Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim anlamadıgım cok mu sart bu stadı denızın ortasına dikmek.madem cok maliyeli oluyor.hazır dolmus alanda yapılsın.baska yermi yok?stad yapılacak bir para dolguya gıdıyor bu kadar maliyet biraz fazla diilmi.kayseri ye gelin ce adamların kendılerı yapıyor.biz dende cıksın babayıtler de yapılsın.
    BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• stadtlarin dogal olarak maliyeti fazladir yanlizca bir kisinin bir kurumun yapacagi is degildir bana göre
      devlet spor bakanligi+ trabzon belediye+ sponsor+trabzonspor imkanlarini sunmasiyla maliyeti cok yüksek olan bir stadi yabilabilir hala gedirilebilir yeter ki birlikde yapilan bir calisma olsun

Yorum

• tamamda bu denizin ortasina dikme olayida maliyetim anormal yüksek demek oluyor. birlik beraberlik icinde baska yere "normal" modern bir stat yapilirda yani mantikli, dolayisiyla bu deniz projesinin baslangicida hüsrandi, devamida aynen..
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          stadtlarin dogal olarak maliyeti fazladir yanlizca bir kisinin bir kurumun yapacagi is degildir bana göre
          devlet spor bakanligi+ trabzon belediye+ sponsor+trabzonspor imkanlarini sunmasiyla maliyeti cok yüksek olan bir stadi yabilabilir hala gedirilebilir yeter ki birlikde yapilan bir calisma olsun
          bende cıksın bı babayıt tek basına yapsın demıyorum.tabıkı devlet spor bakanlıgı sponsor olacak ama ben sımdıye kadar bu stad ıcın gırısımde bulunan bı trabzonlu ıs adamının ısmını duymadım?
          birlik olarak olacak sıtad yoksa bize bu satadı bu sartlarda yapmzlar
          BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• İlk olarak guarin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bende cıksın bı babayıt tek basına yapsın demıyorum.tabıkı devlet spor bakanlıgı sponsor olacak ama ben sımdıye kadar bu stad ıcın gırısımde bulunan bı trabzonlu ıs adamının ısmını duymadım?
            birlik olarak olacak sıtad yoksa bize bu satadı bu sartlarda yapmzlar
            stad maliyeti gercekden yüksek bir proje

bayern münihin stadi allianz arena bu sekilde finanse etildi maliyetin ciddi bir bölümünü stada adini veren allianz karsiladi münih belediyesi ve devletde ciddi katkilarda bulundu allianz stadinin finansmaninda en kücük katkiyi bayern münih ve 1860 münih klüpleri karsiladi

ayni buna benzer bir sekilde trabzonumuza degil denizin üzerinde göklerde bile stad yabilabilir yeter ki birlikdelik ve uyumlu bir calisma saglansin

Yorum

• Şu seçimler 4-5 yılda bir yapılacağına her yıl yapılsın seçim zamanı yapılan işler hiçbir zaman yapılmıyor. her yıl yapılırsa belki verilen sözler unutulmamış olur.

Yorum

• valla her zaman diyorum önce içimizdeki düşmanları bulup ayıralım daha sonra biz herşeyi yaparız. olimpiyat almış bir şehire devlet bir stad bile yapamıyorsa söyleyecek laf bulamıyorum artık. trabzona üvey evlat muamelesi devam ediyor.
                YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yazılanlarda farklı bir şey yok ki, proje dönüp dolaşıp dolgu olayında kitleniyordu zaten. Bunun için kazıkların üstünde yüzen stat gibi projeler ortaya çıktı. Dolgu işini biraz abartıyoruz sanırım. Sahile yol yapacaz diye doldurmadık yer bırakmadılar. Bir Akyazı mı doldurulamıyor. Karayollarına havala etsinler bu işi, kısa sürede doldurulur o alan. Yerel seçimler yaklaşıyor, isterse başlamsınlar stada bu millet salak değil ya sandıkta keser hesabını.
                  Faruk, cok guzel noktaya dikkat cekmissin. Sahil yolu projesinde doldurulan alanin kacta kacidir stadyum projesinde ki alan. Daha gercekci olsunlar, yapilamayacak birsey degil ki zaten devlet bunu olimpiyat gerekcesi ile yapacak.

