Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün Haber Turkte habere göre BJK nin stadı için Başbakanın izin verdiğini hatta locamı ayır dedeğinden bahsediyor
    Başbakan stadın yapılacağı yer için izin vermiştir aynen bizde olduğu gibi.
    Bordomavi.net

Yorum

• Ligtvde bjk stadının yıkılıp yeniden yapılacağı; yönetimin, futbolcuların ve teknik ekibin de seneye maçlarını Sami Yen, Kasımpaşa ya da Olimpiyat stadlarından birinde oynamak için karar alacağını dinlemiştim.
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• bjk parayi buluyo gs de buluyo..ve stadlarini yaptiriyo..biz yeri ve parayi denklestiremedigimiz icin olmuyo...vallahi olacak gibide gozukmuyoo
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• bugun akp belediye baskan adayi orhan fevzi gümrükcüoglu kanal 24de yayinlanan ACIK GÖRÜS programindaydi
          ve ordaki sunucu bayan (o bayana tsklerimi iletitiyorum)Trabzonspora ne gibi projeleriniz var diye soru yöneltti
          bunun üzerine gümrükcüoglunun cevabi Akyazi projesinin hayat gecirilecegi ve bi iki proje daha varmis benzin istasyonu gibi usw.
          ama akyazi projesi yapilicaktir dedi tabi ne kadar inanilir bilemem ileteyim dedim

Yorum

• Şu an atv'de konuşuyor Gümrükcüoğlu. Verdiği web sitesindeki projelerine göz attım. 61'inci ve son sırada gösterilen proje Akyazı projesi. Nuri Albayrak'ın projesi vardı. Yapacağız diyor ama ne kadar ciddi bilinmez.
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu an atv'de konuşuyor Gümrükcüoğlu. Verdiği web sitesindeki projelerine göz attım. 61'inci ve son sırada gösterilen proje Akyazı projesi. Nuri Albayrak'ın projesi vardı. Yapacağız diyor ama ne kadar ciddi bilinmez.
              Belki bu başkan adayı yapar.Trabzonlu değilim trabzondada oturmuyorum ama trabzonla ilgili büyük bir projenin de yapıldığını duymadım.Bu adayın projelerinde ciddi olduğuna inanıyorum.Başbakan söz verdi tutmadı dahada akyazıyla ilgili bişeyi ağzına almadı o yüzden akp ye sinirliyim ama bu adama oy verlir gibime geliyo...

Yorum

• İlk olarak Orhan_Gazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bugun akp belediye baskan adayi orhan fevzi gümrükcüoglu kanal 24de yayinlanan ACIK GÖRÜS programindaydi
                ve ordaki sunucu bayan (o bayana tsklerimi iletitiyorum)Trabzonspora ne gibi projeleriniz var diye soru yöneltti
                bunun üzerine gümrükcüoglunun cevabi Akyazi projesinin hayat gecirilecegi ve bi iki proje daha varmis benzin istasyonu gibi usw.
                ama akyazi projesi yapilicaktir dedi tabi ne kadar inanilir bilemem ileteyim dedim
                benzin istasyonu yapmak cok büyül bi proje olmasi gerek. vay beee

ben sana 10 tane benzin istasyonu acarim

Yorum

• bu proje olsa ama ne güzel olur...

Bu 2. Projede hala ne hikmetse YPU resmi sitesinde var
                  En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 19.03.2009, 03:02.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benzin istasyonu yapmak cok büyül bi proje olmasi gerek. vay beee

ben sana 10 tane benzin istasyonu acarim
                    10 tane benzin istasyonu mu açarsın? tamam aç o zaman, 15 milyondan 150 milyon dolar eder. stadı bu parayla yaparız. istanbuldaki benzin istasyonu işini halledene kadar kaç dereden su getirildiğini ne çabuk unuttuk.

Yorum

• akşam atv gümrükçüoğlu'nu dinletim adam bu proje olacak gerekirse trabzon ankara arasında mekik dokurum dedi ve bir çok projesi var adam çok güzel şeylerden bahsetti mesela çömlekci meydanından boztepeye teleferik kurulması düşünün bortepeye çay içmek için teleferik bineceksin hem mağazaraya bakacaksın hemde boztepe olacaksın

bence bu adam bu işi başarır gibi geliyor bana başbakana yakın birisi
                      Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• statı ancak trazonsporlulaın parasıyla yapaılır devlet fener cimbom beşiktaşa çalışır ancak toplasan 3 ü de adam etmez bir bakanımız var ağırlığını koyamıyor
                        tayip oy yok

Yorum

• fenere cimboma bjk milyar dolarlık arsa veriyorlar istanbulda trabzona bir statı çok görüyorlar .lafta ekonomik kriz laf istese şimdiye kadar yapardı nuri albayrak lafta stadı yapcaktı oyları aldı reklamını yaptı ve gitti trabzonsporu kısacsı kullandı.nuri trabzonspora en büyük zarar veren başkandır.trabzonspora borcunu ödesin yoksa ödetttirirler.

Yorum

• Siyasete girmeden yorum yapmaya özen gösterelim. Burası kimsenin Trabzonspor üzerinden siyasi düşüncelerini ve karşıt görüşleri açıklama yeri değil.
                            Stadyum konusuna gelince; Türkiye'de çoğu alanda güçlü olan Trabzon lobisi maalesef futbol alanında yok.bjk bile stadyumuna başlayacak. kayseri yaptı,gs yapıyor,bursa yapıyor,bjk yapacak ama bizim iş halen daha büyük bir muamma.

Yorum

• siyasetçiler trabzonsporu kullanıyor bizde hakkımızzı aramalıyız

Yorum

• öyle diyosrsunda hepsi devlet destekli bize gelince ekonomik kriz var diyorlar onlamı haklı bizmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X