Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ah benim guzel trabzonum..seni o gecekonduda oynatanlar utansin....oyle bir baskanimiz varki,stad umrunda bile degil..sebebini anliyamiyorum...ligin en kotu stadlarindan biri bizde baskan hala vurdum duymaz..urfanin stadina bak..sahii urfa kacinci ligdebu boyle olmaz..forum olarak birseyler yapmanin vaktidir..birseyler uretelim..baskandan yarar yok..bari biz bi hamle yapalim
    bişeyi eleştiriyosam çözüm öneriside getrmelısın baskan bugune kadar ne yapmadı stad konusunda trabzonun fb gıbı stadı kendı yapıcak gucu yok gerıye ne kalıyo stadın devlet eliyle halıyle tokı yardımıyla yapılması baskan da her fırsatta kendısıde trabzonlu olan tokı baskanına seslenıyo bu konuda baska ne yapabılırkı tamamen sıyası konu napsın baskan sıyasete mı atılsın stadın yapılması ıcın bu ulkede basbaknın onay vermesı lazım yada o sehırın basbakana bırseylerı hatırlatması lazım lafla peynır gemsının yurumedıgı ayrıca baskan elınden gelını yapıp bızzat kulup kaynaklarından kale arkalarını yakınlastrmıstır baskandandaha fazlası beklemek sacmalıktan ve hayelcılıkten oteye gıdemez uzunlafın kısası baskanın degıl trabzon secmen kıtlesının degısmesı lazım baska yol yok gıbı

Yorum

• Yahu arkadaş, Akyazı'yı dolduramazsak bari limanın şu kadarını dolduralım. Adamlar yapmış

hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• hiç zannetmiyorum bizimkiler o kadarınıda dolduramaz

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu arkadaş, Akyazı'yı dolduramazsak bari limanın şu kadarını dolduralım. Adamlar yapmış

Adamlar çok iyi düşünmüş helal olsun, maçına göre yüzen tribün bile eklenir kapasite açısından.
          Özkan SÜMER

Yorum

• karadenize öyle bişe olmaz yahu adamalr donar rüzgardan felan.

Yorum

• Rüzgarı geç bir fırtına çıkarsa saha maha kalmaz
              t @Selim_Turan

Yorum

• YA arkadaşlar şu Avni Aker'i modernize edelim yeter bize. O stadın bir ruhu var, kaybetmeyelim onu. Hem de millete yalvarmak zorunda kalmayız stad yapın bize diye...
                Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

Yahu arkadaş, Akyazı'yı dolduramazsak bari limanın şu kadarını dolduralım. Adamlar yapmış

Eger Cincon deplasmana gelirse Sabri yüzünden Top kalmaz bizde yahu

Umut Gol atim derken Suya düser felan bu mactan cok kayip cikar
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

ççç süper bir şey sahaya alet edavat hiç bişi atılmaz
                    Zuğaşi Berepe
                    Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eger Cincon deplasmana gelirse Sabri yüzünden Top kalmaz bizde yahu

Umut Gol atim derken Suya düser felan bu mactan cok kayip cikar

evet doğru söylüyon sırf sabrinin zararı bize 1 hafta yeter yaw bide umutu düşünemiyorum
                      UYUMA TÜRK EVLADI
                      UYUMA UYAN
                      30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

Yorum

• İlk olarak alierhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet doğru söylüyon sırf sabrinin zararı bize 1 hafta yeter yaw bide umutu düşünemiyorum
                        Birak bizi etraftaki bütün Kaptanlar Ekmek Teknesinden olurlar
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• basbakan rizeye geliyomus...acaba bizim baskanimizda lutfedip gidip gorusurmu basbakanla
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Vay bu Stad da ne güzel olurdu bizim oraya, tam bir ada gibi....
                            #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                            Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Cincon'un stadyum inşaatı tekrar başladı.Bu stadyum bittikten sonra localardan deli para kazanacaklar.Gel de mücadele et.

Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• bu ligde her takımın yeni stadı olacak trabzonspor maçlarını vefalı avni akerde oynayacak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X