Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kale arkaları büyütülmeli ve karşı tribün direksiz bir çatıyla kapatılmalı..Tek başına Trabzon bu stadı yapamaz..Devlet Sivas'a bile stad dikecek bu ülkenin en büyük futbol şehri yetim çocuklara gibi bırakılacak..Avni Aker bize yeter..Gölge temesinler başka bir şey istemiyoruz...

Yorum

• Ben başından beri Akyazı olayını istemiyordum.Benim A.Aker stadım yeter.Gerekli düzenleme yapılsın aynı yerde devam...
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben başından beri Akyazı olayını istemiyordum.Benim A.Aker stadım yeter.Gerekli düzenleme yapılsın aynı yerde devam...
        sen o zaman trabzon sehrının gelecegını dusunmuyosun..
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Gökhan ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni stad yapılmıyacakmış zaten.Avni Aker modernze edilecekmiş
          bu iyi bizim stadımız iyi...
          sadece kale arkalarına takviye gerekiyor...
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resmin sol üst köşesi Polita.

Askeri arazi orada.

Yalnız tesisler oraya taşınacak diye duymuştum.
            wolf_TS61

arkadaşlar ikinizde yanlış biliyorsunuz.
            wolf Polita denen mevkii Atatürk köşkünün dönüş yolu üzerinde.
            çok uzun bir araziye sahip ormanlık. askeriyeye ait orasıda. daha önce buranın adı geçmişti tesisler için.

magic yattara
            senin eklediğin fotoda bahsettiğin soldaki foto Polita değil . Çatak mevkiinde. Kuruçeşmeye çıkmadan biraz aşağıda. orasıda askeriyeye ait dediğin gibi ama Polita değil.

Kısacası o foto nun statla düşünülen projelerle alakası yok.
            bir dönem Tesislerin Politada yapılma fikri ortaya atılmıştı. Polita denen mevkiide dediğim gibi Atatürk köşkü dönüş yolu üzerinde. ama daha sonra gündemden çıkarıldı.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi
              Yalandan kim ölmüş,,
              yine başladılar bu konu üzerinden siyaset yapmaya! biz de hakettiği gibi yönetilen bir toplum olarak hiçbir vaadin peşinden koşmadık, bundan sonra da koşmayız zaten...
              bizi kandıranları Allaha havale ediyorum, umarım kendileri de bir hesap yerinin olduğunun farkına varırlar, öyle olduklarını söyleseler bile söylemlerle eylemler ters maalesef!!!
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi
                Yalandan kim ölmüş,,

öyle dedi valla
                inadına BORDO & MAVİ ....

Yorum

• İlk olarak sahinsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  öyle dedi valla
                  seyrettim bende. Tabiki öyle diyecek 2 ay sonra seçim var. 1 Oy için her vaat te bulunurlur..Nuri albayrakta ne vaatlerle Trabzosporun başına gelmişti. ilk işi limanı Trabzosporumun elinden almak oldu.. Kanmayın bunlara.. Trabzosporun şu an başında zeki, çevik, uynı zamanda ahlaklı bir başkanı var, ( çevikliği yönetiminde ). < Başkanımız neyin olabilir olduğunu gayet iyi biliyor..bunuda ifade ediyor.. onu kandıramazlar.. gereğini yapacaktır.. yeterki gölge etmesinler...

Yorum

• oy almak icin her türlü yalani söylerler

Yorum

• bizde onları gömeriz sandığa ...
                      inadına BORDO & MAVİ ....

Yorum

• bence kale arkalarını bir katdaha çıkıp maratonuda biraz büyütsünler

Yorum

• şöyle bir şey olursa çok şık olur hem maddi getirisi olur
                          sokak tarafı mağazalarla doldurulup
                          stad tarafı loca olarak değerlendirilebilir

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            wolf_TS61

arkadaşlar ikinizde yanlış biliyorsunuz.
                            wolf Polita denen mevkii Atatürk köşkünün dönüş yolu üzerinde.
                            çok uzun bir araziye sahip ormanlık. askeriyeye ait orasıda. daha önce buranın adı geçmişti tesisler için.

magic yattara
                            senin eklediğin fotoda bahsettiğin soldaki foto Polita değil . Çatak mevkiinde. Kuruçeşmeye çıkmadan biraz aşağıda. orasıda askeriyeye ait dediğin gibi ama Polita değil.

Kısacası o foto nun statla düşünülen projelerle alakası yok.
                            bir dönem Tesislerin Politada yapılma fikri ortaya atılmıştı. Polita denen mevkiide dediğim gibi Atatürk köşkü dönüş yolu üzerinde. ama daha sonra gündemden çıkarıldı.

Dur hocam yahu.Hayatımız geçti orda

O ormanlık görünen yer ya polita ya da Bahçecik tarafındaki ormanlık alan.
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Madem devlet bize yeni stad yapamıyor o halde bize Avni Aker'in, Yavuz Selim'in, kapalı spor salonunun arazi ve kat tapuları verilsin biz bakalım başımızın çaresine. Herkesin stad projesi bizden sonra çıktı, bizden önce bitirildi, açılacak. Bir futbol kenti burda dururken oy mekanlarına, hemşeri şehirlerine stadlar dikiliyor. Boş stadlarda oynayanlar daha büyük boş stadlarda oynuyacak. Zararsa asıl zarar bu
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• dün cnn de izlediğim kadarıyla.. akyazı yapılana kadar daha doğrusu yapan cıkana kadar bizim stadın üstü kapanıcak otopark yapılacak belki biraz daha kapasite arttırılabilir... bu parada 2011 deki olimpiyat bütcesinden cıkacakmış.. spor bakanından söz almış başka.. öyle dedi
                                TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X