Valla artık Akyazı fln istemiyorum A.Aker büyütülüp yenilensin o bize yeter..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
- Aslında Bizi İlk Önce Stada Alırlar diye düşünmüştüm amaTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad mı? ne stadı? stad ne arar la bazarda
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad mı? ne stadı? stad ne arar la bazardaççç
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla artık Akyazı fln istemiyorum A.Aker büyütülüp yenilensin o bize yeter..Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Tamam albatros u da ekledim listeye...Görünen o ki liste kabaracak...En iyisi 30 binlik yapsınlar stadı
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Şaka bir yana baştan itibaren peyderpey Avni Aker i yapma yolunu seçseydik mesafe almıştık şmdi...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de istemiyorum, illa da Avni Aker yenilensin diyorum, yık maratonu, yakınlaştır kale arkası gibi, yap güzel dikey bi tribün olsun,#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka bir yana baştan itibaren peyderpey Avni Aker i yapma yolunu seçseydik mesafe almıştık şmdi...#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad mı? ne stadı? stad ne arar la bazarda#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
Sivas maçına giderken( 3-0 lık maç) belediye başkanımız Sivas girişinde yanımıza gelmişti...Avni Aker'in yenilenmesi için 20 trilyon haftaya çıkıyor çocuklar demişti...Aklıma geldi, paylaşayım dedim...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi haftaya dememişti amaTrabzon büyükerşenini arıyor.
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas maçına giderken( 3-0 lık maç) belediye başkanımız Sivas girişinde yanımıza gelmişti...Avni Aker'in yenilenmesi için 20 trilyon haftaya çıkıyor çocuklar demişti...Aklıma geldi, paylaşayım dedim...
Üşenmedim inceledim. Hangi hafta olduğunu çıkaramadım.
Yüklenmeyin beyzademize
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum