Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu karşılıklı resim koyma muhabbetine bir son veririz her halde.

O koyduğunuz resimlerin konumuyla yada yapısıyla akyazının bence uzaktan alakası yok
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya arkadas 30 bin filan diyorlar kapasite icin. Dalga mi geciyor bunlar ya? Hic yapmasinlar daha iyi o zaman ama tabi stat tartan pistli olursa zaten o zaman ben herhalde Bakirkoyluk olurum kesin.
      Trabzon şehri için 30-35 bin iyi bir rakamdır. Abartmaya gerek yok. 50 bin olunca ne dişecek, ambiyansı daha mı artacak. 50 bin olursa en fazla uluslararası düzenlenen organizasyonlarda final için ev sahipliği yaparız o kadar. İstanbul dururken de finali bize yedirmezler her halde.

Bence 30 binin üzerindeki her rakam ambiyans açısından dez avantajdır. Stadı doldurmadıktan sonra neyleyim ben öyle stadı. Her maçı 40-50 bine oynayacağını zanneden kişiler Trabzon'u hiç tanımayan, uzaktan sallayan kişilerdir. Az mantıklı olmak zorundayız. İyi bir ambiyans için kapasitesi yüksek bir stada ihtiyaç yok, nitelikli taraftara ihtiyaç var. 10 bin nitelikli taraftar bizi şaha kaldırır.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon şehri için 30-35 bin iyi bir rakamdır. Abartmaya gerek yok. 50 bin olunca ne dişecek, ambiyansı daha mı artacak. 50 bin olursa en fazla uluslararası düzenlenen organizasyonlarda final için ev sahipliği yaparız o kadar. İstanbul dururken de finali bize yedirmezler her halde.

Bence 30 binin üzerindeki her rakam ambiyans açısından dez avantajdır. Stadı doldurmadıktan sonra neyleyim ben öyle stadı. Her maçı 40-50 bine oynayacağını zanneden kişiler Trabzon'u hiç tanımayan, uzaktan sallayan kişilerdir. Az mantıklı olmak zorundayız. İyi bir ambiyans için kapasitesi yüksek bir stada ihtiyaç yok, nitelikli taraftara ihtiyaç var. 10 bin nitelikli taraftar bizi şaha kaldırır.
        Katılıyorum

Yorum

• Deniz doldurularak yapılabilir fakat biliyoruz ki Türkiye'de her iş araştırma inceleme yapmadan yapılıyor bakın olimpiyat stadını rüzgardan enerji elde edilen araziye kurdular Gerçekten projeler hazırlanmış plan yapılmış ve arazinin bütün araştırmaları işin ehli insanlar tarafından yapılıp ihaleye açılmışsa sorun yok tek sorun 2011 de söz verilen stadın 2015 gibi bitme olasılığı ama bu dediğim şekilde plan proje hazırlanmadan ihaleye açılmışsa iş şansa kalmış.
          Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senle anlaşamıcaz abi

Sonuçta herhangi bir teknik bilgiye sahip değilsiniz sanırım. Her yerde yapılıyor burda niye yapılmasın diyorsunuz.

Ben hala fikrimin arkasındayım sende hala yüzdesi %20'yi geçmeyen resimleri koymaya devam ediyorsun.

Sonuçta şu anlık (!) bu konuda bende teknik bilgiye sahip olmasamda ileride bu alanda çalışacağımdan iyi araştırılmadan yapılan herşeyin sonunun hüsran olacağını düşünüyorum.

Bence araştırılmalı sonra hüsran oluruz.
            Ben araştırılmasın mı diyorum yapılacak ise bu proje uzmanlar tarafından yapılmayacak mı neyi tartışıyoruz ??
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu karşılıklı resim koyma muhabbetine bir son veririz her halde.

O koyduğunuz resimlerin konumuyla yada yapısıyla akyazının bence uzaktan alakası yok
              resimlerin akyazıyla alakası yok ama suyu doldurmak ilk defa yapılan birşey değil. ilk defa denense bende senin gibi endişeli olurdum. bu işi yapacak yetkili organlar demirden veya betondan çalmaz heralde. bu kadar korkmayasın. ben akyazılıyım. denizden uzaklaşacağım için üzülüyorum ama Trabzon un büyüyeceği için seviniyorum. projeye de olumlu bakıyorum...

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Deniz doldurularak yapılabilir fakat biliyoruz ki Türkiye'de her iş araştırma inceleme yapmadan yapılıyor bakın olimpiyat stadını rüzgardan enerji elde edilen araziye kurdular Gerçekten projeler hazırlanmış plan yapılmış ve arazinin bütün araştırmaları işin ehli insanlar tarafından yapılıp ihaleye açılmışsa sorun yok tek sorun 2011 de söz verilen stadın 2015 gibi bitme olasılığı ama bu dediğim şekilde plan proje hazırlanmadan ihaleye açılmışsa iş şansa kalmış.
                İstanbulu bilmesemde ulaşılması zor bir yere yaptılar sanırım.

