İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşbakanlık diyorum siz Trabzon'da bir adres veriyorsunuz...Bu galiba gençlik spor bölge müdürlüğünün adresidir...
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespor bakanlığı yok ki nereye yürüyeceğiz...başbakanlığa yürürsek bizi götürürler valla
Yorum
-
İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadyum muhabbeti sıktı abiYA SEV YA TERKET
Yorum
-
İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılıyorum. boşyere beynimizi, ağzımızı, ellerimizi yoruyoruz ve sıfır gibi etkisiz elemanız. sonuçta yetkililer ne düşünüyorlarsa o olacak.
Yorum
-
İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 27.05.2009, 13:19.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arsin araklı maçka yapılıyor diyelimBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunların gerçekleşme Olasılığı ?
Arsin araklı maçka yapılıyor diyelim
Yorum
-
isterse yapılmasın
seçimde vurursun şamarı sonra bir daha ki gelecek olan illa ki yapar
herkes bu şehirde en çok değer verilen şeyin ne olduğunu iyi biliyor
hala bekliyoruz bakalım trabzona ne yapacaklar diye
şahsen trabzonlu değilim
hayatımda 2. defa geçen hafta gittim
aşık oldum bu şehre+insanına
bu güzide insanları hayal kırıklığına uğratmanın kimseye hakkı yok...
elbette benim bu ayazdıklarımı devletin başındakiler benden daha iyi biliyorlar...
ben bekliyorum,bekleyeceğim
vakti gelince de isteyeceğim
yine yapmazlarsa ben yapacam az kaldı zaten 2 sene sonra mezunum
sonra bütçe açacam trabzona özel......
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi secimde vurcan samari?
benim bildigim iki secim gecti aradan degisen bisey olmadi, bundan sonrada degismez
bence alack olan yine alır mesajı...
bu bence son şanstır diye düşünüyorum....
ama trabzonun yapısını,insanların huylarını suylarını yakından tanımam onu da belirteyim...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ilginçmiş 40 bin kişilik stadyumun ihalesine çıkılacak mı yani bu tablodan bunu mu anlamalıyız ??İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunların gerçekleşme Olasılığı ?
Arsin araklı maçka yapılıyor diyelim
O liste Trabzon GSİM'nin sitesinde 2 senedir duruyor. Uluslararası organizasyonda kullanılacak olanlar öncelikli olmak üzere tüm tesisler GSGM bütçesinden karşılanacak. Her ilin böyle listeleri var. Trabzon'u diğerlerinden ayıran şey, 40 bin kişilik stadın da o listeye yazılmış olması.
Avni Aker ve berisi GSGM'nin mülkiyeti... Belediye stadı yapacağım diyorsa da GSGM ve Trabzon GSİM bu iş için gereken sözleşmede mutlak bulunacaklar. Başbakanlık'a yürüyene kadar iki adım ötedeki Trabzon GSİM'e yürümek lazım önce... Sonra Belediye'ye...
Ama kimsenin umrunda değil, artık benim de umrumda değil. Çünkü birlik yok, beraberlik yok... Taraftarda laf var, icraat yok...
Selametle...
Yorum
-
faruk özak kocaelinde söyledi:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda vatandaşların daha modern stadlarda maç izlemeleri için yeni stadlar yapılmasını istediğini açıklayan Özak, bunun ilk öğreneğinin Kayseri'de yapıldığını hatırlatarak, ikinci olarak Bursa, Trabzon, Konya ve Antalya'da Kayseri modeli gibi stadlar yapılacağını söyledi.
kaynak:cihanTRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum