Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben baştan beri sıtmaya razıyım.

Akyazı projesi gerçekleşirse, olimpik stad olarak gerçekleşecek. Avni Aker'i ciddi olarak modernize etmek daha akıllıca geliyor bana.
    Bende Mahmet e katılıyorum...Stadın içinde atletizm pistide yaparlar o zaman at stadı çöpe...En iyisi böyle..Saraçoğlu modeli önümüzde...Bizde öyle yapalım...
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 33 bin meselesine de razı hale geldik.ama güzel olur gibi gelio tabi olursa.ayrıca bi stadın kapasitesini 10000 artırmak çok ilginç bişey çatı meselsine bu yaz bitecek deniliodu bakalım kapasite artırımına ne kadar vade verilecek

Yorum

• allah aşkına trabzon 40-45 bin kişilik stadı dolduracağına(büyük maçlar hariç) fazla inanmıyorum bence 33 bin ve stadın üstü güzel bir şekilde kapatılırsa alsana koşma pisti olmayan mis gibi stad
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• 30-35.000 kişi kapasiteli ve üstü kapalı bir stadyum bizim işimizi hayli hayli görür.En azından somut bir proje ve başında başkanımız var..
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• 40-45 bin kişilik yapalım ondan sonra yine kombine satmak için Vali alsın dağıtsın yine yaşlı yaşlı amcalara..Sonra orası Ahmet Vefik Paşa tiyatrosuna benzemeye biraz daha yaklaşsın..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              40-45 bin kişilik yapalım ondan sonra yine kombine satmak için Vali alsın dağıtsın yine yaşlı yaşlı amcalara..Sonra orası Ahmet Vefik Paşa tiyatrosuna benzemeye biraz daha yaklaşsın..
              Evet, ondan sonra ne destek verilir ne birsey verilir, sonra yuhalamalar baslar yine. En uygunu bence bu Cati ve Kapazite 33.000 yapilmasi.

Yorum

• Çatıya taraftar almayacaklarına göre 21 bin kişilik stadın kapasitesini 33 bin yapmak için ne yaparlar?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Zemin aşağıya doğru çekilebilir. Kale arkalarıyla maraton birleştirilir. Ya da Kale Arkaları 2 kat olur.
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    40-45 bin kişilik yapalım ondan sonra yine kombine satmak için Vali alsın dağıtsın yine yaşlı yaşlı amcalara..Sonra orası Ahmet Vefik Paşa tiyatrosuna benzemeye biraz daha yaklaşsın..
                    Çocukluğumdan Ahmet Vefik Paşa tiyatrosunu bilirim eski ve yaşlı olabilir ama çok kalitelidir.Ayrıca orda Tiyatro seyretmek çok ayrı bir keyiftir.

Ben Trabzonspor tribünlerinin o tiyatroya benzemesine razıyım.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çocukluğumdan Ahmet Vefik Paşa tiyatrosunu bilirim eski ve yaşlı olabilir ama çok kalitelidir.Ayrıca orda Tiyatro seyretmek çok ayrı bir keyiftir.

Ben Trabzonspor tribünlerinin o tiyatroya benzemesine razıyım.
                      20 bin kişiyi bağırtamadık 45 bini nasıl bağırtacaz....Boşver abi benzemesin yinede.....

Yorum

• en azından bahsedildiği şekilde yapılırsa bu bizi idare eder bence
                        giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çatıya taraftar almayacaklarına göre 21 bin kişilik stadın kapasitesini 33 bin yapmak için ne yaparlar?
                          Evet, kapasite nasıl hemen yarı yarıya artacak? Aklıma yatmadı.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çatıya taraftar almayacaklarına göre 21 bin kişilik stadın kapasitesini 33 bin yapmak için ne yaparlar?
                            bende onu düşünüyorum. nasıl 11.000 kişi kapasite artımına gidilecek. Maratona ve kapalıya bir şey yapamayız zaten. tek çözüm kale arkalarına yine 1 kat atmak. 5.000 kişilik 2 tribün eklenir.
                            ama buda çok zor görünüyor. çünkü yer çok dar. stad zaten sıkışık. önden yol geçiyor, deniz tarafında hastane ve yerleşim yeri var. alan çok sıkışık.

kapasite falan artıramazlar bence anca üstünü kapatırlar oda avrupa
                            kupalarına katılırsak. katılamazsak onuda unutun.
                            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Kale arkaları 2 kat olur ve kapalıya 1 kat daha yapılırsa ancak 11.000 kişi daha artar kapasite.Başkası mümkün görünmüyor.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Kapasitenin 10 000 arttırılması için zemin aşağıya çekilecektir diye tahmin ediyorum. Kale arkalarının da diğer tribünlerle aynı seviyeye gelmesiyle de 33 000 e ulaşılabilir. Hiç yoktan iyidir.

Fakat 33 000 kişi derken maça 33 000 kişinin gelmesi değil.Maça gelmek yetmiyor,rakibe ve kendi takımına orada olduğunu göstermen gerekiyor.Bu da tezahüratla olur.33 000 kişiden iyi ses çıkar üstü kapanınca stadın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X