Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligin 15.haftasında Kasımpaşaspor ile karşılaşan Beşiktaş’ın sahadan 2-1 mağlup ayrılmasının ardından konuşan teknik direktör Şenol Güneş, Akyazı Stadı ile ilgili konuştu.

Güneş şu ifadelere yer verdi; "Stada ismimin verilmesi önemli değil. Ben o şehir ile bütünleştiğimi hissediyorum. Trabzon Akyazı Stadı'nın ismi bir başkasına verilse daha da çok sevinirim. Benim elimde olsa başkasına veririm. Akyazı Stadı'na ismimin verilmesi ile ilgili çok bir duygum yok. Çünkü ünvan dışında değilim. Ben o şehrin tamamında varlığımı zaten hissediyorum. Benim üzerimden spekülasyon yapılmasına izin vermem.''

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/senol-g...m-h368611.html

Bakalım bu açıklamaları nasıl eleştireceksiniz? Bakalım bu kez neye kusur bulacaksınız. Merak ediyorum!

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Niyet okumayı bırakmalısınız. Böyle bir zanda bulunmanız hoş değil. Kimseyi aklamiyorum . Kötü niyetli biri olmadığımı buradaki herkes size söyleyebilir. Neden sürekli düşmanlar yaratıp onlarla savaşıyoruz. Aziz yıldırım bu takımın bekasına kast etmiştir tabiki fikret ormandan farklıdır. Fikret orman iho gibi sürekli konuşan bir adam bizimle uğraşması doğal rekabet bunu gerektirir. Rekabet ile rakip ile düşmanlığı ayırmak lazım söylediğim bu

Fatih kardeşim dikkatli ol, seni de benim gibi defe koyarlar.
      Aman ha ''Biraz Mantıklı'' konuşursan saldırırlar. Dikkat et kendine

Yorum

• Açiklamasini dinledim, haberde tam olarak yansitmamislar kafalarina göre yazmislar...
        ".... öyle bir beklentim yok ama verilirse de hayir demem, üzerimden spekülasyon yapilmasina izin vermem" diye bir cümle kurdu... 90% böyle... peki ben soruyorum, spekül ne zaman olur : ismi verilse mi, yoksa verilmesin dese mi ??
        Kendisinin dünyadan haberi yok herhalde... verilmesin gerek yok dese kim ne diyecek ? yalani batsin
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ligin 15.haftasında Kasımpaşaspor ile karşılaşan Beşiktaş’ın sahadan 2-1 mağlup ayrılmasının ardından konuşan teknik direktör Şenol Güneş, Akyazı Stadı ile ilgili konuştu.

Güneş şu ifadelere yer verdi; "Stada ismimin verilmesi önemli değil. Ben o şehir ile bütünleştiğimi hissediyorum. Trabzon Akyazı Stadı'nın ismi bir başkasına verilse daha da çok sevinirim. Benim elimde olsa başkasına veririm. Akyazı Stadı'na ismimin verilmesi ile ilgili çok bir duygum yok. Çünkü ünvan dışında değilim. Ben o şehrin tamamında varlığımı zaten hissediyorum. Benim üzerimden spekülasyon yapılmasına izin vermem.''

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/senol-g...m-h368611.html

Bakalım bu açıklamaları nasıl eleştireceksiniz? Bakalım bu kez neye kusur bulacaksınız. Merak ediyorum!
          Allah razı olsun sizden. Şu açıklamayı gördüm ya bir anda malum şampiyonluk açıklaması, hakemle aldığı maç sonrasında utanmadan hak ettik demesi falan bir anda uçtu gitti aklımdan. Ne mübarek insanmış Şenol Güneş. Bunca zaman yanlış tanımışız kendisini. Acaba başlamışken takımın ismini de değiştirip Güneşspor yapabilir miyiz? Onu da hak ediyor. Mübarek insan sonuçta. Ne yapsak ödeyemeyiz hakkını.

Yorum

• adam demiyor ki şu aşamada ismim verilirse spekülasyon olur.. verilirse hayır demem diyor.. istemem yan cebime koy hesabı!!
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Tanıtımı yapılmamasına rağmen Trabzonsporlu futbolcular takım elbiseleriyle Akyazı Stadı'na çıkarak taraftarları alkışlayacak, ardından ise 80 dönemi Trabzonspor'da forma giymiş oyuncular ile 96 döneminde Trabzonspor'da forma giymiş oyuncular bir dostluk maçı yapacak.

