Baslikta dun yazilmis bazi mesajlari silmek durumunda kaldim. Ana konumuzun Stadyum oldugunu unutmayalim, her siyasal parti secimler icin vaad verebilir bu normal ama biz somut bir gelisme bir teklif bekliyoruz. Vaadler ustune konusmayalim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak m_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım Bu Kadar Büyük Bi Proje Şuanda Yapılmış Bitmiş Olsa Ne Olurdu Biliyormusunuz Başkan Volkan Bey O Koltuktan Ölene Kadar İnmezdi. Bende Trabzon'da Yaşıyorum. Herkes Kadar Bende Görüyorum Trabzon'a Yapılanları. Volkan Başkanın Belediyenin Parasıyla Yada Devlete Sunup Yaptıgı Bi proje göremiyorum. Kimse Demesinki Zagnos'u Yaptı. Orayı Toki yaptı. Kimse Demesin Tanjant'ı Yaptı Orası Yıllardan Beri Yapılıyo. Stadı İstiyorsak Eger Seve Seve Bazı Şeyleri Göz Önüne Almamız Lazım. Kim Yapabilir Bunu İktidar Yapabilir. Başka Kim Yapabilir Hic Kimse. Eee Demekki Ne Kadar Vaadler Verseler Bile Ne Kadar Erteleselerde Yapacak Olan Kim iktidar. Bunun Başka Cözümü Yok... Bilmem Anlayabildinizmi? Ama Kİmse Sanmasın Siyaset Degil Aslında Bu Demek İStedim. Büyük Projeleri Yapan Belediye Hep İkditar Partisinden. Bi Türkiyedeki İllerde Olan Projelere Bi Bakın. Ondan Sonra Haksızmıyım Anlarsınız....
Bende siyaset yaparım o halde madem sıkıntı yok
Tehdit kültürü malum kesimin ekolü olmuş durumda. Bir önceki seçimlerde stadyum sözünü Başbakan Trabzon meydanında yapmış olduğu mitingde vermişti. O sırada başkanımız iş bilmez Nuri Albayrak idi. Tam o mitingin ertesi günü yerel basın malum partinin milletvekilinin açıklamalarıyla sarsılmıştı. Biz stadyum sözü verdik ama Nuri Albayrak başkan seçilmezse yeniden stadı unutun diye Trabzonspor delegelerini tehdit etmişti. Gelinen sürece baktığımızda acaba milletvekilimiz haklı mı çıktı? Stad projesi ile genel seçimleri Trabzonda kazanan parti gözü doymaz bir şekilde hep bizim aç gözlülüğünü doyurmadıkça bu vaadini gerçekleştirmeyecek mi?
Gelelim alıntı yaptığım arkadaşa. Geçen günlerde bir tehditde bir bakanımızdan gelmişti. Çok etkisinde kalmışsın anlaşılan. Stadyum projesinin gerçekleştirilebilirliğini konuşurken Volkan Canalioğlu'na sallaman açıkçası niyetini belli ediyor. Üzüm yemek istiyorsan gel beraber yiyelim ama bağcıyı dövmek istiyorsan orada duracaksın ...
Yorum
-
Ya ArkadaslaR size bır sorum var... acaba stada kameram ıle gıreebılırmıyım.... foto mak. ile gırıyoruz ama kameraya ızın verırle mı.. hem 61.dk mızı hem kolbastımızı paylaşırım burdan...TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasetin kralı var bu mesajda
Tehdit kültürü malum kesimin ekolü olmuş durumda. Bir önceki seçimlerde stadyum sözünü Başbakan Trabzon meydanında yapmış olduğu mitingde vermişti. O sırada başkanımız iş bilmez Nuri Albayrak idi. Tam o mitingin ertesi günü yerel basın malum partinin milletvekilinin açıklamalarıyla sarsılmıştı. Biz stadyum sözü verdik ama Nuri Albayrak başkan seçilmezse yeniden stadı unutun diye Trabzonspor delegelerini tehdit etmişti. Gelinen sürece baktığımızda acaba milletvekilimiz haklı mı çıktı? Stad projesi ile genel seçimleri Trabzonda kazanan parti gözü doymaz bir şekilde hep bizim aç gözlülüğünü doyurmadıkça bu vaadini gerçekleştirmeyecek mi?
