Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avrupa şampıyonasını alırsak akyazı sahılınde mukemmel bır stada kavusmuz olacagız....ve urfanın yerıne bızım stadda eleme maçlarına sahıt olacagız...bır kaç ay sonra karar acıklanacak zaten...sabır...
    Urfa zaten yok hemşerim inanmayın bu hikayelere.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hala yapılmadı mı bu stad ? (:
      Yapıldı baba haftayaki Kasımpaşa maçını Akyazı Arenada oynıcaz...
      Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Urfadan alinip bize verilecekmis
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burda olumsuz yazıyorum ama bende gene bir umut var yapılacağına dair.

Yoksa bu kadar adam canlı yayında yalan mı söylediler
          O kadar adam 3 yıldır canlı yayınlarda...
          Gazteler o kadar adamın demeçlerıyle ve sözlerıyle dolu...
          Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Urfadan alinip bize verilecekmis
            bence turnuvayı Türkiye'ye vermezlerse ne kadar vilayet varsa hepsine ayrı ayrı ''aslında sizi dahil edecektik yedek şehir olarak'' diye sallarlar
            teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence turnuvayı Türkiye'ye vermezlerse ne kadar vilayet varsa hepsine ayrı ayrı ''aslında sizi dahil edecektik yedek şehir olarak'' diye sallarlar
              Urfa zaten yok Asil Kentler arasinda. Ama yinede onlarda alip bize verecekler.
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• - Bu Ülkede Şampiyon Olmuş bir Takıma Stad yapmak için Hala orası burası oynayan İnsanları görünce midem bulanıyor..
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Avrupa şampıyonasını alırsak akyazı sahılınde mukemmel bır stada kavusmuz olacagız....ve urfanın yerıne bızım stadda eleme maçlarına sahıt olacagız...bır kaç ay sonra karar acıklanacak zaten...sabır...
                  UEFA'ya verilen dosyanın tek bir yerinde "Yedek Şehir", "Trabzon", "Şanlıurfa" kelimeleri geçiyor mu? Zaten Trabzon'dan başka şampiyonaya aday olamama konusunda hiçbir kentten ses çıkmıyor. Trabzon'dan çıkan ortada. Hani ortada şöyle bir durum olur, Trabzon Dünya üzerindeki bütün güçleriyle yüklenir, federasyon şu anda dosyaya koyup şansımızı aşağılara indirmeyelim, biz bu keriz UEFA'dan şampiyonayı alalım nasıl olsa bir tadilat yaparız dosyada Trabzon'umuzu şampiyonaya ekleriz derler, o da yok. İnş. dediğin gibi olsa ama bence siz de bunlara çok inanmayın.

Yorum

• Sadri Sener: Başbakanın talimatıyla 200 milyon TL'lik yatırımla stat yapılacak.

DHA
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• - Ulen Ne Talimatmış be , ver ver bitmiyo maşallah , dur ben birde bizim komşu var aydın abi onada bir sorayım talimat gelmişmi
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

urfa zaten yokki.nerden çıktı bu urfa meselesi...

Yorum

• Gene mi Talimat
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• - Stadımızı Yaparsak İsmini Buldum TALİMAT ARENA

Yorum

• 2016'ya kadar biter dimi

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Stadımızı Yaparsak İsmini Buldum TALİMAT ARENA
                                Çok yaşa Sedat abi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X