Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rizespor yaptı,bizim hala ortada hiçbirşey yok!!!
    Rizespor'u tebrik ederim...
    Ama bizimde artık birşeyler yapıp bu belirsizliği ortadan kaldırmamız lazım...
    Arkadaslar ne yazdiginizin farkindamisiniz?
    Rizesporu tebrik edecek bir durum ortada yok,stadi devlet yaptirmistir.
    Biz de kriz öncesi olsaydi ve basbakan de Trabzonlu olsaydi daha güzel bir stada kavusurduk.
    Rizesporun kasasindan bu stad icin tek kurus bile ciktigini zannetmiyorum.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• helal olsun tükiyenin böyle stadlara ihtiyacı var.. inş kayseri seyitcisi boş bırakmaz değerini bilir... haftaya fener kayseri galiba... inş yenerler.. darısı bize...
      TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        memlekette siyaset futbola, futbol siyasete göbekten bağlı, hala siyaset konuşmayalım diyenler var be kardeşim
        iktidarda bunlar değil de ötekiler olsa söylem değişecek mi?
        bu takıma faydası olmayanı at çöpe gitsin
        O zaman yöneticilere öneri olarak sunalım kurallardan "Forumda siyaset konuşmak yasaktır." ibaresini kaldırsınlar.

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O zaman yöneticilere öneri olarak sunalım kurallardan "Forumda siyaset konuşmak yasaktır." ibaresini kaldırsınlar.
          siyaset konuşmaktan kastın, anladığın nedir?
          o bahsedilen şehirlere stadı bu siyasi iktidar yapıyor da sana zırnık vermiyorsa ben bunu dile getiririm birader, bu siyaset konuşmak veya atıyorum propaganda yapmak değildir
          iktidar belli, belediye belli.. var mı bana bi faydaları, yok..
          o zaman alayının vur beline rahvan gitsin
          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O kuralın amacı siyaset odaklı konular açıp siyasi tartışmalar yapmakla alakalı sanırsam.

Burda söz konusu olan Hükümet ve Trabzonsporu ilgilendiren Stadyum projesi.Yani Asıl odak nokta Siyasi bir konudan çok Trabzonspor ve Stadyum.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• bizim için siyaset Trabzonsporun menfaatleridir beyler...
              coolman COLMAN....

Yorum

• Gel de imrenme, hayırlı olsun.
                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Stadyum konusunda siyaset konuşmamak olmaz stad konusu başlı başına siyasi bir konu.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adana'ya niye stad yapıyorsunuz derler ilgililere
                    Hüseyin bize de stat yapacağız diyorlardı ama henüz bir şey göremedik

Hele bir başlasın Adana'da inşaat ondan sonra bakarız.
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Avni aker avrupa maclarina yetismezse maclarimizi rize de oynamamiz düsünülebilir.
                      Tamam stad 15 bin kisilik ama böyle bir stadda atmosferinde muhtesem olacagini unutmayalim.
                      Ik tercih elbette avni aker olur ama rize de ikinci planda düsünülebilir.
                      Bu arada stad yapilmisken 15 bin kisilik yapilir mi be kardesim.Sanki stad degil basketbol salonu yapiyorlar.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• buda bizden..uyutulduk...hadi iyi uykular beyler..
                        coolman COLMAN....

Yorum

• kayserinin stadı gerçekten güzel olmuş, ama bana koltuklar arası boşluklar fazla gibi geldi kriterlerden dolayımı bilmem ama, fazla bölünmüş aralar belli bir bütünlük yok gibi duruyor
                          ATAMIYANA ATARLAR...
                          galatasaray fransadır !

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            belediye başkadı hangi partiden hepimiz biliyoruz...lütfen siyaset konuşmayalım birbirimizi kırabiliriz

Ya sen neyden bahsediyorsun.Belediye Başkanı CHP'li ve iktidar AKP'li olduğu için göz boyamak adına sadece kendi elinde olan illere yatırım yapar.(Onuda yapmıyor)Başkanlığı kendisinde olmayan illere yardım yapmaz.Bir dahaki seçimde orayı alabilmek adına.

Şu ana kadar stat yapılan ve yapılma aşamasında olan şehirlerin Belediye Başkanları hangi partiden bir araştır ondan sonra burada konuş.

Sana basit bir örnek daha;

Başbakan nereli? Rize
                            Cumhurbaşkanı nereli? Kayseri

Statlar nereye yapıldı?

Sakın bana oraların arazisi daha değerli demeye kalkma isteyen istediği şeyi istediği şekilde yapar.Yok mu Trabzonda düz bir arazi stadın yapılabileceği?Yokmu Devletin o kadar kaynağı?

Bunlar hazır oy avcılığından başka bir şey değil seçime kadar yapacağız derler seçimi alıncada unuturlar.Ama Trabzondan bu seçimde de CHP yi alabileceklerini zannetmiyorum bu hareketlerine rağmen zaten Volkan Başkanın yaptıklarıda ortada.

Bu iş siyasetden başka bir şeyle bağlantılı değil.
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• yalnız Kayseri'yi devlet değil Kadir Has'ın başında olduğu işadamları yaptırdı.Rize'yi bilmiyorum.
                              inadına BORDO & MAVİ ....

Yorum

• devlet para vermeden hayatta stad yapamayız ama olura stad yaptırırsak insallah türk sirketlere yaptırmayız yabanclar yaparsa daha iyi olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X