Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Olympiakos'un Karaiskaki Stadyumu 33.000 kişilik bir stadyum ama izlediğim tüm maçlarında inanılmaz bir ambiyans oluyor, izleyenler bilir.
50.000 kişilik, her maç ortalama 15-20.000'i (ligdeki konuma göre bu rakam artabilir bile) boş bir stadımız olacağına böyle 40.00 kişilik bir stadımız olsa daha iyi olur bana göre.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursanın nüfüsü 2 milyon.nüfüs oranına görede değerlendirmek gerek.
nufusa göre sacmalik bence. sanki rizeden giresundan vs baska illerden gelen yada gelmek isteyen olmicakmi
Yorum
-
Olimpik Stadyum mu..??
Hic yapmasinlar o zaman...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
40 bin ideal bence, daha fazlasi abartilmis olur bence..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Dortmund ile bizi karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyorum.
Takımlarının ligdeki konumuna, kalitesine bakmadan her sene 70.000 ortalama tutturuyorlar.
Tezahüratları, görsel şovları vs. saymıyorum bile.
Bizde ise 2 mağlubiyetten sonra şuanki stadın bile ortalama yarısı doluyor.
Skor taraftarlığından 3-4 yılda vazgeçilecekse tamam 50-60 bin kişilik stad yapılsın ama bu bana hiç olabilecek birşey gibi gelmiyor.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
20.000 yeter yok 35.000 fazla diyenleri pek anlamıyorum. Galiba onlar hep başarısız olacağımızı hayel ediyorlar.
Biz 84 yılından sonra şampiyon olamadık. Başarılı yıllarımızda oldu tabii.
Koltuk sistemi yokken Avni aker' 25.000.30.000 kişi giriyordu o yıllarda.
Üstelik halkın ekonomik gücü de bu kadar iyi değilken bu sayıya ulaşılıyordu.
Mesela o yıllarda taaa Tokat dan 18-20 yaşlarındaki gençler kalkıp maça gidemiyorlardı Trabzon'a.
Ya şimdi çok rahatlıkla gidiyorlar.
Demek istediğim biz ciddi olarak başarılar elde ettiğimizde ve bunu devamlı kıldığımızda her yıl şampiyonluk kovaladıkça, emin olun o stat 40.000 kişi rahat olur.
O yüzden Stat eğer yapılacaksa, 40.000 kişi olmalı.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40 bin ideal bence, daha fazlasi abartilmis olur bence..
Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtalama 10 12 bin seyirci izliyor bizim maçları derbilerde 25 bini ancak bulur ama şampiyonluğa oynarsak 30 bine ulaşır uluslararası çok önemli organizasyonlar olursa veya şampiyonluk finali oynarsak 35 bini bulur seyirci o yüzden 50 bin 60 bin imkansız üst limit 40 bin alt limitte 30 bin olmalı. Bana kalırsa 35 bin kişilik stadyum fazlasıyla işimizi görür.
Hergün Stat yapilmiyor ya, yapilmisken biraz abartmak gerekiyor ama sadece biraz.
Aslinda 30 -35 bin gayet yeterli ama simdi yapiliyorken bunu degerlendirmek lazim cünkü bu Stat bize bir 100 sene gider herhalde.
40 bin ideal onun icin.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Olimpik bir Stadyum istemiyoruz...!!
Yorum
-
Fenerbahçe stadı yapılmadan önce, (kapasite : 21.500) ortalama 16.000 kişiye oynuyordu
stad yapıldıktan sonra sadece kombine sayısı 25.000 ' i buldu
bunda yapılan yıldız transferlerin katkısı yok değil,
ama stad konforuda stada giden taraftar için kriter,
mesela, Fenerbahçe stadında üşümeyin diye tavanlara ısıtma sistemi yapılmış,
( bizde yağmur ıslatmasın diye yağmurluk dağıtılıyor)
kale arkasında bile, lcd televizyonlar yerleştirilmiş,
eğer yeni stad yapılırsa, bu rakamlara ulaşmasada yüksek oranda kombine satılabilir,
insanlar evindeki konforu tercih edeceği güne kadar, stada gelen taraftar sayısı artabilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum