Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adam yaptırıyor bu bir gerçek,

Bursa, Antalya, Konya, Eskişehir yaptırıyor evet,

bizim ki nerde, seçime az daha var, olayı sıcağı sıcağına yşatmak için bekleniyor galiba
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Illada siyaset bulusturmak istiyorsunuz bu ise. Turkiyede Ataturkten sonra bu denli buyuk projeleri rahatlikla yaptirabilecek ucuncu siyasetci Tayyipdir. Goruslerini begersiniz begenmezsiniz ama kendi adamlarina rant saglayarak ama degil adam yaptiriyor..
      Stat yapmak çok buyuk bir proje mi Allah askına. Keşke bu hassasiyeti fabrika yapıp üretimi artırma konusunda da gerçekleştirse başbakan.

Kaldı ki seçimler yaklaşıyor, ufukta referandum gözüküyor. Bırakın da yapılacağı kesin olmayan stadın talimatını bi zahmet versin...
      insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

Illada siyaset bulusturmak istiyorsunuz bu ise. Turkiyede Ataturkten sonra bu denli buyuk projeleri rahatlikla yaptirabilecek ucuncu siyasetci Tayyipdir. Goruslerini begersiniz begenmezsiniz ama kendi adamlarina rant saglayarak ama degil adam yaptiriyor..

bu kulub girtlagina kadar siyasete bulasti zaten,. pacayi kaptirdigi icin de boyle uzerine oyunlar oynaniyor.

son donemde isitilan ve tekrar servis edilen stadyum propagandasinin lafta kalacagi ve milletin gazini almak icin yapilmis bir oyalama oldugunu gordugumuzde siyasetin nasil esiri edildigimizi de anlayacagiz malesef..

bu talimat islerine sevgili bakan ve mutahit arkadasi akyazida gostermelik kesif yaptiginda da inanmistik. o yuzden kulubu siyasi emelleri icin sorurenlere karsi gosterilen her tepkiye karsit gorus yaftasi yapistirilmamak lazim.

bugun elestiriyorsak yarin yapildiginda da emegi gecenleri alkislariz da , ama bu kedi fare oyunu kabak tadi verdi iyice..

Yorum

Hani nerde biz niye göremiyoruz 4 senedir??
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hani nerde biz niye göremiyoruz 4 senedir??
            Dedigim gibi "yapabilecek" ama yaparmi orasini bilmem. Bugun GS nin stadina bakarsak ve projeleri hazir onca stadi goz onune alirsak stad projesi gayet gercekcidir bence. Tabi nekadar buyuk bir proje haline gelir bilmem ama ben yapilacagina inanmak istiyorum.
            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Biz de 4 senedir söyleyip de yapmadıkları için tepki veriyoruz bunu kullanıp oy alırken iyi de burda eleştirilince siyaset yapıyorsunuz demek insafsızlıktır.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Biz de 4 senedir söyleyip de yapmadıkları için tepki veriyoruz bunu kullanıp oy alırken iyi de burda eleştirilince siyaset yapıyorsunuz demek insafsızlıktır.
                aynen katiliyorum, insanlari enayi yerine koymak serbest,, hop kardesim noluyor bu kadar da enayi degiliz demek tukaka...

stadyum palavrasi iyi gitti ,bu koyundan daha cok post cikar..bunun projesi var,hukuki sureci var, ihalesi var, dolgusu var, insaasi var

100. yilimizda stadimiz olucak insallah.
                En son ESER tarafından düzenlendi; 13.04.2010, 13:41.

Yorum

Biz de 4 senedir söyleyip de yapmadıkları için tepki veriyoruz bunu kullanıp oy alırken iyi de burda eleştirilince siyaset yapıyorsunuz demek insafsızlıktır.
                  Insafsiz? yapilmasi gereken okadar okul ve hastane varken bizim stad beklememiz nekadar insafli acaba? Futbolcu ve kuluplerin vergiden kacirdiklari paralari goz onune alirsak bunlara goz yummak insafsizlik degilmidir? devletin bunlari bildigi halde kuluplere goz yummasi ve gereksiz yere stadlara para harcamasi insafsizlik degilmidir?

Bende stad istiyorum ve insafsiz oldugumu kabul ediyorum..

