Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnönü Mh.Trabzonspor Bulv. 61040 Trabzon
    Başbakanlık diyorum siz Trabzon'da bir adres veriyorsunuz...Bu galiba gençlik spor bölge müdürlüğünün adresidir...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başbakanlık diyorum siz Trabzon'da bir adres veriyorsunuz...Bu galiba gençlik spor bölge müdürlüğünün adresidir...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        spor bakanlığı yok ki nereye yürüyeceğiz...başbakanlığa yürürsek bizi götürürler valla
        izin alalım gerekirse jop yeriz trabzonspor için biz üvey evlat degiliz.

Yorum

• İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          stadyum muhabbeti sıktı abi
          katılıyorum. boşyere beynimizi, ağzımızı, ellerimizi yoruyoruz ve sıfır gibi etkisiz elemanız. sonuçta yetkililer ne düşünüyorlarsa o olacak.
          YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            katılıyorum. boşyere beynimizi, ağzımızı, ellerimizi yoruyoruz ve sıfır gibi etkisiz elemanız. sonuçta yetkililer ne düşünüyorlarsa o olacak.
            renkdaş sana katılmıyorum stad konusunda biz taraftarlar üzerimize düşen görevi yapmalıyız..örnek olarak yıllar önce napoli seyircisi maradonayı transfer etmişti..bizde üzerimize düşen görevi yapmalıyız.

Yorum

Bu ilginçmiş 40 bin kişilik stadyumun ihalesine çıkılacak mı yani bu tablodan bunu mu anlamalıyız ??
              En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 27.05.2009, 13:19.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Bunların gerçekleşme Olasılığı ?

Arsin araklı maçka yapılıyor diyelim
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gerçekleşme olasılıgı en az 3,yıl..

Yorum

• bizden başka kimse konuşmuyor bu konuyu emin olun. yenilenir o ayrı.
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• isterse yapılmasın
                      seçimde vurursun şamarı sonra bir daha ki gelecek olan illa ki yapar
                      herkes bu şehirde en çok değer verilen şeyin ne olduğunu iyi biliyor
                      hala bekliyoruz bakalım trabzona ne yapacaklar diye
                      şahsen trabzonlu değilim
                      hayatımda 2. defa geçen hafta gittim
                      aşık oldum bu şehre+insanına
                      bu güzide insanları hayal kırıklığına uğratmanın kimseye hakkı yok...
                      elbette benim bu ayazdıklarımı devletin başındakiler benden daha iyi biliyorlar...
                      ben bekliyorum,bekleyeceğim
                      vakti gelince de isteyeceğim
                      yine yapmazlarsa ben yapacam az kaldı zaten 2 sene sonra mezunum
                      sonra bütçe açacam trabzona özel......
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• hangi secimde vurcan samari?
                        benim bildigim iki secim gecti aradan degisen bisey olmadi, bundan sonrada degismez

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hangi secimde vurcan samari?
                          benim bildigim iki secim gecti aradan degisen bisey olmadi, bundan sonrada degismez
                          genel yerel farketmez
                          bence alack olan yine alır mesajı...
                          bu bence son şanstır diye düşünüyorum....
                          ama trabzonun yapısını,insanların huylarını suylarını yakından tanımam onu da belirteyim...
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Bize bakan değil gören lazım .
                            Koca Trabzonspor'a yeni bir stadın lazım olduğunu görmek bu kadar zor mu ?

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu ilginçmiş 40 bin kişilik stadyumun ihalesine çıkılacak mı yani bu tablodan bunu mu anlamalıyız ??
                              İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beyler, arkadaşlarımız Başbakanlık'a yürümekten bahsetmiş, ben de önce Trabzon GSİM'ye yürüyün demek istedim.

O liste Trabzon GSİM'nin sitesinde 2 senedir duruyor. Uluslararası organizasyonda kullanılacak olanlar öncelikli olmak üzere tüm tesisler GSGM bütçesinden karşılanacak. Her ilin böyle listeleri var. Trabzon'u diğerlerinden ayıran şey, 40 bin kişilik stadın da o listeye yazılmış olması.

Avni Aker ve berisi GSGM'nin mülkiyeti... Belediye stadı yapacağım diyorsa da GSGM ve Trabzon GSİM bu iş için gereken sözleşmede mutlak bulunacaklar. Başbakanlık'a yürüyene kadar iki adım ötedeki Trabzon GSİM'e yürümek lazım önce... Sonra Belediye'ye...

Ama kimsenin umrunda değil, artık benim de umrumda değil. Çünkü birlik yok, beraberlik yok... Taraftarda laf var, icraat yok...

Selametle...

Yorum

• faruk özak kocaelinde söyledi:
                                Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda vatandaşların daha modern stadlarda maç izlemeleri için yeni stadlar yapılmasını istediğini açıklayan Özak, bunun ilk öğreneğinin Kayseri'de yapıldığını hatırlatarak, ikinci olarak Bursa, Trabzon, Konya ve Antalya'da Kayseri modeli gibi stadlar yapılacağını söyledi.

kaynak:cihan
                                TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X