İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
allah aşkına trabzon 40-45 bin kişilik stadı dolduracağına(büyük maçlar hariç) fazla inanmıyorum bence 33 bin ve stadın üstü güzel bir şekilde kapatılırsa alsana koşma pisti olmayan mis gibi stadElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40-45 bin kişilik yapalım ondan sonra yine kombine satmak için Vali alsın dağıtsın yine yaşlı yaşlı amcalara..Sonra orası Ahmet Vefik Paşa tiyatrosuna benzemeye biraz daha yaklaşsın..
Yorum
-
Çatıya taraftar almayacaklarına göre 21 bin kişilik stadın kapasitesini 33 bin yapmak için ne yaparlar?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40-45 bin kişilik yapalım ondan sonra yine kombine satmak için Vali alsın dağıtsın yine yaşlı yaşlı amcalara..Sonra orası Ahmet Vefik Paşa tiyatrosuna benzemeye biraz daha yaklaşsın..
Ben Trabzonspor tribünlerinin o tiyatroya benzemesine razıyım.
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocukluğumdan Ahmet Vefik Paşa tiyatrosunu bilirim eski ve yaşlı olabilir ama çok kalitelidir.Ayrıca orda Tiyatro seyretmek çok ayrı bir keyiftir.
Ben Trabzonspor tribünlerinin o tiyatroya benzemesine razıyım.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatıya taraftar almayacaklarına göre 21 bin kişilik stadın kapasitesini 33 bin yapmak için ne yaparlar?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatıya taraftar almayacaklarına göre 21 bin kişilik stadın kapasitesini 33 bin yapmak için ne yaparlar?
ama buda çok zor görünüyor. çünkü yer çok dar. stad zaten sıkışık. önden yol geçiyor, deniz tarafında hastane ve yerleşim yeri var. alan çok sıkışık.
kapasite falan artıramazlar bence anca üstünü kapatırlar oda avrupa
kupalarına katılırsak. katılamazsak onuda unutun.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
Kapasitenin 10 000 arttırılması için zemin aşağıya çekilecektir diye tahmin ediyorum. Kale arkalarının da diğer tribünlerle aynı seviyeye gelmesiyle de 33 000 e ulaşılabilir. Hiç yoktan iyidir.
Fakat 33 000 kişi derken maça 33 000 kişinin gelmesi değil.Maça gelmek yetmiyor,rakibe ve kendi takımına orada olduğunu göstermen gerekiyor.Bu da tezahüratla olur.33 000 kişiden iyi ses çıkar üstü kapanınca stadın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum