İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Faruk özağın bu lafına artık kargalar bile gülmüyor malesef ...teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok abi yok.biz öyle zannediyoruz ama birileri çıkıp üstümüze sıçradıkça anlıyoruz ki hala her söze, talimata inanan var.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Eminim birgün yapılacak ama bu bu aralar olmayacakBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak tr.61-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazı'nın kapasitesi kesinlikle 61.000 olmalı ! bu şehirde "herkez takımını özlesin" diye 40.000 olmamalı !
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya tutarsa....
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer trabzona stad yapılmazsa tayyip Trabzonu kaybeder.. Yaa anlamıyorum 200 milyon € verip bi şehri garantiliceksin seçimlerde neden anlamıyorum birileri yapılmaması için elinden geleni yapıyo bence!
Yorum
-
Avrupa şampıyonasını alırsak akyazı sahılınde mukemmel bır stada kavusmuz olacagız....ve urfanın yerıne bızım stadda eleme maçlarına sahıt olacagız...bır kaç ay sonra karar acıklanacak zaten...sabır..."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda olumsuz yazıyorum ama bende gene bir umut var yapılacağına dair.
Yoksa bu kadar adam canlı yayında yalan mı söylediler
linki varmı?Trabzon büyükerşenini arıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum