İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala yapılmadı mı bu stad ? (:Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda olumsuz yazıyorum ama bende gene bir umut var yapılacağına dair.
Yoksa bu kadar adam canlı yayında yalan mı söylediler
Gazteler o kadar adamın demeçlerıyle ve sözlerıyle dolu...Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUrfadan alinip bize verilecekmisteyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence turnuvayı Türkiye'ye vermezlerse ne kadar vilayet varsa hepsine ayrı ayrı ''aslında sizi dahil edecektik yedek şehir olarak'' diye sallarlarTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
- Bu Ülkede Şampiyon Olmuş bir Takıma Stad yapmak için Hala orası burası oynayan İnsanları görünce midem bulanıyor..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa şampıyonasını alırsak akyazı sahılınde mukemmel bır stada kavusmuz olacagız....ve urfanın yerıne bızım stadda eleme maçlarına sahıt olacagız...bır kaç ay sonra karar acıklanacak zaten...sabır...
Yorum
-
- Ulen Ne Talimatmış be , ver ver bitmiyo maşallah , dur ben birde bizim komşu var aydın abi onada bir sorayım talimat gelmişmiTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa şampıyonasını alırsak akyazı sahılınde mukemmel bır stada kavusmuz olacagız....ve urfanın yerıne bızım stadda eleme maçlarına sahıt olacagız...bır kaç ay sonra karar acıklanacak zaten...sabır...
Yorum
-
- Stadımızı Yaparsak İsmini Buldum TALİMAT ARENATrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Stadımızı Yaparsak İsmini Buldum TALİMAT ARENA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum