Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Tek katlı stadyumlar eskide kaldı..Yeni stadlar en az 2 katlı oluyor..Bizimkininde öyle olacağını düşünüyorum..Tribünler bir arada olursa çift kat bir problem olmaz...
Eskide kalan bir durum yok .
Çok katlı yapılar , stadyuma giriş çıkış kolaylığı ve bilet fiyatlandırmasında daha geniş olanak yaratıyor . Bu sebeple daha çok tercih ediliyor .
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Benim fikrim çift katlı iki katın arasında da çift kat loca ve bütün stadı tamamen dönen,
Localar aynı zamanda ofis odaları gibi disayn edilecek ve böylece oranın sahibi olan Trabzonlu iş adamları geldikleri zaman orayı normal günlerde ofis olarak kullanabilecek ve stad daimi yaşayan bir mekan haline gelecek.Bu şekilde toplamda 200 civarında bir ofis-loca yapılacak yıllık kirasını siz hesaplayın, Olimpiyat stadının yapımı aşamasında çalışırken bu gs'nin fizibilitesi ve diğer stadlarla ilgili çalışmalar yapmıştım, fikirler inanılmayacak kadar güzel... Maksat 24 saat yaşayan ve kluplere sürekli para sağlayan bir yapı olması
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
- Koşu pisti yoksa Hipodrom olsun çim , kum farketmez...
Koşu pisti eskiden yapılmış stadlarda olurdu.Ayrıyetten koşu pisti yapılağına beraber yaparak tasarruf sağlama amacıyla şimdi böyle bir düşünce olmadığına göre koşu pisti kesinlikle yapılmaz.
Gene de uyanık olmak lazım.
Koşu pistli stadlar bana hep Sovyetler Birliği zamanındaki o eski Rus stadlarını anımsatıyor.
Benim fikrim çift katlı iki katın arasında da çift kat loca ve bütün stadı tamamen dönen,
Localar aynı zamanda ofis odaları gibi disayn edilecek ve böylece oranın sahibi olan Trabzonlu iş adamları geldikleri zaman orayı normal günlerde ofis olarak kullanabilecek ve stad daimi yaşayan bir mekan haline gelecek.Bu şekilde toplamda 200 civarında bir ofis-loca yapılacak yıllık kirasını siz hesaplayın, Olimpiyat stadının yapımı aşamasında çalışırken bu gs'nin fizibilitesi ve diğer stadlarla ilgili çalışmalar yapmıştım, fikirler inanılmayacak kadar güzel... Maksat 24 saat yaşayan ve kluplere sürekli para sağlayan bir yapı olması
Dolgu alan üzerinde ticari yapılara izin çıkmazsa stadyuma entegre iş merkezi daha çok katlı tasarlanamaz mı ? 200 ofisi kiralayan , 300 ofisi de kiralar . Önemli olan fiyat politikası . Stadyumun çok katlı olması farklı bilet fiyatlandırmaları için çok elverişli ancak diğer taraftan toplam yapılabilecek loca sayısını düşüren aynı zamada bu localarında değerini de aşağıya çekebilecek bir durum .
Güney Amerika'daki modelleri incelediniz mi ?
Locaları istanbul kulüplerinin sunduğundan daha düşük fiyatta ve donanımda sunailirsiniz . Kent kalkındıkça , localara rağbet yükseldikçe ; localar stadyumdan kısmen bağımsız entegre bir yapı olduğundan rahatça yenilenebilir , içerikte değişikliğe gidilebilir .
Yorum