Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avni aker'e yıklaması beni Yavuz Selim'in yıkılması kadar endişelendirmiyor.

Yavuz Selim yıkıldığında amatör futbol Trabzonda büyük bir darbe yiyecek.

Toparlanması zor olacak
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Amatör futbol için de saha yapılabilir Akyazı'da alan bol.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uçakla mı gidecez 20 dk'lık yola

Kara yolundan başka bir çaresi yok.

Deniz yolu olabilir

Takalarla maça gideriz

Hafif raylı sistem olursa olur.
        zaten sana kimse uççakla git demiyor o laftan kastım eger denizin üzerine bi stad yapıyorsan dedinz yoluylada buraya gidersin manası gelir sadece karayolu düşünmemek gerekir feribot seferleri düzenlenir dedigin gibi takalarla bile gidilebilir

Yorum

• Unutulmaması gereken bir konu daha var. O da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin Havalimanı'na ek pist yapılacak olması nedeniyle yıkılacak olması. Yeni tesisler de bu nedenle Akyazı Projesi'nde olacak. Aslında bu proje her bakımdan Trabzon'un sorunlarına çözüm sunuyor. Trabzon Otogarı şehrin içinde kaldı ve köhne bir yer durumunda. Hatta bence projede büyük bir limanda yapılmalı Trabzon Limanı oraya taşınmalı. Bu sayede şehrin içinde kalan limandan da kurtulmuş oluruz. Ayrıca bu proje Akçaabat ile Trabzon'u bir anlamda birleştirecek ve büyükşehir belediyesi olma yolunda bir önemli bir basamak olacak.
          Dolgu yapılcak alan çok büyük, ilk etapta hepsi doldurulmayacaktır diye düşünüyorum. Bölüm bölüm dolgu yapılır, önce stat için doldurulur, sonra yeni tesisler için vs vs. Bu çok uzun soluklu bir proje. 3, 4 senede bitecek olan belki sadece stat olur.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2011 yılında Akyazı'da açılış yapacağız diyen MehmeT Atalay, önce görevinden istifa etti Uluslararası Spor Organizasyonları Başkoordinatörü oldu, Aynı açıklamaları yeni görevinde yaptı şimdi de o görevden ayrıldı,

şimdiki görevi ne olacak acaba, orada da aynı şekilde Akyazı'dan bahsedecek mi.
            Yanlışınız olmasın.

Benim bildiğim kadarıyla Uluslararası Spor Organizasyonları Başkoordinatörü ünvanı da hala devam ediyor. Başdanışman ünvanı üstüne eklendi diye biliyorum.

Ayrıca otogar inşaatının stadla ne alakası var diyen arkadaşlar aynı zamanda ulaşım sorunundan da bahsediyor.

Şehirlerarası otobüs terminalinin stadın yanında olması bana göre avantajdır, dezavantaj değil.
            Hem komşu şehirlerden gelen taraftarlar otogardan yürüyerek stada ulaşabilir, hem de gerektiğinde maç günleri şehir içinden otobüs-dolmuş seferleri terminal binasında sonlanacak şekilde düzenlenemebilir.
            Bence önemli bir avantaj olur, ulaşım açısından
            Derin Trabzonspor
            HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• çok iyi gündem oluşturuyorlar...uyumaya devam...iki sene önce doldurma çalışmaları başlıyordu...seçim zamanı kamyonları doldururlar oraya bizde seviniriz..

3-4 ay önce bir inşaat mühendisi Akyazı için çok zor demişti...doldurma ve çevre inşaatı stattan fazla tutuyor ve temelinde pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum demişti..

yasa için çıktı çıktı deniliyor..aradım ama yasa filan bulamadım..
                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• bu stadın temelini atsınlar,iki dönem daha onlarından belediye
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yasa için çıktı çıktı deniliyor..aradım ama yasa filan bulamadım..

Kanun Kabul Tarihi : 31/07/2008

Resmi Gazete Tarihi : 13/08/2008

----------------------------------------------------
                    Madde 3 - 4/4/1990 tarihli ve 3621 sayılı Kıyı Kanununun 6 ncı maddesinin dördüncü fıkrasının (c) bendinden sonra gelmek üzere aşağıdaki (d) bendi eklenmiştir.

"d) Uluslararası spor otoritelerinin, Türkiye'de spor faaliyetlerinin düzenleneceğine dair kararı gereğince Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün bağlı olduğu spordan sorumlu Bakanlığın izni doğrultusunda, 10/12/2003 tarihli ve 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun (I) sayılı Cetvelinde düzenlenen genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, aynı Kanunun (II) sayılı Cetvelinde düzenlenen özel bütçeli idareler, belediyeler ile il özel idareleri tarafından her türlü spor aktiviteleri ve organizasyonların yapılmasına/yaptırılmasına yönelik spor tesisleri ve zorunluluk arz eden durumlarda bunların tamamlayıcı konaklama tesisleri,"

----------------------------------------------------
                    Derin Trabzonspor
                    HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• doldurması çok zor gözüküyor....
                      belli bi yerden sonra denizin rengi değişiyor oralar kimbilir ne kadar derindir..
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• ya arkadaşlar ne doldurmak çok zor anlamıyorum adamlar dubai de okyanusa ada yapdılar biz bir stat yapacağız yok filan yok falan bu bu proje trabzon için vizyon bir proje ben burada olumsuz yazı yazan arkadaşları anlamıyorum yaaa tıpkı eski devlet memurları gibisiniz bilgisayar koyarsınız önüne ama adam hayla eliyle yazı yazmaya çalışır

bu kadar güzel bir proje neden trabzona yapılmasın soruyorum size ????
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hamucera;

Eyvallah kardeşim, sağol çok sağol. Belki onlarca mesajda anlatmak istediğim şeyi tek mesaj da anlattın. Avni Aker yenilenmeli, Stat yanında yapılması söylenen birçok şeyin, otopark haricinde stat ile alakası yok. Terminal'in yapımını neden stadın inşaasına koyarlar anlamam. Birbiri ile alakası yok.

Bu sene sonunda düzenli olarak tribünler yıkılmaya başlansa, önümüzde nerdeyse 3 aylık bir süre kalıyor. Sıkı bir çalışma ile çok güzel ve bitirilmeye yakın bir stat bizi karşılar sezon açılışına. Bitmezse de sorun değil arkadaş, sonuçta bizim için çalışıyorsunuz, kim kalkıp da size laf edecek. Spor salanu ve YSS yıkılarak ve bu inşaaya dahil edilerek çok güzel e UEFA standartlarında bir komplekse kavuşabiliriz.

Ama en üzüldüğüm konu, her fırsatta siyasetten uzak kalalım derken, attığımız her adımda bu pisliğe batmamız çok üzüyor beni.
                          siyaset karışmasını bende hiç sevmiyorum ama,
                          her seçim döneminde Trabzonspor üzerinden bir takım vaatler vererek bizi siyasete bulaştıranlardır bunun sorumlusu,
                          şimdiki hedef Akyazı, bakalım ne olacak,

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akyazı konusunun şehrin geleceğine etkilerinden bahsettik konu sadece Trabzonspor değil stadyumun Akyazı'ya yapılması şehirin büyükşehir olma yolunda atacağı bir adımdır tabi tüm proje hayata geçirilmek şartıyla.Stadyum Akyazı'ya yapılmalıdır.

Akyazı çok büyük bir proje, tamamının yapılmasının Trabzon şehrine büyük katkıları olacağını kimse tartışmıyor, ma tamamının yapılacağına da %99 luk kısım inanmıyor,
                          zaten ilk aşamada 32.000 kişilik stad için dolgu yapılıp stadyum yapılacak diğer kısımlar ile ilgili bir bilgi olmadığı çok defa söylendi. ben Şahsen inanmıyorum, ilk proje fena değildi aslında Atay Aktuğ zamanında yapılan
                          Avni Aker yıkılıp yeniden yapılacak, yanına yeni bir saha, yanına yeni bir kapalı spor salonu, o proje gibi yapılsın yanındaki saha ve kapalı spor salonu yapılmasın farklı bir şekilde değerlendirilsin, Otogar da bize kalır, diğer alanlarda bize kalır, Belediye de istese bunu yapar, Kayseri Belediyesi gibi
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bize kalır dediğiniz alanların bize karı ne ki ben Akyazı'nın yapılmasını isterken en çokta Toki'ye verilecek arsalara yapılacak yatırımlar açısından sevinçliyim heyecanlıyım ne tür projeler üretileceğini merak ediyorum.Trabzon sadece Akyazı'yı değil bu alanları da kazanacak.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya arkadaşlar ne doldurmak çok zor anlamıyorum adamlar dubai de okyanusa ada yapdılar biz bir stat yapacağız yok filan yok falan bu bu proje trabzon için vizyon bir proje ben burada olumsuz yazı yazan arkadaşları anlamıyorum yaaa tıpkı eski devlet memurları gibisiniz bilgisayar koyarsınız önüne ama adam hayla eliyle yazı yazmaya çalışır

bu kadar güzel bir proje neden trabzona yapılmasın soruyorum size ????
                              Eğer mühendis, müteahhit, mimar meslek grubundaysanız bu yazdıklarınızı destekleyecek zemin, coğrafya, topoğrafya, jeoloji bilgisiyle hareket ettiğinizi düşünerek hiç bir şey yazma gereği duymayacağım.

Fakat, şu durumda sözkonusu.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin kıyı kesimindeki "Basra Körfezi" sığ sularını doldurarak inşaa ettikleri adalar ile Karadeniz kıyısındaki birden derinleşen ve zemini kaygan bölgeyi bir tutmak ne kadar mantıklı sizce?
                              t @Selim_Turan

Yorum

• Deniz ortasına stat hiçbir bakımdan mantıklı gelmiyor bana.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X