Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üstteki Hatay galiba güzele görünmüyor canlı görmedim. konyanın stadı ise dıştan gerçekten güzel gözüküyor ama içi ve ambiyansı berbat. bizim stad ise iç dış güzel ama. dışta en azından bordo mavi ışıklandırma vb birşey yapılması lazım bu işin maliyeti nedir bilmiyorum kulubün karşılaması zor olabilir burada iş gsb na yada zibilyon tane olan yerel siyasetçilere kayar isterlerse yaptırabilirler önemli olan bunu gündeme taşımak.
    Evet Hatay. Güzel, kötü diye demedim adamlar kendi renklerinde bir şey yapmış. Bizimki düz beyaz. Konya gibi araya bordo-mavi parçalar atsak en azından kendimize ait hissetsek.

Maliyetli olacağını sanmıyorum da yanlış bilmiyorsam biz bu stadyumun kiracısıyız. Kafamıza göre değişiklik yapamıyoruz.
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet Hatay. Güzel, kötü diye demedim adamlar kendi renklerinde bir şey yapmış. Bizimki düz beyaz. Konya gibi araya bordo-mavi parçalar atsak en azından kendimize ait hissetsek.

Maliyetli olacağını sanmıyorum da yanlış bilmiyorsam biz bu stadyumun kiracısıyız. Kafamıza göre değişiklik yapamıyoruz.
      Maliyeti olmayacaksa gsb yada ilgili yerle maliyeti kulübün karşılaması karşılığında kolaylıkla anlaşılabilir ama maliyetin az olacağını sanmam.

önemli olan zaten bunu yapmak değil yaptırabilmek stadyum inşaat sürecinde bu konu gümdemdeydi sonuç olarak hiç birşey yapılmadı baklava kenarlarına led döşenme fikirleri falan vardı Spartak Moskova stadı yanlış hatırlamıyorsam başka bir fikir için emsal olarak gösterilmişti. önemli olan şehir olarak gündeme düşürmek ama bu konuyu yıllardır bir taraftarın dahi dile getirdiğini hatırlamıyorum sen yazana kadar bende unutmuştum

ek olarak stadın bir çok daha eksikleri var hala daha 2 tane araç giriş kapısı fazlalığı var kötü görünüm yaratıyor ve kapasiteyi düşürüyor.

yine fazla sayıda loca var kale arkalarında ki localar tamamen saçmalık onların yok edip kapasitede artış sağlanabilir derbi maçlarda stad kapasitesi gerçekten yetersiz kalıyor.

loca konusunda ayrıca stadın en çok eleştirilen kısmı kapalıda ki loca apartmanı. ben bu şekilde isimlendiriyorum. kimisi stada farklı bir hava attığını söylesede tamamen tribün bütünlüğünü mahvediyor.

başka bir sorun stad çevresi peyzajı bomboş gafulluk arazi kurban vakti kurbanlık pazarı olarak kullanıyor onun dışında bomboş çirkin bir alan.

özetle stadın bir çok sıkıntısı var ancak şikayetçi olan olmadıkça değişen bir şeyde olmayacak
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• bu tarz projeler vardı ama devlet bunları karşılamıyor kulübün yaptırması lâzım. öte yandan dediğiniz gibi buna gelene kadar onlarca sorun var

Yorum

• Stadyumdan başka herşeye benziyor. Hükümetin bu kulübe güzel bir kitlemesidir bu ucube yapı.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadyumdan başka herşeye benziyor. Hükümetin bu kulübe güzel bir kitlemesidir bu ucube yapı.
            Hatay'ın stadı bundan iyi görünüyor cidden, önceleri iyimser bakmaya çalışıyordum da harbiden kitlemişler bize.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Afedersiniz Sadri Şenerin p.k yemesidir bu stad. Proje eski ve köln için yanılmıyorsam hazırlanmış ve reddedilmişti. Yinede bir kaç dokunuşla şuan olduğundan daha iyi bir hale gelebilir.

