yukarıda bazı arkadaşların da dediği gibi 50 bin kişilik bi stadı sezon boyunca dolu tutmak mümkün olmaz 30-35 bin kişilik modern bi stad hem bizim hem şehir için idealdir koşu pisti olayına gelince inşallah olmaz çizginin hemen dibinden tribünlerin başladığını hayal ediyorum da izmirde olmama rağmen kombine alırım herhalde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Musa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence mümkün olduğunca büyük olsun..takım iyi oldukça stadı doldurmak pb olmıyacaktır..olmassa bile bilet fiyatlarını indirip süründen kazanmaya bakılırama bi başlanmadı ki stada
Colmandante
Yorum
-
30.000 Kişilik olsun.
Koşu pisti olmasın.
Her tarafı kapalı olsun.
Alttan ısıtması olsun.
Açılır kapanır tavan olsun.
Güvenliği tam olsun.
Çokmu şey istiyorum acaba...
En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 09.05.2008, 15:03.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30.000 Kişilik olsun.
Koşu pisti olmasın.
Her tarafı kapalı olsun.
Alttan ısıtması olsun.
Açılır kapanır tavan olsun.
Güvenliği tam olsun.
Çokmu şey istiyorum acaba...
birde ona masraf etmeyelim
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay spor61.net’e özel açıklamalarda bulundu.
İl ÖZEL İDARESİNDEN ARAZİYİ ALDIK
"Trabzon'da arazi sorunu var biliyorsunuz geçen sene 5 bin kişilik stad için bütçeyi ayırdık. Ancak arazi olmadığı için başlayamamıştık. O parada başka yerlere kaydı. Yine 5 bin kişilik salon yatırım programımızda vardı. Araziyi aldık çok şükür İl Özel İdaresi çok güzel bir arazi tahsis etti. Şimdi arazinin imar değişik likleri yapılıyor. Bir taraftanda oraya yapılacak salonun projesi hazırlanıyor. Proje ihalesi yapıldı. Çok güzel bir proje çizilecek oraya, biz bu sene başlayacağız bu seneki ödeneğini bitireceğiz. Gelecek senede tamamen bitireceğiz. Hızla bitireceğiz. Bunlar sorun değil. Yüzme havuzu içinde normalde kapalı yüzme havuzu istemedi. Ayırdığımız bütçe yenmeyecek bitireceğiz. Stadyuma gelince stadyumla ilgili bugün devre toplantı yaptık dolgu alanının dolması ve bunların çet raporlarının işlenmesi konusunda kanunen değişecek zorluklar neler tavsiye edebilir. Maliye Bakanlığından, Orman Çevre bakanlığından, Bayındırlık Bakanlığından elaman gelmedi. Ama onlar yazılı olarak bildirecekler. Trabzon Bakanı yani bütün birimler oradaydı ve tartıştık dolgu alanı yapılırsa nasıl olur, izinler falan yol haritamız hepsini konuştuk ve orada o stat yapılacak 2011'e de yetişecek. Eksik görmüyorum ben. Trabzon hem Trabzonspor'un futbol oynayacağı bir arenaya kavuşacak. Bu stadyum la birlikte muhteşem bir eser ortaya çıkacak."
STAT KAPASİTESİ YA 35 VEYA 33 BİN OLACAK
“Trabzon'da yeni yapılacak olan stadın kapasitesinin ne kadar olacağını daha konuşmadık.Proje ihalesinde konuşuruz,.Benim gönlümden geçen 50 bin'e kadar çıkarılabilmesi 50 bin kişilik bir stadı. Akyazı'da yaparsanız Trabzon spor'da istediği gibi yararlanamaz çünkü tribünleri hep boş oynamak Trabzonspor için zor bir durum olur. 35 bin kişilik yapılıp 2016' da 50 bin e çıkarılabilecek kapasitede yaparsınız. Böyle belki daha güzel olur. Veya fiks 33 bini çoğumuz uygun görüyor bir karar vereceğiz artık. Trabzon'un şu andaki mevcut stadı zaten bu kapasitenin altında normal koltuklu sistemde koltuksuz sistemde 30 bine yakın, 29 bin alıyordu. İnönü stadı 48 bin alıyordu. Atatürk stadının 80 kişilik değilde 56 bin kişilik kapasitesi var. Koltukladıktan sonra stadların kapasiteleri düştü. Ülkeler çok önemli maçlarda dolacak diye3-/4 maçta dolacak diye bir stat yapmıyor, her maçta dolacak bir stad istiyor yani küçük kapasiteli. Dünyanın gördüğü olayı görmemezlikten gelemeyiz buna saygı duyuyoruz.”
spor61.net
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebnce 40 bin kişilk olsun ortalama bılet fıyatı 20 mılyon olsa tplam 800 mılyar para kaldırısın bı mactan.
bı de koltuk olmasın maçta herkes yakta izlesin..
biraz ince hesapla büyük degerler cikar dimi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum