Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ha bir de olaki gercekten yapilacak ise, 4 yil icinde o civardaki arazileri kimlerin topladigina da bir bakmak lazim...
    Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
    Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
    Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• bana göre akyazı stadı yapılırsa sahil yolu boyunca üniversiten akçabata kadar uzanan bir hafif raylı sistem(tranvay v.s) gündeme gelecektir. bu sistemde akyazıya da bir istasyon yapılması ulaşımı avni aker kadar kolay kılacaktır.
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Sonra burda bilimsel yaklaşanlara rantçı diyenler.

Bu sefer projeyi yapanlara söverler.

Olur biter.
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dolgu maliyeti 100.000.000 USD deniliyor.

Avni Aker'in çevresinde ki 50 apartmanın sahibine birer milyon dolar versen kabul etmezler mi ?

Gerekli alan kazanılamaz mı, 50 bina yıkılınca ?

Geri kalan 50.000.000 USD ile A.Aker'i tekrardan yapamaz mıyız ?

Farabi'nin dolgu maliyeti ile ilgili yazısı :

Akp bakanı Faruk bey , Chp Trabzon vekili Mehmet Akif bey arasındaki tartışmada geçen rakamları baz alırsanız , 660bin metrekarelik alanın inşaata hazır dolgu maliyetinin 100 milyon dolar olduğunu görürsünüz. Siz benim büyüğümsünüz , ben sizi google'a göndermem , buyrun linki . http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/d...bk14112008.htm
          Murat ,sen lazmısın?

A.Aker'in etrafında 50 apartmanı boşalttın ne kadar arazi çıkar?

300 m 2 olsa herbiri 15 dönüm yer çıkar ki,bir çoğu 300 bile değildir..

600 dönüm proje ve içinde büyük oteller,AVM ler filan olacak..

Dubai'ye gelince,

Onların 2009 yılında "yahudi sermayesi" ile araları bozuldu..

Ondan sonra,kaymaya başladı her taraf..

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Murat ,sen lazmısın?

A.Aker'in etrafında 50 apartmanı boşalttın ne kadar arazi çıkar?

300 m 2 olsa herbiri 15 dönüm yer çıkar ki,bir çoğu 300 bile değildir..

600 dönüm proje ve içinde büyük oteller,AVM ler filan olacak..

Dubai'ye gelince,

Onların 2009 yılında "yahudi sermayesi" ile araları bozuldu..

Ondan sonra,kaymaya başladı her taraf..
            50 milyon dolara Trabzonun 1/50 heralde kamulaştırılır.

Avni akerin etrafı kabak gibi açılır o parayla

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İstenirse olur

Doğru diyorsunuz.

Getirirsiniz kamyonları boşaltırsınız harfiyatı

Yaparsınız da inşaatı sıkıntı olmaz.

Ama iki sene sonra

--------------
              Ana haber bültenlerinde

Mega projede büyük tehlike

Milyonlarca dolar çöpe mi gidecek adlı başlıklar görmeniz mümkündür.
              Dolguyu sıvacı Hasan emice yapmayacak dimi ama getir kamyonu dök ile mi yapılıyor dolgu ??
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Memleketin her tarafı dolgu mübarek.

Yorum

• hollanda nın yarısı suyun üstünde. arap ülkeleri japonya falanda suyu doldurarak birşeyler yapıyo. biz niye yaparken endişe ediliyo. bu nasıl iştir. vay arkadaş ya...

Yorum

• şimdi bu diyeceğimi sırf eleştirmek için eleştirecek kişiler çıkmaz inşallah
                      Trabzonspor'a yeni stad yapma fikri çok güzel.inşallah da yapılır.
                      ama son yıllarda yapılan bu dolgular yüzünden güzelim kıyı şeridimizi kaybettik.
                      Akyazı projesiyle de devam edeceğiz, öyle görünüyor.
                      keşke stad için başka bir yer bulsak.ya da Avni Aker'in yeniden yıkılıp yapılması fikri dolaşıyordu bir ara.
                      doğal güzellikler, tarihi doku bunlar önemli şeyler.
                      bir şey yaparken diğer bir şeyi yıkmamak gerek.
                      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dolguyu sıvacı Hasan emice yapmayacak dimi ama getir kamyonu dök ile mi yapılıyor dolgu ??
                        Sizin hesabınıza göre öyle yapılıyor sanırım.

Ben sadece bu işin altyapısı enine boyuna araştırılmalı diyorum.

Bilim insanlarına öcü gözüyle bakmayalım diyorum.

Sizde üzerinde yüzde %90'ı yeşillik kaplı alanları gösterip

İstenirse yapılır diyorsunuz.

Yorum

• Stad konusunda somut adımlar atılmaya başlandı. Sevindirici bir durum. Dolgu olayına karşı bir insanım ama iş Trabzonspor olunca araya duygusallık giriyor ve razı oluyorum. Yaptığım dıoğru değil ama durum böyle. Trabzonspor bizim yaşama amacımız olmuş, dünya Trabzonspor etrafında dönüyor zannediyoruz.

Bence güzel şeyler olacak ama her işimizde çomak sokan birileri olduğu gibi bu iş için de çomak sokan olacaktır. O yüzden dikkatli olmakta fayda var.
                          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sizin hesabınıza göre öyle yapılıyor sanırım.

Ben sadece bu işin altyapısı enine boyuna araştırılmalı diyorum.

Bilim insanlarına öcü gözüyle bakmayalım diyorum.

Sizde üzerinde yüzde %90'ı yeşillik kaplı alanları gösterip

İstenirse yapılır diyorsunuz.
                            Deniz verdiğini geri alır hikayeleri okunuyor onun için koyuyorum resimleri.Al bir örnek daha.

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şimdi bu diyeceğimi sırf eleştirmek için eleştirecek kişiler çıkmaz inşallah
                              Trabzonspor'a yeni stad yapma fikri çok güzel.inşallah da yapılır.
                              ama son yıllarda yapılan bu dolgular yüzünden güzelim kıyı şeridimizi kaybettik.
                              Akyazı projesiyle de devam edeceğiz, öyle görünüyor.
                              keşke stad için başka bir yer bulsak.ya da Avni Aker'in yeniden yıkılıp yapılması fikri dolaşıyordu bir ara.
                              doğal güzellikler, tarihi doku bunlar önemli şeyler.
                              bir şey yaparken diğer bir şeyi yıkmamak gerek.
                              Katiliyorum, ancak Trabzonun kaderi böyle. Er yada gec sehir Büyümek zorunda kalacak. Mesela ben Cezaevinden daha "Yukarida" bir Merkez düsünemiyorum, yada Karsiyaka vs.

En mantikli hareket yine Besirli ile Akcaabatin arasini Birlestirmekte olacaktir.

Sorun daha cok, Üstünden yol gecen Dolgu ile, Üstünde AVMler, Stadlar, Tesisler, Oteller yapilacak Dolgunun arasinda daglar kadar fark olmasidir.

Yukarida gösterilen Örnekler con derece Sacma duruyor. Binlerce Ton agirliginda bir Stadi, Binlerce Insan Canini, Otoparki vs cok daha Saglam Temeller gerektiriyor.

Yanilmiyorsam Japonyada 1 yani BIR Havalimani Suni Ada üstünde yapildi: Maaliyeti 2 Milyar $ idi.

Benim ve bazi Arkadaslarimizin Dikkat cekmeye calistigi nokta bu...
                              En son izzet tarafından düzenlendi; 01.04.2010, 12:11. Sebep: EDIT 2 Milyon degil 2 Milyar $
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Deniz verdiğini geri alır hikayeleri okunuyor onun için koyuyorum resimleri.Al bir örnek daha.

Senle anlaşamıcaz abi

Sonuçta herhangi bir teknik bilgiye sahip değilsiniz sanırım. Her yerde yapılıyor burda niye yapılmasın diyorsunuz.

Ben hala fikrimin arkasındayım sende hala yüzdesi %20'yi geçmeyen resimleri koymaya devam ediyorsun.

Sonuçta şu anlık (!) bu konuda bende teknik bilgiye sahip olmasamda ileride bu alanda çalışacağımdan iyi araştırılmadan yapılan herşeyin sonunun hüsran olacağını düşünüyorum.

Bence araştırılmalı sonra hüsran oluruz.
                                En son bordo61 tarafından düzenlendi; 01.04.2010, 12:17.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X