Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu konuya bir kere girsemde çıkarken mutlu olsam.. bir kere mutlu olamadım arkadaş
    u will need justice at the end..

Yorum

• Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras
      Sadri Şener: Akyazı Projesi'ne artık inancım kalmadı. Avni Aker'le idare edeceğiz...
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• baslik 4 sene olmus acilali dolgunun bitmesi bir 4 sene daha alir 2-3 basbakan daha görür diyorum secim malsemesi icin iyi bir firsat. Nasil karadeniz yolu yapimi yillar sonra bittise bizim Stadyumda öyle biter.
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kuzey tarafı kale arkasına yeni başladılar. Ağustos'a bitirmeyi planlıyorlar. adamların şansı çayırı biçip inşaata başlayabildiler

birde belediyenin canlı yayın hizmeti veriyor. bakalım bizde olacak mı?

http://video.bursa.bel.tr/canli-yayi...masi-6268.html
          Bursa belediyesinin Mobese yayını mükemmel. çok temiz ve akıcı bir görüntü var.
          Bizim belediyenin açılmıyor bile..

Yahu valla anlayamıyorum.
          bu kadar zor mu şunları yapmak. belki diyecekler ki oturdukları yerden eleştirmek kolay.
          ona sıra gelmiyor falan..
          bu gibi işlerin zamanla sırayla işi olmaz ya.
          koca Trabzon belediyesi bu gibi şeyleri çok rahat yapabilmeli.
          Belediyenin sitesi şehrin vitrinidir aynı zamanda.

yıl 2012 . ama zihniyet çok eski.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Şener ümidini kesti

Trabzonspor kulüp başkanı Sadri Şener, Akyazı stadından ümidini kestiğini açıkladı.

Başkan Sadri Şener. sürecin uzadığını belirterek konu ile ilgili olarak şunları söyledi;

“5 yılda Trabzonspor’u çok modern kulüp yaptık ve ilkler yaşadık. HES ortada zaten. Böyle büyük bir projede burası (Trabzon) ile uğraşıyoruz. Bize ait işleri bitiriyoruz, yerelde ki sorunları aşmak için uğraşıyoruz. Akyazı Stadı’ndan gelir alırız diyoruz ama bitmiyor. Ona gücüm yetmiyor. Bu nedenle de Akyazı’dan umudumu kestim. Avni Aker ile dönmeye, yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Şu ana kadar Akyazı’nın isim hakkı bitmiş olmalıydı ve onu satmam lazımdı. Alttaki yemek yerlerini de satmam, kulübü oraya taşımaya hazırlanmam lazımdı. Ama kulübü 80’ler 90’lar gibi yönetmemek lazım. O dönemde ki insanlara teşekkür edip kenarda kalacaksın. Bundan sonra da benim gibi yönetmeyeceksin, daha ileri gireceksin.”

En son zarge tarafından düzenlendi; 18.10.2012, 10:09.
            Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Resmen bizle dalga geçiyorlar...
              Hamiş

Yorum

• Ahanda açıklamaya bak, hiç beklemiyordum durumların böyle olacağını, iktidar ve yetkililer ile direk sorunlar var demek ki, o stad yapılmaz bu saatten sonra.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hey maşallah!
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Trabzonun 50 yıllık su sorunu geçen yıl bitmişti....

50 yıllık kurbanlık alan sorununu da bu yolla halletmiş olduk.......
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• El salla el salla...
                      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şener ümidini kesti

Trabzonspor kulüp başkanı Sadri Şener, Akyazı stadından ümidini kestiğini açıkladı.

Başkan Sadri Şener. sürecin uzadığını belirterek konu ile ilgili olarak şunları söyledi;

“5 yılda Trabzonspor’u çok modern kulüp yaptık ve ilkler yaşadık. HES ortada zaten. Böyle büyük bir projede burası (Trabzon) ile uğraşıyoruz. Bize ait işleri bitiriyoruz, yerelde ki sorunları aşmak için uğraşıyoruz. Akyazı Stadı’ndan gelir alırız diyoruz ama bitmiyor. Ona gücüm yetmiyor. Bu nedenle de Akyazı’dan umudumu kestim. Avni Aker ile dönmeye, yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Şu ana kadar Akyazı’nın isim hakkı bitmiş olmalıydı ve onu satmam lazımdı. Alttaki yemek yerlerini de satmam, kulübü oraya taşımaya hazırlanmam lazımdı. Ama kulübü 80’ler 90’lar gibi yönetmemek lazım. O dönemde ki insanlara teşekkür edip kenarda kalacaksın. Bundan sonra da benim gibi yönetmeyeceksin, daha ileri gireceksin.”

http://www.spor61.net/sener-umidini-kesti-12872h.htm
                        böle bişe olcağını geçen yazmıştım. avni aker restore edilcek stadlar arasında adı geçiyordu. ama asıl soru o değil Trabzonspor a stad yapıcaz deyip 800 dönüm yeri doldurdular şimdi burayı kime peşkeş cekcekler onu merak ediyorum

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          böle bişe olcağını geçen yazmıştım. avni aker restore edilcek stadlar arasında adı geçiyordu. ama asıl soru o değil Trabzonspor a stad yapıcaz deyip 800 dönüm yeri doldurdular şimdi burayı kime peşkeş cekcekler onu merak ediyorum
                          Peşkeş çekmek için adam mı yok Ramazan. Sürüsüyle...
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• avni akerin üstünü kapatalım başgan
                            akyazıda sorun olduğu belliydi zaten
                            yapacak bir şey yok
                            çünkü sorun BÜYÜKBAŞLARDA....
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              avni akerin üstünü kapatalım başgan
                              akyazıda sorun olduğu belliydi zaten
                              yapacak bir şey yok
                              çünkü sorun BÜYÜKBAŞLARDA....
                              stadı kısım kısım yıkıp yandan geçen yolu yeraltına aldıktan sonra yeraltı otoparkı ile 45000 kişilik güzel bi stad yapılabilir bence

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stadı kısım kısım yıkıp yandan geçen yolu yeraltına aldıktan sonra yeraltı otoparkı ile 45000 kişilik güzel bi stad yapılabilir bence
                                o büyük maliyet gerektirir
                                ayrıca belediyenin filan destek vermesi lazım
                                eğer paramız varsa o şekilde bir işe girilsin,kapasite konusunda bir şey diyememe ama en azından şöyle tribünleri düzenli kutu gibi stadımız olsun,atmosfer oluşsun
                                şu anda hiç atmosfer yok
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X