtirken, “Dozerlerin çalışmaya başlamasına az kaldı” ifadelerini kullandı.

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net
                    Kaynak:
                    en azından bu daha mantıklı bir savunma
                    bir döenm daha trabzonda seçileceğini düşünüyor partisinin ama bu gidişle zor gibi görünüyor sayın başbakan
                    ve işin kötüsü dua edinde orada olduğu sürüe içerisinde antalyaya yaptığını trabzonada yapmasın
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• - Dozerlerin çalışmasına çok az kalmış

Yorum

• bekleyelim görelim alıştırdılar ne de olsa bekletmeye

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yorumları okudukça üzülüyorum. Siyasi arenadaki kutuplaşmayı burda da görmek hayli sinir bozucu. Herkesin siyasi düşüncesi elbette olacaktır. Ancak Trabzonspor üzerinden siyaset yapmak, siyasi içerikli mesajlarla ego tatmini yapmak masumane değil ne yazıkki. Projenin gecikmesi nedeniyle hükümete sallaıyoruz gayet normal. Ancak merak ediyorum acaba bu proje için söz verdiklerinde bu eleştiren arkadaşların kaçı stat sözü verildi diye söz konusu partiye oy verdi. Bu gibi ucu açık ne olacağı belli olmayan konularda verilen sözlere göre oy veren arkadaşlarımız varsa kusura bakmasınlar saftiriğin önde gidenleridir. Oy veripte hayal kırıklığına uğradılarsa da sallamakta haklılardır. O halde sert şekilde siyasi içerikli mesajlarla saldıran kardeşlerimiz bu gruba mı giriyor merak ediyorum.
                          .
                          bence ilgisi yok.değil Trabzonspora stad yapmak,başbakanlığı bırakıp Trabzonspora başkan olsa,7500 kişilik basketbolun yanına 40000 kişilik futbol stadı yapsa,10 sene de şampiyon yapsa sevmezler,oy vermezler.
                          kişisel tercih tabi ki ama biz Trabzonsporlular olarak üzülüyoruz.
                          Trabzonspora kim en ufak bir katkı yaparsa destekliyor ve alkışlıyoruz.
                          .
                          Şu anda adam gibi stadı olan bir Fener var kabul edelim ki kendi yaptı.
                          Kayseride biraz devlet çoğunlukla Kadir has katkısıyla yapıldı.
                          Seyrantepe de Ali samiyene karşılık olarak Toki yapıyor.
                          Urfada yıllar ama yıllar önce başlanılan projeyi ancak yaptılar.
                          Sonra 2016 için projeler çıktı ve biz dışlandık.
                          Stad yine de yapılacak dendi ama yine de eleştirdik çünkü kazansaydık maçlar mutlaka Trabzonda da oynanmalıydı.
                          Şimdi direk Trabzonda kesin ve net sözler verildi.Bize düşen Trabzonsporlu
                          olarak takipçisi olmak ve sözlerin gerçeğe dönüşmesi için baskı yapmaktır.
                          Tamam siyasi olarak oy olarak Trabzona muhtaçlar doğru ama bunu abartıp
                          Trabzonspor formunda ziyaret günü müjde günü söz günü aşırı eleştirmek,
                          hatta bazı hakaretlerde bulunmak ne kadar doğru.
                          Ben başbakan olsam,burayı okusam bu ne yaa derim.
                          Bu ne nefret bu ne kin anlamak mümkün değil.
                          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Başbakan yine söz verdi.