Hatayın stadı vs sırf kendi renklerini yansıtıyor diye güzel olmuyor anadoluda yapılan stadların çoğu kopyala yapıştır hataydan onlardan biri.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Afedersiniz Sadri Şenerin p.k yemesidir bu stad. Proje eski ve köln için yanılmıyorsam hazırlanmış ve reddedilmişti. Yinede bir kaç dokunuşla şuan olduğundan daha iyi bir hale gelebilir.

Hatayın stadı vs sırf kendi renklerini yansıtıyor diye güzel olmuyor anadoluda yapılan stadların çoğu kopyala yapıştır hataydan onlardan biri.
                Maiınz'a önermiştiler stadı . Şunu da ekleyelim, Televizyondan maçı izlerken, Avni Aker stadından bir fark göremiyorum ben. Taraftar grupları kale arkalarını kendi gruplarının reklamları ile dolduruyorlar ve bu da TV den çok kötü görülmesine yol açıyor. Aynı durum yine karşı tribün için de geçerli. Dijital reklamların arkasına bir kat daha reklam koyuyorlar. Üstelik dijital olmayan reklam panoları.. Çok iğrenç gözüküyor gerçekten.

Yorum

• bu projeyi hangi firma yaptı?

stad ve çevresinin son halini görmediler mi acaba merak ediyorum.

kesin bunu yapan şirket tam para almıştır.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• daha stat yapım aşamasındayken burada yapılan onlarca yoruma kulüp 5 yılın üstüne el atabildi.

maratondaki loca koltukları yükseltilip görüş açısı iyileştirilmiş.

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• stadın yanına çatır çatır yapıyorlar şehir hastanesini daha 3 gün önce oradaydım. çok yazık oldu.

içim yandı o inşaatı görünce. o hastane bitince hiç bir özelliği kalmayacak yerleşkenin, aksine berbat bir hal alacak orası.

buna ses çıkarmayan yönetim ve şehir , yazıklar olsun size de.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• geçen bende gördüm ciddi ciddi stadın yanına hastahane yapıyorlar bu nasıl bir kafa aga?

normal maçlarda bile 2 saate merkeze gidiliyor bide üstüne hastahane yapıyorlar.

kaldı ki stadın projesinde hastahane yoktu yarım yamalak bıraktılar.

kimsenin umurunda olmayınca sessiz sedasız içine ettiler.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu stadyumun yapım aşamasında buralarda çokça yazılar yazdık, fikirlerimizi beyan ettik. O günlerde de söylemiştim, bu stadyum Anadolu kulüplerine yapılan stadyumlardan daha güzel fakat bazı işleri yarım yamalak bırakınca dış kaplaması çadırdan bozma bir hal aldı. Dış cephe ışıklandırması yapılmadan düz beyaz fon gerçekten basit görünüyor. Membran uçlarına bordo mavi ince şeritler yapsalar dahi çok güzel bir görüntü elde edilirdi ama yapmadılar. Denize bakan kısma restorant, cafe vb. yapılacaktı yapmadılar. Stadyum ve çevresi 7/24 yaşayan bir kompleks olacak demişlerdi ama bu iş sadece bize kompleks oldu! Velhasıl gelinen noktada buraya ne bir çivi çakabiliyoruz ne de onlar bir iş yapıyorlar. Her şeyde olduğu gibi derme çatma düzende devam ediyoruz. Güzelim stadyum heba oluyor.

Yorum

• Dün stadyumdaydım.

Bana sorarsanız beş on seneye harabeye dönecek kalitede bir yapı.

Yepyeni stad ama hiçbir gösterişi yok.

Stadın etrafında, orada durmayı gerektirecek insanları orada vakit geçirmeye tahrik edecek hiç bir şey olmaz mı ya

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              daha stat yapım aşamasındayken burada yapılan onlarca yoruma kulüp 5 yılın üstüne el atabildi.

maratondaki loca koltukları yükseltilip görüş açısı iyileştirilmiş.

detaylı foto, bilgi var mı? bu yapılırken kapasitede oynama oldu mu acaba?

Bir de bu stadyumun, şehrin artık bir finale ev sahipliği yapma zamanı gelmedi mi?
                              önce ülke içinde sonra da bir avrupa kupası için başvurabilecek durumda değil mi?
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• bu arayı boyamışlar renk tutsaydı bari

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X