İçerisinde Akyazı Stadı'nı barındıran komplekse ismi verilen ve Trabzonspor'un efsane futbolcuları arasında yer alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de açılışa katılacak. Şenol Güneş ayrıca kendisinin içerisinde yer aldığı 80'ler karmasının kalesini koruyacak ve Akyazı'da maç oynayan ilk isimler arasında tarihe geçecek. Şenol Güneş'in kalesini koruyacağı takımda Necmi Perekli, Ali Kemal Denizci, Serdar Bali, Mehmet Ekşi, Bekir Barçın, Necati Özçağlayan, Ali Yavuz, Hüsnü Özkara, Hüseyin Tok ve Turgay Semercioğlu'nun yanı sıra bir çok efsane isim yer alacak.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/akyazi-...r-h368580.html

Yorum

• şöyle bir ara formül neden denenmiyor anlamış değilim.. şimdilik kompleksin ismi "akyazı spor kompleksi" olur şenol hoca profesyonel yaşantısını sonlandırdığında "şenol güneş spor kompleksi" olur.. sanırım bu fikre kimse karşı çıkmaz..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Akyazı Stadı Otobüs Güzergah ve Saatleri

Trabzonspor’un yeni stadyumunun açılışı yarın (18 Aralık) gerçekleştirilecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, açılış programına katılmak isteyen vatandaşlar için ilçelerden ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirecek.

Akçaabat ilçesinden 15 otobüs saat 16.00’da Akyazı’ya hareket edecek. Otobüsleri Kültür Park önünden kalkacak.
                  Aynı şekilde Of ilçesinden 17 otobüs saat 17.00’da Akyazı’ya hareket edecek.
                  Araklı otobüsleri (7 otobüs) saat 16.00’da Balıkhane önünden,
                  Maçka otobüsleri (4 otobüs) saat 17.00’da,
                  Arsin otobüsleri (2 otobüs) 15.00’da Belediye önünden,
                  Sürmene otobüsleri (2 otobüs) saat 17.00’da Belediye önünden,
                  Köprübaşı otobüsü saat 17.00’da,
                  Şalpazarı otobüsleri (2 otobüs) saat 16.00’da,
                  Çaykara otobüsleri (7 otobüs) 16.00’da Belediye önünden
                  Yomra otobüsleri (7 otobüs) 17.00’da Belediye önünden Akyazı’ya hareket edecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ayrıca Ortahisar ilçesinden Akyazı’ya ring halinde ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirecek. Otobüsler Baro binası yanı, Avni Aker Stadı önünden ve Sahil peronundan her yarım saatte bir Akyazı’ya hareket edecek. Büyükşehir Belediyesi açılış programına katılmak isteyen şehit aileleri için 2 ve Kireçhane Spor Kulübü sporcuları içinde 1 ücretsiz otobüs tahsis etti.

http://www.61saat.com/futbol/akyazi-stadi-otobus- ...68509.html

Yorum

• AKYAZI STADI’NDAN KATAR’A CANLI YAYIN

Yarın Akyazı’nın açılışı Katar’a da anında canlı yayınla aktarılacak. Bunun için Katar ulusal TV’sinden bir özel ekip de Trabzon’a geldi.

Ayrıca, Akyazı’nın açılışı kardeş ülke Azerbaycan’dan da yayınlanacak. Azerilerin en çok izlenen spor kanalı TRT’den yayın hakkını aldı.

Türkiye’den de 15’e yakın TV kanalı, açılışı canlı olarak verecek. Radyolardan da benzer yayın yapılacak.

Bu arada Başkan Muharrem Usta daha önce açıkladığı gibi Akyazı hizmete girerken bir spor sanat festivali düzenleyeceklerini söylemişti.

