Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devir sözleşmesi için geçebilecek süre:
    6 ay.
    Avni Aker ve berisinin satılması için çıkılacak ihaleye gereken süre:
    3 ay.
    Dolgu işinin bitmesi için gereken süre:
    6 ay.
    Proje çizim ihalesi için gereken süre:
    3 ay.
    Projenin çizilmesi için gereken süre:
    3 ay.
    Stat yapım ihalesi için gereken süre:
    3 ay.
    süreçler eş zamanlı yürütülümez mi
    en azından dolgu yapılırken proje çizilebilir ve stat ihalesi yapılabilir sanki
    o zaman 6 ay kazanmış oluruz

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      süreçler eş zamanlı yürütülümez mi
      en azından dolgu yapılırken proje çizilebilir ve stat ihalesi yapılabilir sanki
      o zaman 6 ay kazanmış oluruz
      Haklısın olabilirsin. Ben mimarlık firmasının zemini inceleyerek, ona uygun proje çizmesinin daha güvenli olduğunu düşündüğüm için bu şekilde yazdım. Dolgunun kalitesi, zeminin alacağı hal tahmin edilebilir olduğundan proje işi önceden de halledilebilir belki dediğin gibi...

Yorum

• Trabzonsporumuza Yeni Stad İstiyoruz !!

http://www.facebook.com/group.php?gid=80769192776
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Ben artık Akyazı'dan iyice soğumaya başladım. Hükümet kıyı kanununda bir değişiklik daha yapsın. Bazı imkanlar eklesin bence. Böylece şehrin geleceği de muazzam değişir

1- Orduya deniz üssü - Arazi takası
          2- Tersane sanayi
          3- Silikon vadisi / Teknoloji firmaları - Vergi muafı teşvik vs
          4- Bilişim firmaları üssü
          5- Konferans merkezi
          6- Golf turizmi ( Rüzgar etkili diyorlar öyleyse bu olmayabilir - Aynen stadın bu yüzden olmaması gerektiği gibi - )
          7- Yat turizmi
          8- Azerbaycan, Rus, Arap, Ukrayna vs sosyetelerini oraya çekecek çapta düzenleme (residans, marina, lüks oteller, lüks mağazalar...)

Sonrasında belediyeyle arsayı yukardaki çerçevede toprak üzerindekilerle takas. Avni Aker etrafında geniş çaplı istimlak. Stadın yıkılıp yeniden yapılması. Benzin istasyonları kazanımları vs
          En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.04.2009, 12:11.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu stat işini trübünde dillendirmek lazım gerekirse abartıya kaçılsın dev pankartlar yapılsın
            yoksa burda ne kadar yazsakta görülmez önemli olan türübün
            Bordo Mavi...

Yorum

• Aslında stadyum falan istemiyorum ben...Bu şehir için bişeyler yapılsın ne olur...bu çarpık kentleşme bir an önce durdurulsun...Gecekondu mahellesine benzeyen mahelleler kentsel dönüşüm kapsamına alınsın...Ama bunlar ne olur hızlı yapılsın...Çömlekçi ve Tabakhane Zağnos vadisi gibi kentsel dönüşüm projeleri yapılmalı..Sonra şehir daha güneye doğru büyümeli..Bunun için de tantant'tan çok daha iyi bir tol yapılmalı...Bu yol da değirmendereden başlayıp boztepeden geçerek bahçeciğe doğru gitmeli...toplu taşıma daha yaygınlaştırılmalı...Trabzon bu dolmuşçulardan kurtulmalı...Her yer dolmuş...

Yorum

• İnşallah yapılır ama umudum hiç yok seçim vaatleri sadece
                MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• bir başbakan 2 sene önce söz veriyosa ve şu anda hiçbi gelişme yoksa (kazma krek manasında)
                  başka bişey demiyorum siyaset yapma gibi bi düşüncem de yok bizim derdimiz TRABZONSPOR un gelişmesi,büyümesi

Yorum

• Burasıdamı durdu? Artık stadındamı zevki kalmadı? Yoksa pclerimi kapadınız. Yoksa hepinizin gözü benimki gibi yaşlımı ? Sizde benim gibi yıkılmadık asla yıkılmayız diyip yıkılanlardanmısın? Sizlerdemi gurbet ellerde insanlardan bıktınız.

Yorum

• Çatı projeleri incelendi

H.Avni

Aker Stadı’nın yeni sezona yetiştirilmesi planlanan tribün çatı projelerinin KTÜ Mimarlık Fakültesi tarafından hazırlığı devam ediyor.

Fakülte Dekanı Prof.Dr. Ayşe Sağsöz ve projeyi hazırlayan ekipte yer alan Süleyman Özgün yeni çatı modelleri hakkında Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Başkanımız Sadri Şener, Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Tunç ve mimar Aytaç Akyüz’e bilgi verdiler.
                      Yapılan çalışmaya göre stadın tamamının üzerinin kapatılması planlanırken, hazırlanan 3-4 alternatiften birinde mutabakata varılacağı belirtildi. Ayrıca stadyumun seyirci kapasitesinin arttırılması yönündeki seçenekler de incelendi.

Kaynak : Resmi Site
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ilerleme var demekki

Yorum

• İlk fotoğrafta, monitörde gözüken proje gerçekleştirilecekse, ne yeni bir stada var ne de yeni bir isime.

Alın size mükemmel bir Avni Aker
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk fotoğrafta, monitörde gözüken proje gerçekleştirilecekse, ne yeni bir stada var ne de yeni bir isime.

Alın size mükemmel bir Avni Aker
                            Bende ayni görüsteyim ve herzaman fenerin stadini örnek gösteriyorum,bence kadir has bile yepyeni stad olmasina rahmen ambians ve tribündüzeni bakimindan fenerin stadinin yarisi bile olamaz..Avni akeri cok iyi bir sekile sokabiliriz bence,hic gerek yok stada.
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Cok güzelmis insallah kapazitede arttiracakdir...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Şu ilk resimdeki gibi kapatılsın A.Aker yemişim yeni stadı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X