ilk önce sampiyon olup taraftarin gazi alinmali... ondan sonra yavas yavas bile yapsalar bu taraftar daha rahat bakar olaylara
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ioni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stad projesi filmi belkide dünyanın en uzun süren dizisi olur...tam proje aşamasında kötü adam devreye girer,tam temel atılacağı gün esas oğlanı kötü kız ayartır vs.vs....senaryo güzel böyle devam.....Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
adherent_1
İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePORTO
SCHAlKE
Amsterdam
Yorum
-
Estádio do Dragão (Ejder Stadı) Portekiz Porto'da bulunan futbol stadyumudur. FC Porto tarafından kullanılan stad 50,476 kişiliktir.
Stad 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası için 2003 yılında tamamlanmış, aynı zamanda FC Porto kulübünün eski stadının yerine geçmiştir. Mimar Manuel Salgado tarafından projelendirilmiş ve Grupo Amorim şirketi tarafından €97,755,318 maliyetle yapılmıştır. Bu miktarı karşılamak için stadın bölümlerine çeşitli sponsorların isimleri verilmiştir.
Stadın adı, FC Porto kulübünün simgesi olan erderhadan gelmektedir. Açılış maçında FC Porto ve FC Barcelona karşılaşmıştır. Spor faaliyetleri dışında da konser ve diğer sosyal etkinlikler de yapılabilmektedir.coolman COLMAN....
Yorum
-
bence porto nun stadi degil digerleri yapilsin..cunki ustleri komple kapalii digerlerinin...sahanin zemini etkilenmez her havada...yapilmisken ustu komple kapali stad yapilsin bencetut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence porto nun stadi degil digerleri yapilsin..cunki ustleri komple kapalii digerlerinin...sahanin zemini etkilenmez her havada...yapilmisken ustu komple kapali stad yapilsin bence...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleporto tarzinda yapilsa bile stadin üstü yine kapanacak ....üstü kapanan stat olacak yani
fotomaç gibi adamsın. 40 tane şey yazıyorsun, elbette biri tutar mantığıyla
Yorum
-
İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotomaç gibi adamsın. 40 tane şey yazıyorsun, elbette biri tutar mantığıyla
STATlarin hangi tarzda olacagini ben yazmadim haber61.net yazdi...
ben galiba 1 ay önce yazdim stat nasil olacagini yani farkli bisi yok !!!...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
shcebi arkadasim gördügün gibi tarihini yazdim ve öylede devam ediyor yani 40 tane degesik bisi yazmadim ben..
-------02/29/08, 19:22 tarih...
İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSTAD kosu pisti olmicak....kosucular akcabata kosacakmis yani YÖNETICIMIZ MUAMMER SAKA-MAHMUT AKSU öyle diyor....40-50 bin kislik ve üstü kapanan acilan stad olacak......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleshcebi arkadasim gördügün gibi tarihini yazdim ve öylede devam ediyor yani 40 tane degesik bisi yazmadim ben..
-------02/29/08, 19:22 tarih...#15 Ferhat ÖZTORUN
Yorum
-
İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotomaç gibi adamsın. 40 tane şey yazıyorsun, elbette biri tutar mantığıylaSpR yaa..(ama ynLs anLmayaLım esprı oLrk yoksa brs ...)
#15 Ferhat ÖZTORUN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum