Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• bizim stadda inş. yapılcak çarşamba gunu b.meclis toplanıyo projelerde stad da var kale arkası migros olucak stadın 4 tarafı kapatılcak oto part flan bu projeler var eyer cohunluk biizm leyimize oy verirse stad yenilencek her şey çarşamba gunu belli olucak

Yorum

• Biz daha çok gelir gideriz bu başlığa...
      Hep aynı şeyleri tekrar eder dururuz...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Ahhh ahhh...
        İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
        Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• bugun stadın önünden geçtim ah ulan sen ne destanlara şahitsin dedim içimden..bazen diyorum herkesin büyük stadı olsun biz o küçük mahalle arasındaki stadımızla efsane yazmaya devam edelim...seyirci açısısından büyütmek ve güzelleştirmek gerekir tabi.....ligin sonunda şimdiki stad kimseye yetmiyecek ama ozaman napcaz bilmiyorum malum kupa bizim

Yorum

• Bu stad başlığıda albayrak dönemindeki transfer başlığına döndü.
            Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• bu baslık bıze yenı bır stat yapılana kadar 1000 sayfayı bulur gıbı gelıyor bana..
              u will need justice at the end..

Yorum

• evet çarşamba günü herşey belli olacak olmasa bile devreye bizim girmemiz gerekiyor yapacagım iş çok basit pankart felan bir şeyler yapıp göstermek yapan yapıyor stad ama bize gelince yok

stad ne oldu stad ne oldu
                sölye tayyip stad ne oldu
                lafmı oldu lafmı oldu söyle tayyip ne oldu

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu baslık bıze yenı bır stat yapılana kadar 1000 sayfayı bulur gıbı gelıyor bana..

1000 olsa neyse bisey degil

bence 61000

Yorum

• BAŞKAN SADRİ ŞENERDEN STAD ACIKLAMASI

"STADIN ÜSTÜNÜ KAPATMAK İÇİN PROJE HAZIRLIYORUZ"
                    Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun üstünün kapatılması için proje hazırladıklarını da söyleyen Şener, "Bunun için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, olimpiyat bütçesinden para ayırdı. Mühendislik şirketlerine para kaptırmamak için, stadın projesini KTÜ'ye çizdirtiyoruz. Proje tamamlandığında stadın üstünün kapatılması için çalışmaların başlamasını planlıyoruz" şeklinde konuştu.

kale arkalarının birinide migrosa yaptırcaklar diye duydm

Yorum

• Adım hala proje
                      Yazarsam yerim kroşe
                      Kulak ver benim sese
                      Dolumu yemedinse yedirmedinse kese

Yorum

• Akyazı'nın çözümü 50 defa tekrarladığım üzere şöyle:
                        Avni Aker arazisini TOKİ'ye ver; denizi 600 dönüm doldurt.
                        TOKİ denizi doldurduktan sonra Avni Aker'e 3 yıl dokunmayacak. Süre dolunca yıkacak, otelini-konutunu yapacak.
                        Stadyum yapım işini, dolgu arazisindeki otellere karşılık ihale et.
                        Yüklenici firma stadyumu 3 yıl içinde bitirecek. Bitirip, teslim etmeden önce otel inşaatına başlamayacak.
                        Kaygılar: Yasa gereği Akyazı'ya spor tesisi dışında bir şey yapılamaz deniyor.
                        Hayır, efendim. Yasa zorunlu hallerde konaklama tesisi de yapılabilir diyor. 2011'i bahane ederek stadyum yapmak isteyenler, 2016'yı da bahane edip otelleri paşa paşa yaptırırlar.
                        Kaygılar: Otele karşılık stadyum olur mu?
                        Bal gibi olur. Antalya Belediyesi, stadyum ve spor salonlarını bu şekilde yaptırıyor.
                        Kaygılar: Amatör futbol ne olacak?
                        Akyazı'ya taşınacak. Tramvay hattı Akyazı'nın önünden geçecek. Gerekirse amatör futbolculara sporcu pasosu çıkartılacak.

Sunumu, Microsoft Power Point Viewer programı ile görüntüleyebilirsiniz:
                        http://rapidshare.com/files/197967365/TrabzonAkyaz__305_Projesi.pps.html

İndirmeden bakmak isteyenler için:
                        http://www.swfupload.com/view/117151.htm
                        A. Aker’in üstü kapanıyor - 04 Mart 2009

BAYINDIRLIK İskan Bakanı Faruk Özak, A. Aker’in bugünkü haliyle Trabzonspor’un bu stadyumda Avrupa Kupası maçı oynamasına izin verilmeyeceğini belirterek, hızlı bir şekilde Avni Aker’in eksiklerini tamamlayacaklarını belirtti. Özak, Spordan Sorumlu Bakan Murat Başesgioğlu ile görüştüğünü, önümüzdeki sezona kadar A. Aker’in üstünün kapanacağını ve otopark sorununun halledileceğini söyledi. Özak, Akyazı Projesi için ise, “Hepsini birden yapmak güç. Bir yerden başlayacağız” dedi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Akyazı Stadı’nın şu andaki şartlarda yapılmasının çok güç olduğunu ancak Avni Aker Stadı’nın üstününü tamamen kapatılması ve Trabzonspor’un sezon başında stada harcadığı paranın devlet tarafından karşılanacağını söyledi. Trabzonspor’un bugünkü mevcut stadında Avrupa Kupası maçı oynanmasının son derece güç olduğunu ifade eden Bakan Özak, bu nedenle hızlı bir şekilde Avni Aker’in otopark sorunun çözümlenmesi ve üstünün kapatılması konusunda Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu ile görüştüğünü ve bu konuda Trabzonspor’un proje hazırlattığını ve önümüzdeki sezona kadar Avni Aker Stadı’nın yeni görüntüsünün tamamlanacağını dile getirdi.

AVNİ AKER’İN YENİLENME MASRAFLARI
                        YENİ DÜZENLEMELERİ DEVLET TARAFINDAN YAPILACAK
                        Avni Aker Stadı’nın üstünün tamamen kapatılması ve poligonun bulunduğu alanın katlı otopark haline getirilmesi konusunda Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile bir haftadan buyana yoğun bir gündemle çalıştığını kaydeden Bakan Özak; "Avni Aker yenilendi. Trabzonspor kale arkalarına asansörlere harcadığı parayı biz Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu’ndan istedik. Bu para inşallah Trabzonspor’un kira ücretine karşılık sayılacak. Ayrıca bakandan şunu talep ettik. Poligonu yıkalım. Altına ve üstüne otopark yapalım. Poligon’u başka bir yere taşıyalım. Trabzonspor’un stadının üstünü de tamamen kapayalım. Murat Bey, 2011’i bahane ederek ben bu parayı bulabilirim dedi. Bazen şimdi 1 haftadan buyana bu işin peşindeyim. Trabzonspor bu yıl inşallah şampiyon olursa Avrupa kupalarında takımımızı oynatmazlar. Bunun için otoparkı yapacağız. Üstünü kapatacağız. Sadri Bey’li ben ve diğer arkadaşlar gece gündüz bu işin peşinde koşuyoruz. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu ile dün yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında bu konuyu bir kez daha görüştük. Kendisi bu konuda ilgili birimlere yanımda talimat verdi. Stadın düzenlemeleri yeni sezona yetişecek. İnşaallah Trabzonspor bu yıl şampiyon olacak ve önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’ni Avni Aker Stadı’nın yeni ve görkemli ortamında oynayacak" dedi.
                        Akyazı Stadı’nın yapılmasını takip ettiğini ancak bugün ki ekonomik şartlara göre hiçbir girişimcinin bu projeyi yapmaya yanaşmadığını dile getiren Bakan Özak, "Akyazı’nın yapılması için de ekonominin düzelmesini ve müteşebbisin çıkmasını bekliyoruz. Müteşebbise de biraz bir şey daha vermemiz gerekiyor. Akyazı Projesi yapılmayacak demiyorum ama bu yıl da yapılacak demiyorum. Olimpiyatlarla bu stadın bir ilgisi yok. 2007 yılındaki Karadeniz Oyunları’nın açılışı Avni Aker Stadı’nda yapıldı. Avni Aker’de açılışı yapılabilir. Biz olimpiyatları bahane ederek Başbakan’ımızın, Spordan Sorumlu Devlet Bakanımızın talimatıyla kıyı kenar çizgisini aştık. Yasal olarak aşamıyorduk. Hani diyorlardı ya Faruk Özak kıyı kenar çizgisinin önünde engel diye. İmzalamıyor diye. Öyle bir şey olur mu? Böyle bir projeyi Trabzon isterse ben nasıl istemeyeyim. Evvela Faruk Özak ister. Sayın Başbakanımız bu projeyi destekliyorum dedi, destekledi. Bu konuda hukuki altyapı işlemleri geçti. Daha sonra yine destekledi. Al Yavuz Selim’i, Al Avni Aker Stadı’nı, al kapalı spor salonunu yap dedi. Girişimci aradık ama bulamadık. 660 bin m2 alanın dolgusu 50 milyon dolardan fazla tutuyor. 32 bin kişilik stat 64 milyon dolar. Buyurun ortaya çıkan rakam. Peki biz buraları verdik. Akyazı’yı yapan var mı? Sadri Şener’in kardeşi Sani Şener’le konuştu. Biz konuştuk. Gençlik Sporla konuştuk. Herkes araştırdı baktı Bu düşünce fizibil değil dediler. Peki ne yapalım dedik. Üzerine başka bir şey daha verelim dedik. Dediler ki biz bu işi yapamıyoruz" dedi.
                        Akyazı’da stat ve konuklama yerinin öncelikli yapılmasının daha mantıklı olacağını, Trabzon Belediyesi’nin de bu işin içine girmesiyle birlikte konunun daha çabuk çözümlenebileceğini kaydeden Özak, "Bu konuda ben de Başbakanımıza bilgi verdim. Şimdi buranın yarısını dolduralım. Stadı yapalım. Konaklamayı yapalım. Bunu bir girişimci yapsın. Sonra devamı gelsin. Bunun parasını biz vereceğiz demedik. Girişimci yapacak ama hükümet olarak buna destek verilecek. Kayseri, stadı nasıl yaptı. Kayseri Belediyesi’ne bu stat verildi. Kayseri Belediyesi bu stadı 100 milyon dolara sattı. Öbür tarafı 90 milyon dolara yaptı. Şimdi biz bunu Trabzon Belediyesi’ne versek satsa bu stadı yapabilir mi? Hayır yapamaz insafsızlık yapmayalım. Ama belediye bu işin içinde olursa burası daha rahat yapılabilir. Nasıl yapar. Bu denilen yerler dışında burayı yapacak olan firmaya bir yer daha verir. Mesela terminalin yeri verilse terminali stadını yanına taşırsa bu işi yapılabilir. Ama Trabzon Belediyesi bu konuya uzak kaldı. Hiç yorum yapmadı. Halbuki Avni Aker Stadı’na, Yavuz Selim sahasına, Kapalı Spor Salonu’na imar izni verirken bunlar belediyeden geçiyor. Trabzon Belediyesi’nin buranın yapılması için başka arazileri olabilir. Bu da bir formül. Ama tüm bunlara rağmen Trabzon Belediyesi’ni eleştirmiyorum. Biz burayı takip ediyoruz. 2011 ile ilgili bir sorun yok" diye konuştu.

