Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arka sayfalarda anlatmak istediğim yerin bir kaç açıdan fotoğrafını koyuyorum. Neden mi böle düşünüyorum. Artık kuzeye açılma sevdasından vazgeçelim. güneye doğru açılalım. eğer stad burda yapılsaydı, yer itibari ile Trabzon ayaklarının altında olurdu. boztepe gibi düşünün. solda akçabatt taaaa yoroz burnuna kadar ayaklarınızın altında, sağda Trabzon aynı şekilde.

Buraya ekstradan yapılacak olan şeyler yolları sadece. ki yol yapmakda o kadar zor birşey değil. istimlak gerekse bile en fazla istimlak edeceğin yapı sayısı 10 15 geçmez.. hani bir de sahilden ve tanjanttan teleferik koysalardı. süper olurdu .. yada shafif raylı sistem..süper proje olurdu..işte kastettiğim yer..4 farklı açıdan..

Yorum

• Otogarın Akyazı'ya taşınması çok güzel oldu bir de bu Albayrak'ın gösterdiği projenin yapılacağını sanmıyorum stadyum otogar ve bir kaç konaklama ünitesinden bahsediliyor Albayrak'ın projesinde bir uydu fırlatma platformu eksikti.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hollanda nın yarısı suyun üstünde. arap ülkeleri japonya falanda suyu doldurarak birşeyler yapıyo. biz niye yaparken endişe ediliyo. bu nasıl iştir. vay arkadaş ya...
        ertuuu tamam has diyorsunda, hollanda şimdiden nereye kaçalımın düşüncesi içerisindeler. yakında , yakından kastım 5 10 sene çinde hollanda sular içinde kalmaya başlayacak. aynı venedik gibi. eski dünyada yaşamıyoruz artık. belli olan şeyşer var..deniz seviyelerinin yükseleceği gibi..ayriyetten hollanda doldurma bir ülke değil Allah vergisi onun o yapısı

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arka sayfalarda anlatmak istediğim yerin bir kaç açıdan fotoğrafını koyuyorum. Neden mi böle düşünüyorum. Artık kuzeye açılma sevdasından vazgeçelim. güneye doğru açılalım. eğer stad burda yapılsaydı, yer itibari ile Trabzon ayaklarının altında olurdu. boztepe gibi düşünün. solda akçabatt taaaa yoroz burnuna kadar ayaklarınızın altında, sağda Trabzon aynı şekilde.

Buraya ekstradan yapılacak olan şeyler yolları sadece. ki yol yapmakda o kadar zor birşey değil. istimlak gerekse bile en fazla istimlak edeceğin yapı sayısı 10 15 geçmez.. hani bir de sahilden ve tanjanttan teleferik koysalardı. süper olurdu .. yada shafif raylı sistem..süper proje olurdu..işte kastettiğim yer..4 farklı açıdan..

Benim burda dikkatimi çeken

Nod 32 , wirales ile internet bağlantısı ve jdownloder ile bir indirdirme serüveninin yaşanması

Şaka bir yana

Orası acaba kanuni bulvarının yeni güzergahından geçiyorsa yol problemi de olmaz

Düz bir araziye benzemiyor.

Zati trabzonda düz arazi yok
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim burda dikkatimi çeken

Nod 32 , wirales ile internet bağlantısı ve jdownloder ile bir indirdirme serüveninin yaşanması

Şaka bir yana

Orası acaba kanuni bulvarının yeni güzergahından geçiyorsa yol problemi de olmaz

Düz bir araziye benzemiyor.

Zati trabzonda düz arazi yok
            bu kadar eğrilik olacak tabi ki...denizi doldurmak için harcayacan paranın yüzde birini harcamasıın burayı düzletmek için. benim orda çevrelediğim alanda büyük bir alan. sadece stadı koyacağım diyorsan öle çok düz arazi var orda. mütahitler buralara ev yapmadan şu stadı oraya yapsak çoık güzel olacak.

Yorum

• Allah'ın gücüne gitmesinde bu dağları 500 metre geriden başlatsa ne olurdu
              Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah'ın gücüne gitmesinde bu dağları 500 metre geriden başlatsa ne olurdu
                Herşeyin bir çözümü var, biz niye denizi dolduruyoruz ki,bu kadar maliyet hem milli servet hem de tehlike... dagları patlatalım biz sonra o daglardan ortaya çıkan kum kaya taş ile de boşlukları dolduralım. Bu 500 m lik düzlügü kendimiz yapsak varya çok daha ucuza gelir. Hem bizimkiler denizi doldurmayı degilde dagları patlatmayı daha iyi becerir
                TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• kapasite 40 bin civarı olsun tribünde koltuklar arasında merdiven fazla olmasın yani mesela on koltuk bi yerde on biyerde olmasın bide kale arkalarının bi tanesinin büyük bölümü loca olsun diğer kale arkasıda dortmund kale arkası gibi sonsuz olsun bütün gruplarda burda toplansın.
                  Bana takımı için savaşacak oyuncu ruhu lazım!!!

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benden başka bu işin olmayacağına inanan var mı?
                    - Orhan aynı soruyu ben sormuştum Önceki sayfada
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Aslında hiçbirzaman tercihim stadyumun açık alanda yapılması olmamıştır. Sesi tutamıyorsun birtürlü , şuan ki avni akerde çok yukarda bence ve ses dagılıyor, tercihim stadyumun iki dag arasında alçakta bir vadide yapılmasıdır (inönü stadında bu kadar ses çıkmasınnın sebebi de bundandır). Neden illa ki deniz kenarı olsun diye turuyoruz onu da anlamadım. Deniz turizmini çeken bir yer degil trabzon,hem maliyeti de düşük olacaktır. Hem öyle dubai jabonya da ki gibi degil ki denizimiz ve rüzgarlarımız, ayrıca onlardaki gibi karada ki yerimiz de bitmedi.
                      TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• kapasitesi 30_35 bin olacakmıs kardesım zaten zorlasak avni akeri okadar yaparız ozaman bu kadar masraf yapmaya gerek yok bari 40 civarında yapsalarda bir işe yarasın beş yıl sonra yetmıyor dıyecekler...türk işi işte ne beklersin...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzon şehri için 30-35 bin iyi bir rakamdır. Abartmaya gerek yok. 50 bin olunca ne dişecek, ambiyansı daha mı artacak. 50 bin olursa en fazla uluslararası düzenlenen organizasyonlarda final için ev sahipliği yaparız o kadar. İstanbul dururken de finali bize yedirmezler her halde.

Bence 30 binin üzerindeki her rakam ambiyans açısından dez avantajdır. Stadı doldurmadıktan sonra neyleyim ben öyle stadı. Her maçı 40-50 bine oynayacağını zanneden kişiler Trabzon'u hiç tanımayan, uzaktan sallayan kişilerdir. Az mantıklı olmak zorundayız. İyi bir ambiyans için kapasitesi yüksek bir stada ihtiyaç yok, nitelikli taraftara ihtiyaç var. 10 bin nitelikli taraftar bizi şaha kaldırır.

yav kardesım güzel konusuyorsunda bu trabzonun nüfusu hep böyle kalacak hali yok dimi bızde sımdılıkı zamana konusmuyoruz yenı yapılan bu stad bıze 50 yıl daha dayanacak...bıze her on yılda bır stad yapmıyorlar dımı....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hopaya stad yapılır bize yapılmaz...
                            Hopa nın stadı var merak etme hopa şehir stadı hey yavrum hey...
                            Trabzonspor

Yorum

• fanatik gazetesinde stad haberini okudum da inşallah doğrudur. yanlız kapasite herşeyi geç,sırf fors yapmak için en az 42 bin en çok 53 bin olsun isterim...
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yav kardesım güzel konusuyorsunda bu trabzonun nüfusu hep böyle kalacak hali yok dimi bızde sımdılıkı zamana konusmuyoruz yenı yapılan bu stad bıze 50 yıl daha dayanacak...bıze her on yılda bır stad yapmıyorlar dımı....
                                malesef gelecegi düsünen yok renktas.
                                bencede kapasitesi 61967 olsa cok güzel ve anlamli olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X