Usta bunu yeni sezona girerken yapacaklarını belirtti. Yani, Akyazı yeni sezona girerken, bir spor ve sanat festivali ile gündeme oturacak.(61saat)

ist. derbileri bukadar yayinlanmiyor

kefenci tayfa isbasinda

En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 22:56.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadyumun adını Avni Aker koyamıyorsak bari kompleksin adını koysaydık. Yıllardır alıştık Avni Aker'e... Madem Avni Aker'in ruhu var, bari komplekste yaşamaya devam etseydi bu ruh. Şenol Güneş ismine bu nedenle karşıyım. Bu takım için Şenol Güneş'in verdiği mücadeleyi hiçbir zaman unutamam. Yok öyle olmuş, yok şöyle demiş benim için önemli değil. O belki de hepimizden daha fazla Trabzonsporludur. Ama ortada bir ruh varsa, o ruh Avni Aker'in ruhudur ve en azından komplekste yaşatılmalıdır.

Yorum

• haklariyla kazandiklari sampiyonlugu ellerinden alip kendi tuttugu takima veren ya da o kupanin orada kalmasini ssaglayan adamin gelip acacagi stadyumun adinin senol günes olmasina karsi sikan cahillere seslenmek istiyorum Hadi acin söyle bir chance.org basligi Stasdimizi sampiyonlugumuzu calan adam acmasin!

Yiyors yapin bunu.

Senol günes trabzonsporun tüm sampiyonluklarinda kalesini korumus yasayan bir efsane ve Avni akerin isminin tarihe karicasak olamsindan baska da negatif bir yönü yok adinin stadyuma verilmesinin ancak sizler bagnaz insanlarsiniz.
                        ayni insanlar sadri seneri de sevmezler, yine ayni insanlar ersun yanali da sevmezler.

Böyle giderse yakinda ücüncü ligde gecmisinizle övpnprspnpz1

Olaya "Siz" ve "biz" ule yaklasmamin sebebi tamamen oaylara mantikli bakabilen,tarafsiz insanlarla bagnaz insanlari ayirdedebilmek icindir.

Yorum

• Şimdi bu membran birleşim yerleri öyle mi kalacak.Metal çerçeveler hala görünüyor.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• adam

adam gibi eylem

İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi bu membran birleşim yerleri öyle mi kalacak.Metal çerçeveler hala görünüyor.
                            yukardaki resimde görebilecegin gibi catida cogu kapandi bile, cepheye cati bittikden sonra gecilecek

bu isi hava muhalifeti beklenenden fazla etkiliyor
                            mart- nisana kalirsa sasirmam
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 23:24.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              haklariyla kazandiklari sampiyonlugu ellerinden alip kendi tuttugu takima veren ya da o kupanin orada kalmasini ssaglayan adamin gelip acacagi stadyumun adinin senol günes olmasina karsi sikan cahillere seslenmek istiyorum Hadi acin söyle bir chance.org basligi Stasdimizi sampiyonlugumuzu calan adam acmasin!
                              Yiyors yapin bunu.
                              Senol günes trabzonsporun tüm sampiyonluklarinda kalesini korumus yasayan bir efsane ve Avni akerin isminin tarihe karicasak olamsindan baska da negatif bir yönü yok adinin stadyuma verilmesinin ancak sizler bagnaz insanlarsiniz.
                              ayni insanlar sadri seneri de sevmezler, yine ayni insanlar ersun yanali da sevmezler.
                              Böyle giderse yakinda ücüncü ligde gecmisinizle övpnprspnpz1
                              Olaya "Siz" ve "biz" ule yaklasmamin sebebi tamamen oaylara mantikli bakabilen,tarafsiz insanlarla bagnaz insanlari ayirdedebilmek icindir.
                              o çalinan kupanin baskasinda kalmasina sebep olan kisinin tavsiyesi/tâlimatiyla kendi ismi bir stada verilirken buna karsi çikmayan kisiye 2 laf edin ondan sonra taraftara gelin... bir de "cahiller" yazmis utanmadan...
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Avni Aker ismini yok sayıp başka isim düşünmeyide anca fenerli akıl eder zaten... Her diyilene he demeye devam etsin bu şehir öyle bi zamana geleceksiniz ki ağzınızda ki ekmeği alacaklar ama çıtınız çıkmayacak bu kadar onursuzlaşcaksınız. (Bazı kesim)
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X