Siyaset karistirmanin anlami yok 5 senedir ayni laflari duyoruz zaten sonunda DOLGU ihalesi yapildi fakat imzalar daha atilmadi yani biraz beklememiz lazim. Bitecek edecek stad ihalesi olacak edecek yani baya zaman var daha.
bu projeye bütün siyasi partilerin destek vermesi gerek çünkü bu trabzon için çok önemli projedir çünkü trabzonun tek fabrikası trabzonspordur bunu herkez böyle düşünmeli ve destek vermelidir ayırıca eğer bu projeye başlanırsa trabzonsporun en başarısız başkanlarından biri olan albayrak trabzona trabzonspora en büyük projesini yapılmış olacaktır ve kendisi en azından bir teşekkürü hak edecektir ibra etmeyenler için ise en büyük cvp olacaktır.
En son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 23.09.2010, 01:28.
Haydi hayirlisi bakalim.
Bir kac ay öncesine kadar stadyumun asla ve asla
yapilmayacagini, taraftari oyalamaktan baska bir sey yapilmadigini
söyleyen arkadaslarimiz vardi.
Tekrar hayirli olsun.
Eğer gemiler aracılığıyla dolgu yapılırsa harfiyat masrafı azalır örneğin. Getir götür olmaz. Kamyona gerek kalmaz yani öyle değil mi? (Gerçi sanırım şartnamede şu kadar kamyon minimum diyor...)
Hafriyat şirketleri kolları sıvamış durumda..yani bu iş kamyonlarla olacak..bu iş için fazladan bir kamyon daha alanı da gördüm..
Gemilerle dolduracağım diyordu Albayrak..pek ilgi çekmemiş anlaşılan..
Anlaşılan dolguyu kamyonlarla yaptırıp,herkesin faydalanmasını sağlayacaklar..herkes bir ekmek parası çıkarsın hesabı..
Denizi doldurmak için büyük kayalar lazım olacak sanırım. Bu kayalar nereden bulunacak acaba? Bunları taşıyacak kamyon en fazla kaç kayayı taşıyabilir? Günde kaç sefer yapabilir? Çok sıkıntılı bu iş.
Dün görevdeydim.Bu olayı ve bu başlığı çok merak ediyordum.
Camiamıza hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Yalnız bazı eleştirileri anlamadım.Daha düne kadar bu işi kimse üstlenmiyor diye asacak adam arıyorduk ama dün ihaleye giren 8 şirketin şeceresini çıkarmaya çalışıyoruz.Bana ne kardeşim.Trabzon'lu Trabzon'suz bilmem,bu işi biri yapacaksa kendi menfaatine yapacak.,
Stadın isim hakkı,ihaleyi alan şirkete ait değildir maddesi kabul ettirildikten sonra bu projeyi bana uzaylılar yapsın beni bağlamaz.
Bu arada Akyazı'nın şuanki halini fotoğraflayın,arşive koyun,saklayın.Çok güzel bir yeri kaybediyoruz malesef.
En son Mehdi tarafından düzenlendi; 23.09.2010, 09:32.
akyazı projesi Türkiye'nin nükleer santral projesine benzeyecek. o ihale 20 defa daha yapılır. yeni stadyuma kavuşmamız en az 10 yılı bulur. denizi doldurmak yerine mevcut stadın yıkılıp, yerine çok güzel bir stadyum ve spor kompleksinin yapılması gerkeiyordu.
Türkiye'nin nükleer ihalesi,
Yaklaşık 50 yıldan beri,
İsrail ve Dünya'nın her yerinde olduğu gibi,Türkiye'de de en güçlü lobi olan" Yahudi Lobisi" tarafından engelleniyor.
trabzonda ve ülkede suaralar insanlar koltuk sahiplerinin yandaslıgı için bertaraf olmamanın meyvelerini toplamaya baslamadı....bu baglamda,bu arkadaslarımız rant için calısmalara baslamalılar zaman kaybetmeden....zira arkadaslarımız istedikleri kadar kar elde edemedi...ve şimdi böyle ballı lokma bir iş kacar mı sizce arkadaslar?...
Yorum