Yorum

• Bursa da öyle bir belediye var ki Bursa başkanından bile daha fazla Bursaspor'u düşünüyor..Adamlar ne yaptı ne etti 43.000 kişilik stadı yaptırıyor sonunda..İmrenilecek bir durum.. Acaba Trabzon belediyesi ne yapıyor?
                    Bmn|Bursa
                    Trabzonspor'lular Birliği
                    ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• bursa belediyenin bütçesi ile trabzon belediyesinin bütçesi birmi
                      karşılaştırmak çok saçma
                      Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

Insafsiz? yapilmasi gereken okadar okul ve hastane varken bizim stad beklememiz nekadar insafli acaba? Futbolcu ve kuluplerin vergiden kacirdiklari paralari goz onune alirsak bunlara goz yummak insafsizlik degilmidir? devletin bunlari bildigi halde kuluplere goz yummasi ve gereksiz yere stadlara para harcamasi insafsizlik degilmidir?

Bende stad istiyorum ve insafsiz oldugumu kabul ediyorum..

okul hastane yapilmasinin onceligine inanip da futboldan rant saglamak ve kitleleri populist vaadlerle kandirmak daha buyuk insafsizliktir. hele hele bir kesime devletin imkanlarini oluk oluk akitip ote yandan tatli ninniler anlattigin diger kesimi ara ara ince ayar verip otelemek ve degersiz bir kitle muamelesi yapmak insafsizliktan da ote bir topluma yapilmis buyuk bir hakarettir..

Yorum

• Akyazı'da sondaj yapılacak
                          13 Nisan 2010 / 13:44

Akyazı'nın ilk safhası olan sondaj işlemleri bu hafta başlıyor.

Akyazı Projesi'nin hayata geçebilmesi için en büyük adım olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın olur yazısının ardından, Toplu Konut İdaresi tarafından görevlendirilen, içerisinde dalgıçların da bulunduğu özel bir ekip Akyazı'da hem sondaj çalışmaları hem de deniz altında teknik incelemeler yapacak.

Teknik incelemeler ve sondaj çalışmaları sonunda yapılacak olan etütler ile Akyazı Projesi'nin teknik alt yapısı oluşturulacak.

17 Şubat'ta Akyazı Projesinin TOKİ tarafından yapılmasını öngören olur yazısının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığının müjdesini veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Akyazı Projesi ile ilgili olarak ikinci bir müjdeyi daha kamuoyuyla paylaştı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Akyazı Projesi'nin gerçekleştirilmesi için önemli bir adımın daha atıldığını ifade ederek "Daha önceki yıllardaki kanuni düzenlemeler sonrasında Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın prensipleri ve olurlarıyla, Devlet Bakanımız Sayın Faruk Nafiz Özak'ın girişimi ve başlatmasıyla, Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın Erdoğan Bayraktar'ın bu projeye yapımcı olarak katılmasıyla sondaj işlemlerine geçilmiş bulunmaktadır. Bu hafta bu projenin başlama adımının ilk safhasında sondaj işlemlerine devam edilecek, etütler sürdürülecek. Toplu Konut İdaresi ile birlikte sporun beşiği olan Trabzon'un UEFA standartlarında bir stada kavuşturulması, sosyal tesislerin bunun yanında ilave edilmesi ve yaşam alanlarının geliştirilmesi ile devam ettirilmiş olacaktır. Biz, kent olarak bunu takip eden ve üzerimize düşen görevi yapan bütün Trabzonlular'ın belediyesi olarak bu konuyu halkımıza bir müjde olarak iletmeyi bir sorumluluk gereği olarak ifade ediyoruz." şeklinde konuştu.

haber61

taze haber. Ee şey talimat
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            okul hastane yapilmasinin onceligine inanip da futboldan rant saglamak ve kitleleri populist vaadlerle kandirmak daha buyuk insafsizliktir. hele hele bir kesime devletin imkanlarini oluk oluk akitip ote yandan tatli ninniler anlattigin diger kesimi ara ara ince ayar verip otelemek ve degersiz bir kitle muamelesi yapmak insafsizliktan da ote bir topluma yapilmis buyuk bir hakarettir..
                            Aynen katiliyorum bu yazdiklarina onun icinde stadin yapilmasi hic zor degil diyorum.

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bursa belediyenin bütçesi ile trabzon belediyesinin bütçesi birmi
                              karşılaştırmak çok saçma
                              Burda benim karşılaştırdığım bütçe değil çalışma azmi..Bütçeden bahsettiğimi hatırlamıyorum..Bizimkilerde azimle çalışsınlar bütçe zaten gelir..Senin bunu anlamaman saçma.
                              Bmn|Bursa
                              Trabzonspor'lular Birliği
                              ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

haklı olabilirsiniz ancak o yapılanlar içinde trabzon yok.
                                sadece akyazıdan bahsetmiyorum çevre yolu 2.tanjant vs bunların adı bile geçmiyor
                                Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X