Tarihe not düşülsün.
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 12 Haziran 2010

Başbakanımız: "Akyazı 2 yıl içinde bitecek"

12 Haziran 2012 bekliyorum Sayın Başbakanım..
                              #LiverpooL#
                              -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak İslam Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                .
                                bence ilgisi yok.değil Trabzonspora stad yapmak,başbakanlığı bırakıp Trabzonspora başkan olsa,7500 kişilik basketbolun yanına 40000 kişilik futbol stadı yapsa,10 sene de şampiyon yapsa sevmezler,oy vermezler.
                                kişisel tercih tabi ki ama biz Trabzonsporlular olarak üzülüyoruz.
                                Trabzonspora kim en ufak bir katkı yaparsa destekliyor ve alkışlıyoruz.
                                .
                                Şu anda adam gibi stadı olan bir Fener var kabul edelim ki kendi yaptı.
                                Kayseride biraz devlet çoğunlukla Kadir has katkısıyla yapıldı.
                                Seyrantepe de Ali samiyene karşılık olarak Toki yapıyor.
                                Urfada yıllar ama yıllar önce başlanılan projeyi ancak yaptılar.
                                Sonra 2016 için projeler çıktı ve biz dışlandık.
                                Stad yine de yapılacak dendi ama yine de eleştirdik çünkü kazansaydık maçlar mutlaka Trabzonda da oynanmalıydı.
                                Şimdi direk Trabzonda kesin ve net sözler verildi.Bize düşen Trabzonsporlu
                                olarak takipçisi olmak ve sözlerin gerçeğe dönüşmesi için baskı yapmaktır.
                                Tamam siyasi olarak oy olarak Trabzona muhtaçlar doğru ama bunu abartıp
                                Trabzonspor formunda ziyaret günü müjde günü söz günü aşırı eleştirmek,
                                hatta bazı hakaretlerde bulunmak ne kadar doğru.
                                Ben başbakan olsam,burayı okusam bu ne yaa derim.
                                Bu ne nefret bu ne kin anlamak mümkün değil.
                                Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Ortada gecikmiş bir söz var. Ancak gecikmenin de nedenlerini görmek lazım. Maalesef Kayseri gibi şanslı değiliz. Şehrimizin Doğu Karadeniz'de olmasının cezasını çekiyoruz sanki. Şehrimizde adam gibi düz arazi olmadığı gibi, hayırsever iş adamlarımız da az hatta yok. Akyazı Projesi karşılığında bir çok arazi verilmesi teklif edildi inşaat şirketlerine. Bizim sözde Trabzonlu mütahitlerimiz yanaşma bile yanaşmadılar. Taşın altına ellerini koymaya korktular. Karlı görmediler bu işi. Elin fenerlisi geldi Trabzon'a gezdi baktı o da olmaz dedi. TOKİ'de işi kendi halletmeye çalışıyor. Kolay bir proje değil kabul etmek lazım. 600 dönümlük alanın doldurulmasından söz ediyoruz. Bu alana sadece stat değil, ilerde Trabzonspor Kulübü'nün de taşınacağı tesisler de dahil. Ve daha bir çok sosyal ve spor tesisleri.

O günden bugüne şansızlıklarımız da oldu küresel kriz gibi. Bir çok ülke bırakın spor yatırımlarını, acil ihtiyaç duydukları yatırımları bile iptal etmek zorunda kaldı. Şu andaki süreçte işin rengi iyice belli olmaya başladı. Sondaj çalışmaları bittikten sonra gerekli değerlendiremeler yapılacak buna göre proje son halini alacak. Dolgu ihalesi yapılacak. Başbakan kazma vurulduktan sonra iki sene dese de dolguyla birlikte bu proje iki sene zor biter. Sadece stat bitecek diyorsa o gerçekleşebilir. Ahmet, Mehmet, Hasan, Hüseyin önemli değil, şu anda kim iktidarda olursa olsun, Trabzonspor için bu projeye destek verip takipçisi olmak lazım. Trabzonspor'umuz için istiyoruz bu projeyi beni şampiyonluktan bile çok heycanlandırıyor. Tabi stat çalışmaları yapılırken şampiyon olursak ballı kadayıf olur )
                                En son Emorfo tarafından düzenlendi; 12.06.2010, 22:26.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X