Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadyumu ziyaret edebiliyor muyuz?
    (avni akerde yüzlerce maç izledim ama henüz yeni stadda maç izlemek nasip olmadı. şimdi tatile geldik yine maçlardan önce gideceğiz benim 3 gün içinde içeri girmem şart )
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      detaylı foto, bilgi var mı? bu yapılırken kapasitede oynama oldu mu acaba?
      kulüp doğu tribünü localarının görüş açılarının iyileştirildiğinden bahsedince haberim oldu benim de.

bu düzenleme ile tribünden bir basamak feda edilmiş gözüküyor.

En son danger00 tarafından düzenlendi; 27.07.2021, 18:26.
      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        daha stat yapım aşamasındayken burada yapılan onlarca yoruma kulüp 5 yılın üstüne el atabildi.

maratondaki loca koltukları yükseltilip görüş açısı iyileştirilmiş.

Kalan kısımlar koltuklarla dolacaktır heralde boş bırakmazlar. Şuan tek sorun loca cam çerçevelerinin rengi, keşke koyu gri gibi bi renk olsaydı, bu şekilde çok sırıtıyor. Umarım onları da boyarlar.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kalan kısımlar koltuklarla dolacaktır heralde boş bırakmazlar. Şuan tek sorun loca cam çerçevelerinin rengi, keşke koyu gri gibi bi renk olsaydı, bu şekilde çok sırıtıyor. Umarım onları da boyarlar.
          bu fotoğrafla anlamaya çalışmak zor olsa da dolmayacak gibi gözüküyor, en azından öyle tahmin ediyorum.

o çerçevelere ilaveten, loca içinin beyaz tavanının elden geçmesi için bir 5 yıl daha bekleriz herhalde.
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

bu fotoğrafla anlamaya çalışmak zor olsa da dolmayacak gibi gözüküyor, en azından öyle tahmin ediyorum.

o çerçevelere ilaveten, loca içinin beyaz tavanının elden geçmesi için bir 5 yıl daha bekleriz herhalde.
            Evet beyaz tavan da aynı şekilde çok sırıtıyor. Ama o sökülen yerler doldurulur koltuklarla, böyle bırakılmaz.

Yorum

• Dün birkaç foto çektim. Öyle aman aman HD değil ama wallpapercılar isterse whatsapptan atarım orijinalleri.

Yorum

• Stadın yapılması için yıllarca çok uğraştık gerekirse 2 yıl veya 3 yıl daha uğraşalım her türlü lobiyi yapalım.Stadyum Projesinde hastane yoktu,o alana stadyum çevresini canlı tutacak başka sosyal yapıt yapılmalı...

Yorum

• bugün stada gittim. ilk defa görmek nasip oldu. çok güzel stad olmuş. altındaki tsclup da baya kalabalıktı. keşke bir rehber eşliğinde gezi şeklinde olsaydı tüm yerleri gösterselerdi müze vs. olsaymış. ücretsiz ziyaret ediliyor. etrafı çok büyük olmuş sadece önceden konuştuğumuz gibi çatısı çok iyi değil gibi. ama içi çok iyiydi belki kale arkaları biraz daha yakın olabilirmiş fotoğraftakilerden daha uzak geldi bana ama köşeden harika bir görüntüsü var maç izlersem kesin oradan alacağım.

stadın yanındaki hastane inşaatına başlanmış maalesef o kadar büyük alan hastane ile heba olacak.
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Yunus Emre Sel Instagram hikayesinde paylaşmış tribünlerin önüne vantilatörler yerleştirilmiş serinletme amaçlı. Görüntü olarak hoş değil ama Prag maçındaki vıcık vıcık halimi hatırlayınca faydası olacaktır düşünülmesi güzel.
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Yunus Emre Sel Instagram hikayesinde paylaşmış tribünlerin önüne vantilatörler yerleştirilmiş serinletme amaçlı. Görüntü olarak hoş değil ama Prag maçındaki vıcık vıcık halimi hatırlayınca faydası olacaktır düşünülmesi güzel.
                      tribün için değil çimi havalandırmak için kullanılıyor onlar. yunus emre güzel uydurmuş. taraftarın stadyumda şikayet ettiği onca konu varken sıcaklık falana sıra gelmez zaten.

Yorum

tribün için değil çimi havalandırmak için kullanılıyor onlar. yunus emre güzel uydurmuş. taraftarın stadyumda şikayet ettiği onca konu varken sıcaklık falana sıra gelmez zaten.
                        hadi ya fotoyu atamıyorum, "ferah bir sezon için rüzgar tribünleri hazır" yazmış. rüzgar tribünü de neyse. çok sıcakladım da ben mi öyle anlamak istedim acep diye de düşündüm
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

hadi ya fotoyu atamıyorum, "ferah bir sezon için rüzgar tribünleri hazır" yazmış. rüzgar tribünü de neyse. çok sıcakladım da ben mi öyle anlamak istedim acep diye de düşündüm
                          ''rüzgar türbini'' diye bir şey var onla karıştırdı herhalde ama onun da stattaki vantilatörle pek alakası yok.
                          ---

61Saat Spor Servisi - Trabzonspor UEFA Konferans Ligi ilk karşılaşmasında Norveç ekiplerinden Molde'yi konuk edecek. 5 Ağustos'da Trabzon'da oynanacak karşılaşma öncesi Bordo Mavili takımın stadyumu da maça hazırlanıyor. Trabzon'da yaşanan yüksek sıcaklık nedeniyle kapalı tribünün saha ile birleşen bölümlerine vantilatörler yerleştirildi.
                          Bu hamlenin neden yapıldığı ise daha sonradan ortaya çıktı. Trabzon'da çok nem oluştuğu için çimler üzerinde böcek veya küf oluşumu olabiliyor bunları engellemek için zemindeki hava sirkülasyonunu sağlamakta vantilatörler yardımcı oluyor.
                          MP Akyazı Stadyumu'nun zeminin ise oldukça iyi olduğu görüldü.

@Gürkan Asma koltuklar yerine konmuş gibi gözüküyor.
                          En son danger00 tarafından düzenlendi; 31.07.2021, 17:27.

Yorum

• Zemin mükemmel.

Yorum

• şu sadelik oldukça şıklık katıyor stada.

elektronik tabelalarının arkasına reklam alacaksak da kurumsal renklerinden feragat etmelerini rica edip şu renk curcunasının önüne geçsek keşke.
                              yine aynı şekilde taraftar grupları pankartlarını assın diye ilave korkuluk yapıp bir çirkinlik de biz katıyoruz.

binbir türlü eksikliği olsa da ufak tefek rötuşlarla çok daha hoş görünebiliyor stadımız.

Yorum

''rüzgar türbini'' diye bir şey var onla karıştırdı herhalde ama onun da stattaki vantilatörle pek alakası yok.
                                ---

@Gürkan Asma koltuklar yerine konmuş gibi gözüküyor.
                                Şu şekil neden görünmüyor ki, o aradaki açık mavi kısım ne acaba, koltukları mı örttüler nedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X