Kaynak: gunebakis.com.tr

----

Önce 660 dönüm alanın dolgusuna 100 milyon Dolar dendi; şimdi 50 milyon Dolar'a düşmüş. Benim sunumda bahsettiğim üzere bu değer daha da düşecektir. Kayseri Belediyesi eski stadı 100 milyon Lira'ya satıp, 70 milyon Lira'ya yaptı yenisini, bunu da düzeltmek istiyorum. Trabzon Belediyesi'nin Akyazı'da aktif rol alması gerekiyor.

Yorum

• Arkadaslar konu ait oldugu yer olan Kulup bolumune tasinmistir. Basliga mesaj yazan arkadaslar cok guzel fikir alisverisinde ve onerilerde bulunuyor. Bu sekilde bol laf uretmektense bol fikir uretmek kulubumuze yardimci olmak ve kendi dinamiklerimizi kullanmak adina oldukca yararli...Kendi adima tesekkur ediyorum.

Ayrica bu baslikta dunyadaki stadyum fotograflarini ve kendi resimlerinizi paylasmak yerine Trabzonspor kulubunun stad projesi uzerine konusursaniz benide mesajlari tasimak zahmetinden kurtarmis olursunuz.)

Yorum

• yaklaşık 120 milyon dolarlık bir proje akyazı faruk özak'ın ifadesine göre!!daha öncesinde sadece dolgu için 100 m dolar diyordu ama nasıl olduda bu 50 m dolara düştü!! bir konuda diyor ki devlet kayseriye bişey yapmadı, adamlara 100 m dolar verilmiş daha ne olsun!!
                            yanlış anlaşılması verilmesi taraftarıyım ama bu tip konularda neden hep karadeniz güdük kalıyor anlamış değilim! diyorum 20 yıl öncesinin trabzonundan değişen ne var, devletin yaptığı hangi yatırım var??
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Arkadaşlar Kadir Has Stadına devletten yardım gitmedi bir tarafım kayseili olduğu için çok iyi biliyorum.
                              İkincisi Kayseri ile Trabzonu bir tutmak hata olur.Çünkü Kayseri Türkiyenin en zengin şehri.Para sıkıntıları hiçbir zaman olmamıştır.
                              Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Önemli bir demeç vermiş bakanımız
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X