Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• proje çok güzel olabilir ama yapılacak yerin garantisi olmaması büyük dezavantaj. parayı buraya yatırmak ne kadar doğru olur. tamam deprem bölgesinde değiliz ama erzurum civarlarında olabilecek olan 7 ve daha büyük depremde buraların nasıl etkilendiğini bilmeyen yok sanırım. bilmeyenlerde en azından büyüklerinden duymuştur. yeni yapılan bir dolgu bu sarsıntılara ne kadar dayanabilir ? bunun cevabını oraları yapacak olanlar verebilirler mi?

Ben de bazı arkadaşlar gibi stadın eski yerine yapılmasından yanayım. Ha olmadı mı, hala iddia ediyorum 2 nolu beşirliyle karşıyaka- toklu arasında kalan bir bölge var. gelip stadı oraya kursunlar. Trabzonun şehir merkezine yakın tek düzgün yeri. gelip buralara bir baksınlar.

demek istediğim yer, yuvarlak kısım içine aldığım alanda..

En son Ufuk Bayraktar61 tarafından düzenlendi; 01.04.2010, 11:38.

Yorum

• Dolgu maliyeti 100.000.000 USD deniliyor.

Avni Aker'in çevresinde ki 50 apartmanın sahibine birer milyon dolar versen kabul etmezler mi ?

Gerekli alan kazanılamaz mı, 50 bina yıkılınca ?

Geri kalan 50.000.000 USD ile A.Aker'i tekrardan yapamaz mıyız ?

Farabi'nin dolgu maliyeti ile ilgili yazısı :

Akp bakanı Faruk bey , Chp Trabzon vekili Mehmet Akif bey arasındaki tartışmada geçen rakamları baz alırsanız , 660bin metrekarelik alanın inşaata hazır dolgu maliyetinin 100 milyon dolar olduğunu görürsünüz. Siz benim büyüğümsünüz , ben sizi google'a göndermem , buyrun linki . http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/d...bk14112008.htm
      En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 01.04.2010, 11:36.

Yorum

• Trabzon sahili komple dolgu siz neden çekiniyorsunuz anlamadım eski Trabzon fotoğraflarına bakın Nostalji bölümünde.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Karadeniz sahol yolu yapilirken, Tanjant ve yine Yol arasindaki Bölüm daha genis Tutulsaydi, Besirlide yapilamazmiydi bu Stad?
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dolgu maliyeti 100.000.000 USD deniliyor.

Avni Aker'in çevresinde ki 50 apartmanın sahibine birer milyon dolar versen kabul etmezler mi ?

Gerekli alan kazanılamaz mı, 50 bina yıkılınca ?

Geri kalan 50.000.000 USD ile A.Aker'i tekrardan yapamaz mıyız ?
            1'er milyon dolar mı ?

Abi ne ettin sen.

Trabzonda öyle bir arazi yada bina yok.

Burası Trabzon

-------
            Tabakhane :

Kamulaştırma ücreti olarak ilk etapta 64 hak sahibine 2 milyon 745 liralık ödeme yapılırken anlaşma sağlanan

-----
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzon sahili komple dolgu siz neden çekiniyorsunuz anlamadım eski Trabzon fotoğraflarına bakın Nostalji bölümünde.
              Sahilde yoldan başka bir şey yok

Yorum

• Burası dolgu ile oluşturulmuş.

Yorum

• Ya arkadas 30 bin filan diyorlar kapasite icin. Dalga mi geciyor bunlar ya? Hic yapmasinlar daha iyi o zaman ama tabi stat tartan pistli olursa zaten o zaman ben herhalde Bakirkoyluk olurum kesin.

Yorum

Trabzon sahili komple dolgu siz neden çekiniyorsunuz anlamadım eski Trabzon fotoğraflarına bakın Nostalji bölümünde.
                    biliyorum dolgu olduğunu ama dolgu olanlar sadece yollar.üzerinde inşa edilmiş bu çapta büyük bir yapı söz konusu değil.

Yorum

• Bari yapılacak kompleksin sadece stad kısmı yüzen şekilde olsa bu şekilde maçlarımızı Samsun'da oynarız bir bakmışız ki İstanbu'da stadımız deplasmana biz gideriz.

Yorum

Burası dolgu ile oluşturulmuş.

Ne var burda yeşillik alan

10 tane de bina

Yüzde %10 bile yok

Birde buna bakın

Yüzde %75

Yorum

Burası dolgu ile oluşturulmuş.

eeee ??? burada hiç bir şey yok sadece toprak.

Yorum

• İstenirse olur.

Yorum

• Trabzonspor un bu kadar komplike bir proje ye ihtiyaci yok, radyoda 2 yil icinde bitirilecegi yaziyordu, bu hayalcilikten baska bir sey degil.
                              Trabzonspor a guzel bir stad lazim oldugu dogru, ama o kadar... Boyle bir projeye akan paralar heba olmaz umarim...
                              Arti 2 yilda bu proje biterse mucize oldu demektir. Sayet yapilabilirse Trabzon kentide ticari olarak karadeniz in dubai si olabilir...
                              Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                              Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                              Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

İstenirse olur.
                                İstenirse olur

Doğru diyorsunuz.

Getirirsiniz kamyonları boşaltırsınız harfiyatı

Yaparsınız da inşaatı sıkıntı olmaz.

Ama iki sene sonra

--------------
                                Ana haber bültenlerinde

Mega projede büyük tehlike

Milyonlarca dolar çöpe mi gidecek adlı başlıklar görmeniz mümkündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X