Gelelim alıntı yaptığım arkadaşa. Geçen günlerde bir tehditde bir bakanımızdan gelmişti. Çok etkisinde kalmışsın anlaşılan. Stadyum projesinin gerçekleştirilebilirliğini konuşurken Volkan Canalioğlu'na sallaman açıkçası niyetini belli ediyor. Üzüm yemek istiyorsan gel beraber yiyelim ama bağcıyı dövmek istiyorsan orada duracaksın ...
Çok güzel belirtmişsin.Şu andaki iktidar tehditle bir yerlere gelmeye çalışıyor.
Geçen gün bir Bakan '' Eğer bize oy verirseniz işleriniz daha hızlı olur,vermezseniz işler umduğunuzdan da yavaş olur '' diye konuştu.Eğer bazıları bu mesajdan sonra hala Volkan Beye suç buluyorsa varsın bulmaya devam etsin.
Her zaman belirtdiğim gibi tekrar söylüyorum şu andaki stadyum yapılan yerlerin Belediye Başkanlarını araştırın bakalım hangi partiye mensup.uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
organize işler bunlar
birilerinin işlerimizi yapmasınıı beklersek daha çok bekleriz
benim hayalim göbeğini kendi kesebilen tarbzonspor
taraftar olarak bana neler düşer bilmiyorum ama yönetimimize çok şey düşüyor ve ben yönetimimize güveniyorum...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasetin kralı var bu mesajda
Yorum
-
m_yilmaz, bence kimseye oyvermeleri yönünde tavsiyelerde bulunma... Çünkü konu çığrından çıkıyor, başka yerlere sapıyor.
Ben belediyenin bu konudaki önemini arz ettim kendilerine... Ama "İktidar partisine oy verin." demiyorum; "Böyle böyle bir durum var. Madem hükümet, iktidar/muhalefet belediyesi ayırt etmeden kolaylık sağlıyormuş, siz de kendi adayınızdan isteyin şu stadyumu." diyorum.
Belediyecilikte hizmet önemlidir. İzmir'in muhalefet partili belediyesi iktidarın teşvik ettiği modeli uygulayabiliyorsa, Trabzonlular da bu işten kendilerine pay çıkarsınlar. Yurt genelinde belediye başkanları, valiler kendi şehirlerine stadyum kazandırma yarışına girmişken, Trabzon Belediyesi üç maymunu oynamamalı bana göre... Seçmen sizsiniz, kendi taleplerinizi iletin adayınıza...
Yorum
-
İlk olarak diplomat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ArkadaslaR size bır sorum var... acaba stada kameram ıle gıreebılırmıyım.... foto mak. ile gırıyoruz ama kameraya ızın verırle mı.. hem 61.dk mızı hem kolbastımızı paylaşırım burdan...TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
Arkadaşım Ben Sana Kalkıp Akpye Oy Ver Demiyorum. Bak Şimdi Güzel Kardeşim. Volkan Bey Cıkıp Trabzonlu iş Adamlarını Bir Araya Toplayamazmı Toplayamaz. Gördük Bunu 5 Yıldır Kimse Gelmedi Trabzon'a. Bize Bunları Bir araya Toplayacak İnsan Lazım. Stad Oraya Olmaz Buraya Olurda Diyebilirdi Ama bir Acıklama Duymadım Ben Volkan Başkan'dan. Sizce Böyle Devam Ederse Yapılacagı Varmı Yok. Dua Edelimki Mehmet Ali Yılmaz Zamanında Stadı Büyütmüştü Yoksa Vay Halimize.
Yorum
-
İlk olarak m_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım Ben Sana Kalkıp Akpye Oy Ver Demiyorum. Bak Şimdi Güzel Kardeşim. Volkan Bey Cıkıp Trabzonlu iş Adamlarını Bir Araya Toplayamazmı Toplayamaz. Gördük Bunu 5 Yıldır Kimse Gelmedi Trabzon'a. Bize Bunları Bir araya Toplayacak İnsan Lazım. Stad Oraya Olmaz Buraya Olurda Diyebilirdi Ama bir Acıklama Duymadım Ben Volkan Başkan'dan. Sizce Böyle Devam Ederse Yapılacagı Varmı Yok. Dua Edelimki Mehmet Ali Yılmaz Zamanında Stadı Büyütmüştü Yoksa Vay Halimize.
aynen katiliyorumtut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak m_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım Ben Sana Kalkıp Akpye Oy Ver Demiyorum. Bak Şimdi Güzel Kardeşim. Volkan Bey Cıkıp Trabzonlu iş Adamlarını Bir Araya Toplayamazmı Toplayamaz. Gördük Bunu 5 Yıldır Kimse Gelmedi Trabzon'a. Bize Bunları Bir araya Toplayacak İnsan Lazım. Stad Oraya Olmaz Buraya Olurda Diyebilirdi Ama bir Acıklama Duymadım Ben Volkan Başkan'dan. Sizce Böyle Devam Ederse Yapılacagı Varmı Yok. Dua Edelimki Mehmet Ali Yılmaz Zamanında Stadı Büyütmüştü Yoksa Vay Halimize.
Başbakan gelip meydanlarda söz vermişken insanlara Volkan Canalioğlu demiş olduğunuz gibi bir işe girişmeye kalksa adamı tefe koyarsınız sizler. Sen kim oluyorsun başbakan yapacağım dedi sana ne diye. İşin trajikomik tarafı stad ile alakalı en küçük bir sözü olmayan Volkan Canalioğlu suçlu ama bangır bangır stad yapacağım diyenler ak pak
Yorum
-
İlk olarak m_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Acıkca Siyaset Var Konuşmamda. Kayseri'ye Stadı Kim Yaptı Belediye Yaptı. Bizim Belediye NE Yaptı Cocuk Parkı Yaptı Arkadaşım. Başka Bişey Ben Göremedim Trabzon'da. Ne Akpciyim Nede Volkan. Benim Tek Dilegim Bi Stadımız Olması. Arka Sayfaları Okudunmu Bilmiyorum Ama Siyaset Yapacagına Projeler Üretelim Dedim. Şimdi Bende Yapıyorum. Cünkü Sizler Yaptınızdan Dolayı. Bende Fikirlerimi Söyledim. Sen Bunu Siyasete Cektin. Evet Siyaset Var Diye Düşünebilirsin ama Bide Sana Olanları Söyleyim. Tokinin Yaptgı Zagnos'u Volkan Başkan Bizler Yaptı Dedi. Devleti KAtmadı. Kendi Sahiplendi. Tanjant'ın Acılışını Bizler Tamamladaık Dedi Devleti Katmadı. Sence Trabzon'da Yapılan En büyük Projeler Hangiler Bunlar Dimi. Devlet Baktıki Yapıyorum Gidiyo Başkanı Sahipleniyo. Bide Akyazıyı Yapsaydı Volkan Bey Ömür Boyu Orda. Ama Sen Dediklerimi Nerenle Okudunu Bilmiyorum. Anlayarak Oku Yada Üzüm Toplamak İsteyen Sensin. Ben Stad İstiyorum. COcuk Parkı Degil TamammıKadir Has zaten Kayseri belediye başkanıydı
Hangi dediğine laf söyleyeyim dediklerin baştn itibaren sakat. Adam projeyi üretti toki destekli proje yapıldı devlet yaptı oldu. Trabzonu bahsedilen kesim 15 sene yönetti niye o zaman yapmadılar. Ayrıca konumuz bu değil...
Stad yapmak belediyenin değil gençlik spor müdürlüğünün işidir. Başbakanın sözü vardır Trabzon halkına. Sözünü tutmak veya yemek tamamen başbakana aittir. Burada garip olan belediye başkanını saçma sapan sebepler göstererek suçlamandır. Propaganda yapacaksan sokağa çık yap
Stad istiyorum diyorsun ya stad istiyorsa sözlerini yerine getirmeyenlere git sitem et. Onlara propaganda yaparak stad gelmez sana...
3 kuruşluk belediye arazisini Trabzonspora verilmesini engelleyen zihniyet biraz zor stad yapar
Yorum
-
Şu an hükümetin tam seçim arefesinde stad sözünü kimse yemez artık.bu iş kabak tadı vermeye başladı.kayseri,bursa ve diğer şehirlerede yapılsın anlıyoruzda futbol şehri Trabzon a niye bu ayrımcılık onu anlamakta zorlanıyorum.söz verdiğin işi yapacaksın.yapamayacaksan da kimseyi heveslendirmenin bir anlamı yok.boş yere insanlar üzerinde inandırıcılığın zedeleniyor.Her şey TRABZONSPOR için
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum