Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o aradaki açık mavi kısım ne acaba, koltukları mı örttüler nedir.
    duvar orası. loca zemini yükseltilince kot farkı oluştu. tribün değil de locadaki koltuk rengine uydurunca sırıttı epey.
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      duvar orası. loca zemini yükseltilince kot farkı oluştu. tribün değil de locadaki koltuk rengine uydurunca sırıttı epey.
      Bi işi de düzgün yapsalar

Yorum

• Passolig te molde maçının biletlerine baktım stadın yarısı halen daha boş. Fiyatlar çok pahalı tamam 2 senedir pandemi vardı eyvallah ama insanlara oturduğu yerden para gelmiyor ki kardeşim.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Zemin iyi görünüyor, maşallah.

(UEFA)

Yorum

• Seyirci sıfır. Bir bucuk senedir maç izlememişsin o ne hal öyle ya.

Yorum

• ''Trabzon Şehir Hastanesi için Trabzon'un siyasileri ve yüklenici firma yetkilileri bir araya geldi.''

evet geri dönüşü olmayan bir yola girdik. şehir ve kulübün de sesi çıkmadı zaten doğru dürüst. demek ki rahatsız olan yok. hayırlı olsun.
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Stadın etrafının berbat olduğunu Morinho bile söyledi. Her gelenin dikkatini çekiyor. Stadın görselliği böyle böyle yok ediliyor.

Hele bı şehir hastanesi yapılsın. Takım otobüsleri acil.girisinden stada girsin. Gör o zaman curcunayi.
                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadın etrafının berbat olduğunu Morinho bile söyledi. Her gelenin dikkatini çekiyor. Stadın görselliği böyle böyle yok ediliyor.

Hele bı şehir hastanesi yapılsın. Takım otobüsleri acil.girisinden stada girsin. Gör o zaman curcunayi.
                  sehrimizle bu kadar dalga geçen baska bir hükümet olmamistir... tüm belâlari diliyorum kendileri için, açik ve net
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stadın etrafının berbat olduğunu Morinho bile söyledi. Her gelenin dikkatini çekiyor. Stadın görselliği böyle böyle yok ediliyor.

Ben anlamıyorum gerçekten. Trabzonspor ve Trabzonlular neden buna karşı çıkmıyor ne bileyim protesto falan yapsa halk geri adım atılır. Trabzonda her seçim kazanıyorlar bir hastane için oy kaybetmek istemezler bence ama bizim halk da beyim ne derse o kafasında fazla şey beklememek lazım.

Yorum

''Trabzon Şehir Hastanesi için Trabzon'un siyasileri ve yüklenici firma yetkilileri bir araya geldi.''

evet geri dönüşü olmayan bir yola girdik. şehir ve kulübün de sesi çıkmadı zaten doğru dürüst. demek ki rahatsız olan yok. hayırlı olsun.
                      Çok alakasız çok uyumsuz.. dolgu alanı komple betonarme gözüküyor. stadyum hastanenin yanında sönük kalmış projenin bu kadar büyük ve stada yakın olacağını tahmin etmiyordum. orada oluşacak trafik keşmekeşini düşünmek bile istemiyorum.

oraya yapılabilecek en mantıklı şey peyzajını yapıp yeşil alan olarak bırakmak. koskoca şehirde şu hastaneyi yapacak bir tane yok yok mu? şu görüntü nasıl içlerine sinebildi?

ayrıca adamlar kimseyi iklemeden istanbulu ortadan yarıyorlar buraya ses edenlere takılırlar mı sizce? yinede bu konu hakkında fikri olan varsa buyursun tepkimizi koyalım. halkın büyük çoğunluğu bizim gibi orada hastaneyi istemiyor.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok alakasız çok uyumsuz.. dolgu alanı komple betonarme gözüküyor. stadyum hastanenin yanında sönük kalmış projenin bu kadar büyük ve stada yakın olacağını tahmin etmiyordum. orada oluşacak trafik keşmekeşini düşünmek bile istemiyorum.

oraya yapılabilecek en mantıklı şey peyzajını yapıp yeşil alan olarak bırakmak. koskoca şehirde şu hastaneyi yapacak bir tane yok yok mu? şu görüntü nasıl içlerine sinebildi?

ayrıca adamlar kimseyi iklemeden istanbulu ortadan yarıyorlar buraya ses edenlere takılırlar mı sizce? yinede bu konu hakkında fikri olan varsa buyursun tepkimizi koyalım. halkın büyük çoğunluğu bizim gibi orada hastaneyi istemiyor.
                        aga haklisin ama burdan da anlasiliyor ki kulüpler halktan bile önemli... bjk stadini baska yere yapacaklardi, ortaligi ayaga kaldirdilar ayni yere yaptilar vodafonu, dinlemediler dolmabahçe molmabahçe falan filan diye... ayni yere yaptilar yeni stadi
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu şehre iyi oluyor. Az bile.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

''Trabzon Şehir Hastanesi için Trabzon'un siyasileri ve yüklenici firma yetkilileri bir araya geldi.''

Yapsinlar yapsinlar ktu lu proflar bas bas bagiriyor stadin zeminde dolguda kayma var diye ustune birde buranin yukunu bindirsinler komple denize sonra..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bilmediğimden soruyorum; o bölgeye şehir Hastahanesi yapılsa ne gibi bir olumsuzluk olur?

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bilmediğimden soruyorum; o bölgeye şehir Hastahanesi yapılsa ne gibi bir olumsuzluk olur?
                                Mevcut yollar yetersiz. Roma maçında toplasan 10 bin taraftar vardı ama maç çıkışı özel aracıyla gelen birinin 1 saatten uzun sürdü stattan ayrılması. Buna hastane trafiği de eklenirse iyice keşmekeş olur. Ekstra yol yapılabilir mi bilmiyorum. Alternatif yol yapılabilecek bir alan yok gibi sanki.

Dolgu alanının stattan sonra bir de şehir hastanesini kaldıracak kadar sağlam olmadığını söyleyen profesörler de var.

Bunların yanında işin psikolojik kısmı da var tabi. Bir tarafta eğlence diğer tarafta hüzün. Avni Aker'in etrafında da 2 tane hastane vardı ama bu durumun doğru olduğunu göstermez.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X