malesef gelecegi düsünen yok renktas.
bencede kapasitesi 61967 olsa cok güzel ve anlamli olur
tabiki kardesım bızde onun ıcın yırtılıyoruz ama anlayan yok.kayseriye bıle okadar buyuk stad yapıldıda ne oldu adamlar doldurabılıyormu hemde bılet fıyatları 1 ytl urfaya o kadar güzel bır stad yapılmalımıydı adamlar kıymetını bılmıyor ben bunları yazdıkca utanıyorum be..
abarti degil. bundan bi 30-40 yil sonra sehir nufüsü ayni kalmicak.
belki takimimiz dahada basarili olacak.
eger büyük takimsak büyük düsünmeliyiz.
stad bir kez yapilacak ve 100 yil hatta kiyamete kadar bir daha stad falan yapilmaz.
kayseriye 32 bin kisilik yapilabiliyorsa seyircisi taraftari olmadigi halde bize neden yapilmasin
stad bir kez yapilacak ve 100 yil hatta kiyamete kadar bir daha stad falan yapilmaz.
kayseriye 32 bin kisilik yapilabiliyorsa seyircisi taraftari olmadigi halde bize neden yapilmasin
Dediklerinin olabilmesi için önce trabzona o dediğin kapasite kadar işçi çalıştırabilecek fabrikaların kurulması lazım. Trabzona 35bin kişilik stad fazlasıyla yeter 100 yıl için.
Önemli olan stadyumun büyük olmasi degil önemli olan o stadi doldurmak.
FB 52 bin stadyumu var zar zor biletlerin parasini da indirerek 30 bini gecemiyor sadece derbiler haric. Ozaman 20-25 bin bos kaliyor ne anladim o stadyumdan.
33-35 bin cok yeterli. Su an ki stadyum 21.50 oldugunu düsünürsek.
Bize 100 yıl daha 30-35 bin kişilik stad yeter. Sanki stadyumlar gitgide büyüyor dünyada.
Buna küçük düşünmek değil mantıklı düşünmek denir. 30-35 bin kişlik ambiyans yeterde artar bile. Hem dedik ya nitelik önemli nicelik değil. Trabzon şehri ne kadar büyüyecek? 15 milyonluk bir şehir olan İstanbul'da bile 30-35 bin kişi gitmiyor stadlara.
Yorum