Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sahil yolundada bizi öyle kandırdılar. yok efendim üstten yol gitmesi pahalı olurmuşmuş diye güzelim deniz gitti. çocuklarımızın yüzüne nasıl bakacağız? bir de stad için denizi dolduralım. nasılsa en kolayı o. adamlar denizin altından yol geçiriyorlar biz hala denizi doldurup bir eşyler yapmak peşindeyiz. tabi ki bize bir stadyum lazım. ama bunun için hiç düşünülmeden harket edilmesine de karşıyım. gerçi karşı olsam ne yazar, karadeniz insanı her tarafı yeşillik olduğu için doğanın önemimi maalesef pek kavrayamıyor, ben de dahil olmak üzere..
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Korsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kos koca Trabzon'da; Trabzonspor'a stad yapılacak yer olarak gidip Denizin doldurulmasına karar veriliyor... Hemde Karadenizi... Hayretle bekliyorum sonucu... Orayı doldurana kadar normal karada neden yapılmaz stat anlamıyorum ... Şimdi derler öyle bi yer nerde var diye... İstenirse emin olun bulunur... Adamlar dağın doruguna stat yapıyolar... Bunun önegi cok Ankara, Sivas, Kadir Has ve Seyran tepe projeleri bunlara örnek sayılır...

İş siyasi rezillikte bitiyor ama iktidar kadar muhalefettede iş yok bu konuda...
      Ben ümidimi yitirdim açıkcası... ama sanırım bu işi gündeme taşımalıyız...

Büyük bi kampanya başlatalım... Her maçta bolca Pankartlar açalım ... "Hani verdiginiz sözler" "Ellere varda bize yok mu?" "Trabzonun yolu Trabzonspordan Geçer" gibi ... Yoksa Seçimden sonra yapılacak okadar çok işten (yapılsa bari) bizim stada zaman kalmıyacak...
      Acil olarak bu konuda harekete geçmeliyiz ve bir an önce tetiklememiz gerekiyor...
      Stat yetermiş felan filan hikaye.... Yeni cillop gibi stat istiyoruz... ve Bunuda yapacaklar ; yapmak zorundalar !

Cok hakklisin istendinmi heryerde stad yapilir bakin size bir kac örnek Adamlar nereye yapmislar stadi

Braganin stadi:

Bunlar sade örnek Adamlar nerelerde yapmislar bizmi yapamicaz sanki, ama dedim gibi istek önemli nekadar istiyorsun birseyi yani
      En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 08.01.2009, 01:28.

Yorum

• dünyanın tüm yahudilerinin israile ödediği vergi gibi
        Trabzonsporlular, adı vergi olmasın (yeteri kadar var, anamız ağlıyor) ama
        adı her neyse öyle bir ödemeyi gönüllü kabul edelim
        Trabzonlular 1,5 katı verecek yağma yok

şimdi diyeceksiniz,
        üstad; millet üye olmamış, üyesi aidat yatırmamış
        dergiye abone olmamış, neyse

hanım 4 aylık hamile
        ben krizzede
        aylık sabit 11 garanti ödeme, fatura cart curt
        ahanda taşıt vergiside geldi
        işsizlik maaşıda yok
        ama ben, hadi adı vergi diyelim
        kendimi vermeye mecbur hissederim, veririm

ele güne rezil olmaktansa, yaşasın Trabzonspor
        onur

Yorum

• stat mühim değil önemli olan o stadı doldurmak
          Eğil Kulak Ver Ceddine..Türke Kefen Biçmek Kimin Haddine..Avrupa'dan Çin Seddine..
          Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
          By_Karizma

Yorum

• İlk olarak _ERHaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            stat mühim değil önemli olan o stadı doldurmak
            Stadın iyi olursa "daha çok dolar" $
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Uzungöl Arenalar geldi aklıma

Yorum

• bizim stad asla olmiycak hayall
                [T][S]

Yorum

• Aslında Novotelin önüne Dünya Ticaret Merkezinin yerine sığmaz mı bizim stad.

Yorum

• Su pazarkapi yani uygunmudur size göre?
                    Mutalaka kara'da yapilmali. Mümkünse genis arazi olmai. Meydanli ve illerde stadi +60bine büyütme imkani olmali.

Yorum

• Stad, Meydan yakınlarında olursa, maç günleri ve saatleri Meydan'ın halini düşünemiyorum. Çok cıvıl cıvıl olur. Tabi maç sonucuna da bağlı.
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• bence burda stad gayet güzel yapilir:

Yorum

• Yorum

• Kayseri stad projesini takip eden bir arkadasa sordum

Eski stadin yerini ihale ile TurkMall firmasina satti Belediye. (100 milyon TYL)
                            Belediye sonra Stat icin ihale yapti. Ihaleyi 56 milyon YTL ile Pasali gurubu kazandi..

Yani stadi belediye yaptiriyor. Ama para cebinden cikmiyor..

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pazarkapı..

süper tespit... buraya stad yapilabilir. zaten sahil kenarini batirdilar, bari böyle gönlümüzü alsinlar... cuk diye oturur stad...

Yorum

• Bugün Radyospor'da Hayrettin Hacısalihoğlu konuştu. Stad hakkında çok olumlu bir gelişmenin henüz olmadığını ama yapılmasını yüksek olasılık olarak gördüğünü söyledi. Sorunun dolgu/kazık+stad inşaat masrafının Avni Aker arazisinin değerini geçmesi olduğunu belirtti
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X