Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devlet niye sportif basariya baksinki?
    O zaman Istanbul takimlari gelir "bana 80,000 kisilik stad yap" der.

Daha önce dedigim gibi, kara'da yer bulunursa bana göre hemen olur bu proje.

Pazarkapi vs olmazmi?

Milli Emlagin Trabzon sehirinde arazisi varmi?

Yorum

• İlk olarak OnOuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaa daha Tayyip Trabzon'a gelip sallamaya baslamadımı ! Yeni stad, yeni istihdam alanları vs vs vs die !
      yüz kalmadı heralde !
      u will need justice at the end..

Yorum

• kayserinin belediye baskani yapti stadi trabzonun belediye baskani birsey yapmiyormu???

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kayserinin belediye baskani yapti stadi trabzonun belediye baskani birsey yapmiyormu???
          Reklamdan başka birşey yapmıyor ,bu konu da biraz siyasi konuşmalara dönüşüyor haliyle devletten başkası yapamaz çünkü bu stadyumu.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Kayseri stadini MultiTurkmall yapmiyormu?. Ona göre eski stadin arazisi onlara verildi ve Forum Kayseriyi yapacaklar. Eski stadin yikimi zaten basladi bile ve Kayseri Adanada oynicakmis.

Yorum

• isim ve parti lazım değil;yeni belediye başkan adaylarından birinin vaadelerinden biride bu stad olayı imiş.sivil toplum kuruluşları ile birlikte yaptıracağım diyomuş.hatta mevcut başkana bu mevzuyu uçakta sohbet ederken sormuştum taa mayıs ayında,lafı döndürüp dolaştırıp kapattı mevzuyu.bakmayın beyler bizim siyasilerimizin ve kentin önde gelenlerinin atıp tutmalarına,kimse bir araya gelip sesimizi yükseltelim demiyor,diyemiyor ..nedense..
              Namlusunu milletine doğrultmuş tanklara ben selam durmam... Muhsin Yazıcıoğlu

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kayserinin belediye baskani yapti stadi trabzonun belediye baskani birsey yapmiyormu???
                Kayseri'nin belediye başkanı hangi parayla stadın ne kadarlık bir kısmını yaptı? Cebinden yaptıysa helal olsun, belediyenin parasıyla yaptıysa yine helal olsun..

Bizim belediyenin o kadar kar eden bir belediye olduğunu düşünmüyorum. Malum henüz "doğalgaz" gelmedi şehre..
                Naber?

Yorum

• Kayseri'nin stadını Cumhurbaşkanlığından ödenen bütçeyle yapıldığını okumuştum bir gazete haberinde. Yani Devlet Yaptırıyor.
                  t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kayseri'nin stadını Cumhurbaşkanlığından ödenen bütçeyle yapıldığını okumuştum bir gazete haberinde. Yani Devlet Yaptırıyor.
                    Evet öyledir kesin. fotomaçın siyasi versiyonunda mı yazıyodu?

Yorum

• biri el atsın artık şu projeye
                      Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                      Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• bizim belediye başkanı düğünlerde cenazelerde boy göstermekten millete sarılmaktan başka bişe yapmıyor ki..adamda görüntü var icraat yok. eğri oturup doğru konuşalım bu adam varken hükümet falan o projeyi desteklemez.
                        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• kayseri eski stadının arsası çok değerli. şimdi düşünün meydana yakın yerde bir stadınız olsun. o kadar alanın değerini bir düşünün. o arsayı bir inşaat şirketine devrettiler. onun karşılığındada şehir dışına bir yere yeni bir stad yapıyorlar. bursaya, konyaya yapılması planlanan stadlarda da aynı politika izlenecek. çünkü onların stadlarının arazileride iyi para ediyor.
                          trabzon içinde bu düşünüldü. fakat gelin görün ki hiç bir inşaat şirketi buna yanaşmadı. çünkü maliyeti bile kurtarmayacak. bizim avni akerin bulunduğu yer ve çevresi çok değerli değil. trabzon zengin bir yer değil. şirket oraları alıp ne yapacak ki kâr elde etsin.
                          devletin direkt katkısı olmadan bu stad yapılamaz. hele hele dolgu ile hiç olmaz. çünkü şu andaki avni akerin yeri ve çevresi sadece dolgu parasına bile yetmiyor.
                          öyle trabzon gibi küçük belediyelerin desteklemesi ile hiç olmaz. belediye bütün varlığını verse yapamaz o stadı, yaptıramaz.

ama asıl yeni stad yapacaz deyip, heryeri uzay üssü gibi resimlerle süsleyip, bu işi siyasete döktürüp milleti kandıranları, onların oylarını alanları ayıplıyorum.
                          En son toksoy61 tarafından düzenlendi; 06.01.2009, 21:23.
                          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Benim anladigim kadar eski stad arazi degeri yeni stad icin yetiyor. Ama Akyazi / dolgu icin yetmiyor.
                            Pazarkapi nasil olur yeni stad icin?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet öyledir kesin. fotomaçın siyasi versiyonunda mı yazıyodu?
                              Kayserisporun stadını Belediye devlet desteğiyle yapıyor.Keza Rizesporun stadınıda devlet yapıyor.

Yorum

• Stad işi siyaset işi,bu arada partilerin Trabzon Belediye Başkanı adayları belli oldu mu? En azından onlar belli olduğunda yağmasalarda gürleyerek 3 ayı geçiştirmemizi kolaylaştırırlardı.Haa bu arada adaylardan Trabzon'a ''Deniz Getirmeyi'' vaad edenlerde çıkabilir unutmayın........
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X