Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla artık Akyazı fln istemiyorum A.Aker büyütülüp yenilensin o bize yeter..
    #LiverpooL#
    -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• - Aslında Bizi İlk Önce Stada Alırlar diye düşünmüştüm ama
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• stad mı? ne stadı? stad ne arar la bazarda
        teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          stad mı? ne stadı? stad ne arar la bazarda
          Muhteşem! Muhteşem!

Yorum

- Allahta seni güldürsün emi , Şu an resmen kahkaha atıyorum ya ççç
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla artık Akyazı fln istemiyorum A.Aker büyütülüp yenilensin o bize yeter..
              ben de istemiyorum, illa da Avni Aker yenilensin diyorum, yık maratonu, yakınlaştır kale arkası gibi, yap güzel dikey bi tribün olsun,
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Tamam albatros u da ekledim listeye ...Görünen o ki liste kabaracak...En iyisi 30 binlik yapsınlar stadı
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Şaka bir yana baştan itibaren peyderpey Avni Aker i yapma yolunu seçseydik mesafe almıştık şmdi...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben de istemiyorum, illa da Avni Aker yenilensin diyorum, yık maratonu, yakınlaştır kale arkası gibi, yap güzel dikey bi tribün olsun,
                    He valla kardeşim ya aynen ne dir bizim bu Akyazı olayından çektiğimiz..
                    #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şaka bir yana baştan itibaren peyderpey Avni Aker i yapma yolunu seçseydik mesafe almıştık şmdi...
                      Hangi mesafe Erdal abi? bitmişti bile..Nerdeyse bu yılıda sayarsak 3.5 yıldır Akyazıdır gidiyor..
                      #LiverpooL#

Yorum

çççççççççççç
                        #LiverpooL#

Yorum

• Sivas maçına giderken( 3-0 lık maç) belediye başkanımız Sivas girişinde yanımıza gelmişti...Avni Aker'in yenilenmesi için 20 trilyon haftaya çıkıyor çocuklar demişti...Aklıma geldi, paylaşayım dedim...
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• hangi haftaya dememişti ama
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hangi haftaya dememişti ama
                              çıkmaz haftadır o
                              Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sivas maçına giderken( 3-0 lık maç) belediye başkanımız Sivas girişinde yanımıza gelmişti...Avni Aker'in yenilenmesi için 20 trilyon haftaya çıkıyor çocuklar demişti...Aklıma geldi, paylaşayım dedim...
                                Japon hayvanlar takvimine göre hafta demiştir o. Malum Japonlarla kangadır o

Üşenmedim inceledim. Hangi hafta olduğunu çıkaramadım.

Yüklenmeyin beyzademize

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X