Atıl bir yatırım olarak duruyor.

Koskoca proje

Benim demek istediğim de tam bu. Araştırılmadan yapılanların sonucu ortada

Yorum

• Benden başka bu işin olmayacağına inanan var mı?

Yorum

• Son bir fotoğraf daha koyuyorum istenirse olur diyorum bu fotoğrafın da Akyazı ile ilgisi yoktur.

Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben araştırılmasın mı diyorum yapılacak ise bu proje uzmanlar tarafından yapılmayacak mı neyi tartışıyoruz ??
                      İnşallah

Yorum

• Ya hu 50 yerine 100 apartmanı istimlak edersin, 1 milyon dolar etmez derseniz, 500.000 dolardan alırsınız. Benim anlatmak istediğim, başka hiç bir çare yokmuş gibi Akyazı'ya saplanıp kalmayalım. Düşünelim taşınalım Trabzon ve Trabzonspor için daha iyisi var mı bulalım.
                        İlla ki görüş ayrılıkları olacak.
                        Eşi benzeri görülmemiş maliyetlere dolgu üzerine stad yapmak bana " ? " geliyor. (çünkü işin içinde biz Türkler varız)
                        Benim korkum Akyazı projesi iyi düşünülmeden ( mevcut durum ) yapılırsa, işin sonunda "atsan atılmaz, satsan satılmaz" bir durumla karşı karşıya kalmaktır.
                        Tek kurşunumuz var.
                        İyice düşünmeden tetiği çekmememiz lazım...

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          resimlerin akyazıyla alakası yok ama suyu doldurmak ilk defa yapılan birşey değil. ilk defa denense bende senin gibi endişeli olurdum. bu işi yapacak yetkili organlar demirden veya betondan çalmaz heralde. bu kadar korkmayasın. ben akyazılıyım. denizden uzaklaşacağım için üzülüyorum ama Trabzon un büyüyeceği için seviniyorum. projeye de olumlu bakıyorum...
                          Yapmadıkları iş değil

Yorum

• Bir noktaya daha dikkat cekeyim. Ne sahil seridinde uzeri sadece yesil alanla dolu olan dolguyu ornek alin, ne de havaalanini... Birinde uzerinde zaten hic yok. Digerinde ise uzerinde surekli inis kakis yapan tonlarca agirlikta ucaklar. Ustelikte bu tip dolgular icin en tehlikeli yuk tipi olan hareketli yuk mevcut havaalaninda. Bir de birinci derecede deprem bolgesi... Ayrica havaalani en azindan 5 km2 lik alan ister. Oysaki Akyazi icin doldurulacak alan olarak 600 donumden yani 0.6 km2 den bahsediliyor. Yani 100 milyon dolar dolgu maliyeti gercekci geliyor bana.
                            Kisisel gorusum sirf stadi yapacaklarsa karsiyim. Ama tum proje yapilacaksa tamamiyle arkasindayim.
                            Birde 2 senede tamamlanacak olanlar dolgu + stat olabilir. Ben ise bu ikisi icin en az 3 yila ihtiyac olur diye dusunuyorum. Tum proje ise 5-6 yildan once bitmez...
                            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                            You'll Never Walk Alone...
                            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• akyazıdaki amaç sadece stadyum değil üzerine kurulacak tesislerle hem trabzon hem trabzonspor kazanacak özellikle o külüstür otogardan kurtulucağız gold sahalarımız olacak oteller avm vs..
                              doldu sağlam yapılırsa üzerine istersen fabrika kur hiçbişey olmaz. Bu konuda karayollarında tanıdığım vardı anlatmıştı bana dolgu olayını denizin altına kayaya inene kadar kalın kolonlarla inilecek bu 50-60 metre derinliğe kadar çıkabiliyor
                              Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Olayı sadece stadyumu düşünerek maliyet fayda analizi yapmayalım. Bu komplekste otogar, alışveriş merkezi, antreman sahaları, kapalı spor salonları, golf sahaları, tenis kortları falan olacak.

Tüm bunlar işin içinde olunca sadece dolgu için 100 milyon harcanması çok değil. Bir kere M.Ali Yılmaz Tesisleri'ni Devlet Hava Meydanlarına satacağız. Hem biz buradan para kazanacağız hem de havaalanımız uluslararası standartlara kavuşmuş olacak.

Otogarı Akyazıya almak demek buranın 24 saat canlı olması demek, aynı yere AVM'nin yapılması demek 24 saat yaşayan bir yer oluşturmak demek. Yapılacak oteller, spor kompleskleri, liman........ projenin ne kadar aktif kullanım alanı oluşturacağını gösteriyor. Tüm bu nedenleri topladığımızda sırf dolgu için harcanacak paraya acımamak lazım. Proje ciddi bir proje, Trabzon ve Trabzonspor için çok önemli bir proje, hiç bir maliyetten kaçılmaması gereken bir proje.....
                                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X