Yorum

• İlk olarak guarin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim anlamadıgım cok mu sart bu stadı denızın ortasına dikmek.madem cok maliyeli oluyor.hazır dolmus alanda yapılsın.baska yermi yok?stad yapılacak bir para dolguya gıdıyor bu kadar maliyet biraz fazla diilmi.kayseri ye gelin ce adamların kendılerı yapıyor.biz dende cıksın babayıtler de yapılsın.
                    kayseri stadı nasıl kendi yapıyor ben anlamıyorum.gençlik spor müdürlüğüne ait eski stadın yeri satılarak bu parayla başka yere yeni stad yapılıyor.sadece kadir has 10 milyon ytl vermiş.on milyon ytl ye onlar ancak koltukları takardılar.kayseriye stad resmen devlet tarafından yapılıyor tıpkı galatasarayda olduğu gibi tıpkı bizde olup olmayacağı belli olmayan stad gibi.birileri stadı kendine mal etmeye çalışıyor bunlara alet olmayalım.

Yorum

• Bu kadar ciddiyetsizlik olmaz. Projeler yapılıyor, kanun değişikliği yapılıyor, sonra bir de bakılıyor: "Tüh, dolgu çok pahalıymış, vazgeçtik!"

Bu nasıl iş? Maliyet hesabı yeni mi akla geliyor? Bu rezillik ortadayken Mehmet Atalay hangi yüzle belediye başkanlığına aday olacak?

Faruk Özak güya Bayındırlık bakanı. Kime hayrı var? Bize olmadığı kesin...

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kadar ciddiyetsizlik olmaz. Projeler yapılıyor, kanun değişikliği yapılıyor, sonra bir de bakılıyor: "Tüh, dolgu çok pahalıymış, vazgeçtik!"

Bu nasıl iş? Maliyet hesabı yeni mi akla geliyor? Bu rezillik ortadayken Mehmet Atalay hangi yüzle belediye başkanlığına aday olacak?

Faruk Özak güya Bayındırlık bakanı. Kime hayrı var? Bize olmadığı kesin...
                        merak etme aday olmayacak olsada mevcut baskan devam edecektır..
                        u will need justice at the end..

Yorum

• Kusura bakmasın ama olumlu bakmayana kim olumlu baksın?

Bu millet olimpiyatlar için daha önce de kandırıldı. Minimum 20-25 milyar dolarlık maliyeti var asıl olimpiyatların. 150-200 milyon $'ı veremeyen o miktarları nasıl verecek?

Madem pahalı; bulunuz Arap yarımadasından yatırımcı, ikna ediniz, proje devam etsin. Rica ediyorum
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bence faruk özak stad hikayesinin seçim yalanı olduğunu çok iyi biliyor ve bu yalana alet olmamak için hep çekimser, olumsuz bir hava içinde.
                            ikinci olarakta trabzon çimento satış bedeli 81 milyon dolarmış. 100 milyon dolara dolgu yapana kadar trabzon çimentoyu alsaymışız daha karlı olurmuş.

Yorum

• bana göre atay aktuğ zamanında yapılan proje yer olarak iyiydi. Gelir olarak ele aldığımızda nuri albayrak projesi mükemmeldi.

Trabzonspor maçları şehir merkezinde oynanmalı aslında. Avni Aker yıkılmalı yanındaki yavuz selim ve kapalı spor salonu yıkılmalı bu 3 ünü içine alan bir proje ile yola çıkılmalı.

Trabzonspor maçlarına giden taraftarlar meydandan başlayarak tezahüratlarla stada kadar ilerleyip maç sonu yine aynı şekilde meydana kadar şehri karnaval havasına sokuyorlardı.

ama akyazı projesi olursa bu güzellik şehirdeki karnaval havasından eser kalmayacak. taraftarlar sahilde bi yerde buluşacak ve araçlarına atlayarak akyazıya gidecek maç sonu herkes dağılacak.

Gelir olarak ele alındığında akyazı projesi çok güzel petrol istasyonu, alışveriş merkezi, otogar, otel vs. bunlar çok büyük gelir kaynağı ama günümüz koşullarında bunların yapılması 5-6 seneyi geçer.

Benim umudum oturuğ konuşarak bu işe ortak bir çözüm noktası bulunması yavuz selim yıkılsın altına otopark yağılsın avni aker yılıksın yenisi yapılsın hatta yıkmadan parça parça yenilensin. kapalı spor salonuda yıkılarak daha iyi bir hale getirilsein. maddi olarak diğer projenin yarısına mal olur ve şehrin maç günlerindeki havası aynen yerinde kalır.
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Vaybe simdi harbiden hayal kirikligina ugradim .. Mehmet atalay mudurken hep emin konustugu icin inanmistim bu stadin yapilacagina ...
                                Artik kendiside yok destek cikanda yok resmen uyutulduk demek ...
                                Yaziklar olsun ya siz gidin urfaya kayseriye gs ye stad yapin bursalara antalyalara stad icin hazirliklara baslayin ama trabzona gelince fosss harbiden yaziklar olsun ....

Yönetimimiz ciksin ortaya sesini yukseltsin yetti artik nedir bu bizim cektigimiz ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X