Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Faruk Özak'a rastgeldim ben de yerel kanalda az önce. Hüseyin Avni Aker'in yıkılıp Akyazı'da 40.000 kişilik stad yapılacağını söyledi. E dönüşü yoktur artık.
    - Faruk özağın bu lafına artık kargalar bile gülmüyor malesef ...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• akyazı'nın kapasitesi kesinlikle 61.000 olmalı ! bu şehirde "herkez takımını özlesin" diye 40.000 olmamalı !
      Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
      Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Faruk özağın bu lafına artık kargalar bile gülmüyor malesef ...
        yok abi yok.biz öyle zannediyoruz ama birileri çıkıp üstümüze sıçradıkça anlıyoruz ki hala her söze, talimata inanan var.
        teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Faruk Özak senelerdir konuşuyor.

Birazda icraat görsek fena olmucak hani

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yok abi yok.biz öyle zannediyoruz ama birileri çıkıp üstümüze sıçradıkça anlıyoruz ki hala her söze, talimata inanan var.
            - Millette ne yapsın sevgili kardeşim Hoşuna giden şeylere inanıyor tabiki ..Elemanlarda yakalamış damarı veriyo çoşkuyu ne yapsın
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Basligin adi Stadyum Projesil, ama ortada Proje yok. Eskiden Stad icin projeden gecilmezdi...
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Eminim birgün yapılacak ama bu bu aralar olmayacak
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İnanç da olmasa..

Çok zor olmuyor gerçekten.

Bile bile de olsa.
                  Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                  Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak tr.61-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    akyazı'nın kapasitesi kesinlikle 61.000 olmalı ! bu şehirde "herkez takımını özlesin" diye 40.000 olmamalı !
                    çok abartılı olur.kaç milyonluk şehirlerde o stadlar dolmasken 700.000 lik şehirde kesinlikle dolmaz...

Yorum

• Eğer trabzona stad yapılmazsa tayyip Trabzonu kaybeder.. Yaa anlamıyorum 200 milyon € verip bi şehri garantiliceksin seçimlerde neden anlamıyorum birileri yapılmaması için elinden geleni yapıyo bence
                      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya tutarsa....
                        o kadar yoğurdu kim yiyecek

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer trabzona stad yapılmazsa tayyip Trabzonu kaybeder.. Yaa anlamıyorum 200 milyon € verip bi şehri garantiliceksin seçimlerde neden anlamıyorum birileri yapılmaması için elinden geleni yapıyo bence
                          o stad yapılsada garantileyemeyecegini bildigi için yapdırmıyor....biliyorki bizim oranın insanı egriye yanlışa gelemez
                          !

Yorum

• Burda olumsuz yazıyorum ama bende gene bir umut var yapılacağına dair.

Yoksa bu kadar adam canlı yayında yalan mı söylediler
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Avrupa şampıyonasını alırsak akyazı sahılınde mukemmel bır stada kavusmuz olacagız....ve urfanın yerıne bızım stadda eleme maçlarına sahıt olacagız...bır kaç ay sonra karar acıklanacak zaten...sabır...
                              "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                              --------------------------Novalis--------------
                              ------------

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burda olumsuz yazıyorum ama bende gene bir umut var yapılacağına dair.

Yoksa bu kadar adam canlı yayında yalan mı söylediler
                                mehmet atalay canlı yayında ne söyledi?
                                linki varmı?
                                Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X