rıze kendı stadını gosterıyo kayserı kendı sıtadını gosterıyo bızse başkalarının sıtadını gosterıyoruz bu işler lafla olmuyo yapılan icraata bakın ve hıcbırşey yapılmadıgını goreceksınız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi başlasın artık herkez yapıyor yıkıyor bizde başlayalım yahu kasımpaşa bile yıkıp yeniden stad ve spor kompleksi yapıyor bizde karadenizin en büyük stadını yapalımColmandante
Yorum
-
Mehmet Atalay ,”Olimpiyatla Dünyaya Açılmak”konulu Panel de konuşacak. Panel 12 Mayıs Pazartesi günü saat 13.00 TFF Haluk Ulusoy Kamp Eğitim merkezinde(Trabzon) yapılacak.
Mehmet Atalay’a şu soruları soracak gerçek taraftar istiyorum.Bu soruların cevaplarını daha sonra burada Bordo mavi nette bizlerle paylaşsın.
1.STAD NE ZAMAN YAPILMAYA BAŞLAYACAK?
2.STADIN KAPASİTESİ NE OLACAK?
3.STADDA KOŞU PİSTİ KESİN OLARAK OLMAYACAK MI?
Umarım stad 50 bin kişilik olacaktır.Diğer takımlarda aşağı kalmamak için.
Eğer o toplantıya katılıp ta bu soruların cevaplarını alamazsanız yine bizler burada LAF salatası yapmaya devam edeceğiz.Yahu ben Trabzon’da olsam bu toplantıya kesin katılırdım.Gerçek cevaplar orada.TRABZONDAKİ TRABZONSPORLULAR.EĞER O TOPLANTIYA KATILMAZSANIZ VE BU SORULARIN CEVABINI ALAMAZSANIZ BİZLERE BİZ TRABZONSPORLUYUZ DİYE HAVA ATMAYINEn son taşkın kadıoğlu tarafından düzenlendi; 08.05.2008, 14:36.
Yorum
-
2.5 sene içinde..
-Deniz doldurulacak,
-Temel atma işlemleri başlatılacak,
-Sonra Stad yapılmaya başlanacak
-Çevre düzenlemesi,otopark falan filan...
Ve bunlar 2.5 yılda bitecek???
Fener maçı için Stada gidecek olarak arkadaşlar Akyazıdan geçsin,geçerkende denize taş atsınlar,Katkının büyüğü küçüğü olmaz!!!En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 08.05.2008, 17:10.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Mehmet Atalay ,”Olimpiyatla Dünyaya Açılmak”konulu Panel de konuşacak. Panel 12 Mayıs Pazartesi günü saat 13.00 TFF Haluk Ulusoy Kamp Eğitim merkezinde(Trabzon) yapılacak.
Mehmet Atalay’a şu soruları soracak gerçek taraftar istiyorum.Bu soruların cevaplarını daha sonra burada Bordo mavi nette bizlerle paylaşsın.
1.STAD NE ZAMAN YAPILMAYA BAŞLAYACAK?
2.STADIN KAPASİTESİ NE OLACAK?
3.STADDA KOŞU PİSTİ KESİN OLARAK OLMAYACAK MI?
Umarım stad 50 bin kişilik olacaktır.Diğer takımlarda aşağı kalmamak için.
Eğer o toplantıya katılıp ta bu soruların cevaplarını alamazsanız yine bizler burada LAF salatası yapmaya devam edeceğiz.Yahu ben Trabzon’da olsam bu toplantıya kesin katılırdım.Gerçek cevaplar orada.TRABZONDAKİ TRABZONSPORLULAR.EĞER O TOPLANTIYA KATILMAZSANIZ VE BU SORULARIN CEVABINI ALAMAZSANIZ BİZLERE BİZ TRABZONSPORLUYUZ DİYE HAVA ATMAYIN
Yorum
-
bu stat işi ne alemde transfere yoğunlaştık unuttuk stadı.bizim proje deniz üzerinde.albayrak dahisinin fikri başbakanda orasını istemiş.o zaman çıkarın kanunu başlayalım dolgu işine.hem dolgu hem stat inşaatı çok zaman alacak.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın 50bin kişilik olması stad dolmadı, taraftar gelmedi söylemlerine yol açar...
30bin olsun, bizim olsun.
Ambiansı olsun, havası olsun, karizması olsun.
Biz yaptık mı bötle yaparız dedirtsin, zaten herkes bi stad yapıyor bu aralar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum